Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. بحث آزاد
  3. غیر درسی
  4. ع...نه بابا؟ یه چیز مثبت تو این آموزش و پرورش هست.
هرچی تودلته بریز بیرون۶
JuDiJ
به نام خداوند بخشنده مهربان سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره... رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید سبز باشید و سربلند
غیر درسی
| گالری روح نواز🫀✨ |
AinoorA
سلااامممم هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون... بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه... بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن بعضیاشون غمگینن بعضیا بی حس و بی حالن بعضیا خیلیی شادن اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین.. دعوت میکنم از : @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم) و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه منتظر عکس های زیباتون هستم
غیر درسی
خط خط یه گردو 😍❤
اکالیپتوسا
Topic thumbnail image
غیر درسی
ایران رو به یاد بیار!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
غیر درسی
چالش 20 حقیقت
مهربونم
خب با یه چالش خوب اومدم سراغتون نفر اول ٬ %(#ff0000)[بیست حقیقت] از خودشو میگه و بعد ٬ نام کاربری کسی که میخوادو زیر پستش تگ میکنه . من ( یا اگه خواست خودش ) به اون کاربر آدرس اینجا رو پ.خ میدیم و باخبرشون میکنیم که شما ازشون چی خواستین ؛ این به این معنیه که به گفتن بیست حقیقتِ خودش دعوت شده(البته امیدوارم تگا برای همه کار کنن ) پس اونم میاد و بیستای خودشو میگه و نام نفر بعدی رو زیر پستش میاره تا دوباره.... حـــــالا موضوع اصلی اینجـاست ؛ خیلیا شاید بگن.. بیست حقیقت از چی ؟ این بیست حقیقت میتونه راجب %(#0099ff)[خودتون] ٬ %(#e100ff)[اعتقاداتتون] به %(#00ccff)[موضوعات مختلف] ٬ %(#9900ff)[علاقتون به جایی]٬ کسی ٬ انجام کاری ٬ چیزی یا شایدم %(#00ff09)[استعدادا و طـــرز فکرو]...... باشه ! در کل چیزایی که فکر میکنید جالبه بقیه راجبتون بدونن....درسته اولش شاید آسون نباشه ٬ اما خوب میشه یه نگاهی به نکته ها وچیزایی که از خودمون میدونیم بندازیم. **اگه بیشتر از یه بار دعوت شدین میتونین بیستای دیگه بنویسین ( که یکم سخته ) یا فقطـــ بیاین و اسم کاربری رو که میخواین بنویسین یا اصلا کلا کاری نکنین پس همتون بیست حقیقتِ خودتونو آماده کنین که شاید شما هم به رو کردنش دعوت بشین ! خب به عنوان نفر اول دعوت میکنم از آدمین هامون خب هر کدوم خواستید تشوریف بیارید @alireza_ysf75 @فااطمه @بهاره @M.an اخراج نشوم صلوات
غیر درسی
قشنگ‌ترین تعریف
S.daniyal hosseinyS
بیاید بگید ببینم قشنگ‌ترین تعریفی که تاحالا یه شخصی ازتون کرده چی بوده؟ (امیدوارم تاپیکش پر از جملات جذابِ ذوق‌دار بشه) @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
غیر درسی
موسیقی کده🎵
MmdasnM
از نظر من موسیقیای خوب و آروم میتونن خیلی رو تمرکز تاثیر بزارن موسیقی های خوبتون رو اینجا به اشتراک بزارید تا بقیه هم ازش لذت ببرن
غیر درسی
آواز🎼🎧
FarhaddF
این تاپیک صرفا برای تجمیع قطعات ضبط شده ای هستش که در موسیقی کده و تودلی پراکنده ان و به توصیه یکی از دوستان تصمیم گرفتم با نهایت احترام به همه شما حضرات، تاپیک رو ایجاد کنم.. اگر دوست عزیزی هم صدای خوبشون رو خواستن به اشتراک بزارن، شایق ایم به شنیدن
غیر درسی
♥شعردانه♥
banooB
