هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
I_Fatemeh_l
سلام سلام خوش اومدیپرستو بابایی سلام تشکر
-
خوبی صدف ؟
-
وقتی آخرین امیدت فارسی و عربیه
-
پرستو بابایی سلام تشکر
I_Fatemeh_l
تو نیز خوبی فاطمه ؟ -
خوبی صدف ؟
-
CpR
فدات منم خوبم -
بچه ها اون تاپیکه اسمش چی بود که عکس از صفحه پروفایلمون و اینا میذاشتیم؟
-
CpR
فدات منم خوبم -
I_Fatemeh_l در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ردپا
-
-
I_Fatemeh_l
تو نیز خوبی فاطمه ؟پرستو بابایی عالی ممنون تو چطوری
-
ادما از یه منظرم دودستن اونایی که یهچیو واقعا نمیفهمن با اینکه 100 بار میگی بهشون بازم نمیفهمن این دسته ایرادی برشون وارد نیست اما دسته دوم اونایی هستن که نمیخوان بفهمن و حرف خودشون میزننن اینا رو خونشون بریزیی پاداش اخروی و دنیوی داریی (کلا مدنظر درس نیست )
-
CpR
واقعا نه
بعد از غش کردن سر امتحان فیزیکو و 17 گرفتن تو دینی واقعا خرابم ولی میگذره دیگه
شما خوبید؟@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
CpR
واقعا نه
شما خوبید؟انقد نگران نمرات نباشه
آره میدونم تاثیر 40 درصدیه ولی اینم در نظر بگیر ک خیلی از افراد به خصوص پشت کنکوریا نمراتشون خوب نشده پارسال من جمله خودم
و خیلی از قبیل من
تازه دوتا امتحان دادی
اگ این استرس و تا امتحانات دیگم نتونی کنترل کنی و داشته باشی علاوه بر اینکه ک خودتو نابود میکنی امتحاناتتم خراب میکنی
نهایت تلاشتو بکن و سعی کن استرسی ک داریو کنترل کنی ک حالت بد نشه سر امتحان و اینم بگم شرایط واسه همه است
و 60 درصد هم کنکوره
و از40 درصد هم یه بخشیش از عمومی و یه درصد یاز اختصاصیه
تازه دوتا امتحانو دادی
مرسی منم خوبم -
@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
CpR
واقعا نه
شما خوبید؟انقد نگران نمرات نباشه
آره میدونم تاثیر 40 درصدیه ولی اینم در نظر بگیر ک خیلی از افراد به خصوص پشت کنکوریا نمراتشون خوب نشده پارسال من جمله خودم
و خیلی از قبیل من
تازه دوتا امتحان دادی
اگ این استرس و تا امتحانات دیگم نتونی کنترل کنی و داشته باشی علاوه بر اینکه ک خودتو نابود میکنی امتحاناتتم خراب میکنی
نهایت تلاشتو بکن و سعی کن استرسی ک داریو کنترل کنی ک حالت بد نشه سر امتحان و اینم بگم شرایط واسه همه است
و 60 درصد هم کنکوره
و از40 درصد هم یه بخشیش از عمومی و یه درصد یاز اختصاصیه
تازه دوتا امتحانو دادی
مرسی منم خوبمCpR
یک ساعت پیش تمام این استدلال هارو با خودم کردم و یکم آروم شدم و با خودم گفتم یکم بخوابم خستگیم در بره...
نیم ساعت پیش بیدار شدم کلا همچی یادم رفته بود و زانوی غم بغل کرده بودم ولی الان واقعا ازت ممنونم یبار دیگه یادآوری کردی.... -
ادما از یه منظرم دودستن اونایی که یهچیو واقعا نمیفهمن با اینکه 100 بار میگی بهشون بازم نمیفهمن این دسته ایرادی برشون وارد نیست اما دسته دوم اونایی هستن که نمیخوان بفهمن و حرف خودشون میزننن اینا رو خونشون بریزیی پاداش اخروی و دنیوی داریی (کلا مدنظر درس نیست )