درود آلایی های خوب راستش من این تاپیک رو مکمل تاپیک قرابت میدونم برای همین امیدوارم اینجا هم حضور پر رنگی داشته باشین و حس خوبی رو از طریق شعر به هم انتقال بدیم .پیشاپیش از همراهی تون سپاسگزارم با احترام بانو پ ن : %(#ff0000)[اینجا فقط شعر بنویسید نه متن ادبی] @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل
غیر درسی
دانلود آزمون های آزمایشی
C
سلام یه سوال دارم دانلود آزمون های آزمایشی قلمچی و... قانونیه؟ که بشینیم تحلیل کنیم و نکته و تست من توی سایت قلمچی قسمتی پیدا نکردم که آزمون هاشو آرشیو شده بزاره ، ولی توی سایت های دیگه بود بنابراین باید بپرسم قانونیه یا نه؟
غیر درسی
شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
mriawM
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
غیر درسی
کانال درسی فروشی
SiliSS
سلام وقتتون بخیر بچه ها من دنبال یه کانال تلگرامی با اعضای دانش‌آموزی ، فروشی! همچین کانالی سراغ دارید؟ یا کسی رو میشناسید منو باهاشون کانکت کنید؟
غیر درسی
پز نیست سبک زندگیمه🫡
AinoorA
سلاام خب پیرو این ژانر جدید شوخی با آقای گلزار منم تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم میتونین از کارایی که میکنین چه ساده ، بامزه ، ادایی‌، سالم و... باشه عکس بزارین و ما را با خود آشنا کنید منتظرتون هستیم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @دوازدهم @یازدهم @دهم @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی (آکیتو)
غیر درسی
قان قان قان! 🚙🚦
Michael VeyM
هاااعییی آقا به پیشنهاد @Neo..... تصمیم گرفتم که براتون از طریقه گواهی نامه گرفتن بگم البته اینم بگم که همه اینا با توجه به شهر خودمون و آموزشگاهی که من ثبت نام کردم هست.. ممکنه شهر شما فرق داشته باشه نمیدونم اول از همه که برای ثبت نام رفتیم آموزشگاه. بهم گفتن باید کتاب آیین نامه رو برای کلاسای تئوری داشته باشم. حالا چه بخری چه از قبل داشته باشی. منم چون نداشتم خریدم. بعد گفتن که باید اول بری احضار هویت و معاینه چشمی برای احضار هویت، رفتیم پلیس +۱۰ . فقط یه چیز مهم که باید حواستون باشه اینه کهههه.. اونجا ازتون قراره عکس بگیرن. از این عکس یهوییا مثل کارت ملی مثل من نشین همینجوری برین الان عکس من یجوریه که انگار ام کلثومم نه پرنیا خلاصه به خودتون برسین و دخترا با خودتون مقنعه ببرین که از مقنعه شپشوی اونا استفاده نکنین. برای احضار هویت تاجایی که یادمه حتی ازتون میخوام که اسمتونو به انگلیسی بنویسین پس اگه نمیدونین املای انگلیسی اسمتونو، حتما یاد بگیرین چون دیگه ثبت میشه و تغییر نمیشه داد. بعد اینجا یه مبلغی هم ازتون پول میگیرن برای معاینه چشمی هم که میگن کجا برین. اونجا هم ازتون گروه خونیتونو میپرسن (همینجوری شفاهی میپرسن پس مطمئن باشین از گروه خونیتونو. من خودم پارسال که رفته بودم، اشتباه گفته بودم و چند روز پیش تصحیح کردم). خلاصه درست بگین چون مهمه فرض کنین خدایی نکرده تصادف کنین بر حسب همین گروه خونیتونو میفهمن. بعد حالا معاینه چجوریه؟ یه معاینه چشمی میکنن.. (اگه عینکی باشین با عینک). بعد مثلا میگن با پاشنه راه برو و اینا. دقیق یادم نیست همه رو چون پارسال انجام دادم. اینجا هم یه مبلغی ازتون میگیرن. (اینسری رفتم برای همون تصحیح گروه خونی، رو دیوار زده بود ۲۴۰ هزار تومن فکر کنم. البته تصحیح گروه خونی هزینه ای نداشت.) حالا که اینکارا رو کردین اموزشگاه زمان کلاسای تئوری رو میگه. اگر درست یادم باشه، ۸ جلسه کلا کلاس تئوری دارین که ۲ جلسش فنیه. (البته فنیش هم تئوریه). هر کلاس فکر کنم ۱ ساعته بود. بعضی آموزشگاه ها هم تئوریاشون اختیاره میتونین نرین ولی خب برا ما که اجباری بود. اینم بگم که مثلا آموزشگاه ما برای شهریه (که در حال حاضر ۸۶۰۰ تومنه تقریبا)، یه مقدارشو گرفت و گفت میتونین بقیه‌شو بعدا تا جلسه ۶م کلاس عملیتون بدین بدین. حالا که کلاس تئوری تموم شد، نوبت کلاس عملیه. جلسه آخر تئوری خودشون از ما پرسیدن اگه مربی خاصی مد نظرتون هست بگین. و خانما اگه مربی آقا میخوان، باید حتما یه همراه که درجه اول هم باشه داشته باشن. منم که گفتم خانم باشه بعدش، مربی بهتون زنگ میرنه باهم هماهنگ میکنین برای کلاسای عملی. کلاسای عملی ۱۲ جلسه حدودا ۲ ساعته هست کلا. (البته ۲ ساعت باهاتون تمرین نمیکنن‍️ واسه من که مربیم ۱ ساعت و نیم تمرین میکرد‍️‍️‍️). ۱ جلسش هم تمرین تو شبه (که میگن اختیاریه و میتونین همون تو روز تمرینش کنین) این ۱۲ جلسه هم به سلیقه مربیتونه که چجوری آموزش بده. برا من که تا ۳ جلسه اول، همه چیز یعنی دنده ۱ و ۲ و ۳ و پارک دوبل و دور دو فرمونه رو یاد داد و بقیه جلسات تمرین و تکرار بود. جلسه آخر هم تنرین تو شب بود که چراغای ماشین رو بهم یاد داد. تو جلسه آخر، رفتیم آموزشگاه و باز از ما علاوه بر شهریه ای که دادیم پول خواستن یه ۵۰۰ و خوردی و یه ۲۰۰ و خوردی. جمعا ۸۳۵ میشد اگر یادم باشه.. برای کارکس ماردکس و این چرت و پرتا‍️ بعد به ما گفتن فلان روز برو فلان جا برای آزمون آیین نامه برای آیین نامه که اصلا کتابی نخوندم. یه فایل هست ۲۰ سری آزمون آیین نامه اصلی توش هست. آزمونش ۳۰ سواله هست و تا ۳ غلط مجازی. بیشتر از ۳ تا، رد میشی و دوباره باید بری آموزشگاه یه فیش ۱۰۰۰ تومنی ازشون بگیری تا هفته بعد امتحان بدی. منم همون فایل رو خوندم و تو آزمون، یکی از همون سری هایی که تو فایل بود افتاد دست من و با ۱ غلط قبول شدم. یه نکته هم بگم که به هر نفر رندوم برگه ها رو داد یعنی تو و بغل دستیات برگه مشابهی ندارین‌. یکی از اون ۲۰ سری به هر کدومتون اقتاده. پس خیلی به فکر تقلب از بقیه نباشین اما خود سرهنگه افسره چیه، خلاصه اونی که میخواست ازمون آزمون بگیره قبل شروع امتحان چند تا سوال پر تکرار رو به ما رسونده بود و سر آزمون به بچه ها کمک میکرد هر چند به من کمک نکرد گگگ بعد دوباره رفتیم آموزشگاه برای گرفتن نوبت آزمون شهری. ۲۵۰ تومن باز از ما پول گرفتن بخاطر هزینه ماشین آزمون که ما این پول رو دادیم و روز آزمون رفتیم محل قرار من و افسر بار اول، افتادم با آشغال ترین و ملعون ترین افسر قائمشهر که به حروم خوریش معروفه. نفر آخر نشستم پشت فرمون. دو قدم رفتم جلو گفت بزن دنده دو منم گاز دادم و زدم، بعد یهو گفت گاز کم دادی. ردی :| هر چی هم گفتم آقا شما بزار من یکم برم مگه میشه ۱۰ مترم نرفتم منو رد کنی که اوشون گوشش بدهکار نبود. خلاصه، وقتی بار اول رد بشی، یه جلسه تمرین اجباری داری. (بحاطر همینه که بار اول معمولا رد میکنن). ماهم رفتیم آموزشگاه یه ۶۰۰ هزار تومن برای تمرین و یه ۲۵۰ هزار تومن برای هزینه ماشین آزمون و یه ۱۰۰۰ تومن برای رد شدنم ازمون گرفتن یه جلسه تمرینم رفتیم و باز هفته بعد رفتیم آزمون این سری هم که متاسفانه استرس فراواااان داشتم. نفر اول کنار افسر نشستم و قشنگ قفل کرده بودم‌. تا نشستم گفت اون جلو ماشینه رو دوبل بگیر. منم رفتم ولی خب دوبلم خراب شد و خوردم به جدول و همونجا پیادم کرد. امااا این سری برای ۱ جلسه تمرین اختیاری زد که منم نرفتم و خودم با ماشینم تمرین کردم. رفتیم باز آموزشگاه و ۲۵۰ هزار تومن برا ماشین و ۱۰۰۰ تومن برا رد شدنم گرفت. بعد اومدیم برای سری سوم سری سوم من زرنگ بازی دراوردم. آزمونم ۱۰ شروع میشد منم ۶ صبح با ماشین خودمون رفتم تمرین. که استرسم کمتر شد. بعدشم ۱ ساعت قبل آزمون پروپرانول با دوز ۱۰ هم خوردم که دیگه محکم کاری بشه و بخاطر استرس رد نشم سری سوم، نفر دوم رفتم. اول از همه بگم چون از سری پیش ترس داشتم که پارک دوبلو خراب کنم، از بچه ها روش پارک دوبلشونو پرسیدم. بعد با یه گروه از بچه ها که همونجا رفیق شده بودیم هماهنگ شدیم که با چه ترتیبی بریم بشینیم. (بعضی افسرا میگن هر کی میخواد بشینه. اما بعضیا از رو لیستشون به ترتیب میخونن). خلاصه نفر اول دوبل رفت ماشینو و قبول شد (البته با اینکه بار اولش بود و اولش خورد به جدول، افسر بهش گفت بهت یه فرصت دیگه میدم و همینو دوباره برو. دوباره رفت و قبولش کرد). افسر بهم گفت همینو از پارک خارج شو و دوباره دوبل برو. منم همینکارو کردم و حتی وسطش خاموش کردم (چون ماشینش کولرش روشن بود و خب، فشار زیادی به ماشین اومده بود و نباید طبق عادتم با نیم کلاچ خالی عقب میرفتم. تو اینجور مواقع حتما باید یه ذره گاز داد). منم اصصصلا خودمو نباختم و با ریلکسی تمام دنده رو خلاص کردم و دوباره استارت زدم و پارکمو کامل کردم. و قبول شدم بعد قبولی، رفتم آموزشگاه کاردکس اینامو تحویل دادم و حدس بزنین چی شد؟ بااااز هم ۲۴۵ هزار تومن ازم پول گرفتن بخاطر هزینه پست گواهی نامه بعد گفتن ۱ ماه تا ۱.۵ ماه دیگه میاد که ماهم الان منتظریم ببینیم ایشالله موقع اومدن گواهی نامه هم ازمون پولی میگیرن یا نه حالا فعلا این مقدار تجربه رو داشته باشین تا فکر کنم ببینم چه جزئیات دیگه ای یادمه شماهم سوالی داشتیم حتتتما بپرسییین و راننده های دیگه حتما تجربیاتتونو در اختیار بزارین @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-پزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
غیر درسی
سلام
N
کسی هست که کتاب های یازدهم و دوازدهم تجربی رو داشته باشه
غیر درسی
The Charming English 🌱
Anzw 18A
خبببب سلاممم چطورین؟ خیلی یهویی ایده ان تاپیک به ذهنم رسید و راستش رو بخواید اصلا چک نکردم ببینم یه همچین چیز فعالی داریم یا نه:))))) ماجرا از چه قراره؟ آقا اگه هررررر نکته گرامری، اصطلاح، ضرب المثل، لغت یا هرررررررررر چیزِ اینجوریِ انگلیسیِ جالبی خوندین یا بلد بودین بیایین اینجا با هم دیگه به اشتراک بذاریم هر از گاهی🫠 اینکه چقدر و مطلب و نکته ساده است یا پیچیده است واقعا واقعا فرقی نداره و مشکلی ایجاد نمی کنه... خلاصه اینکه راحت باشین... راحت و فعاااااااااال دعوت می کنم از: همه تون:) -کنارهم کلی چیز میز یاد میگیرم:) @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @همیار @فارغ-التحصیلان-آلاء
غیر درسی
گلچینی کوتاه از کتاب های معروف
Mr. PerfectM
سلام دوستان هدفم از زدن این تاپیک اینکه: شبی حداقل یک_دقیقه_کتاب بخوانیم لطفا شما هم در این مسیر یارا باشید. تا حداقل شبی یه قطره از اقیانوس علم را به معلومات خود بیافزاییم.
غیر درسی
کاف‍ــه می‍ـــم♡
sandiiiiS
سلام به یاران ج‍ــان به %(#ff00ff)[ک‍ـــافه می‍ـــم] خوش اومدین.. توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[مت‍ــن های ادب‍ــی] بفرستین ما نمیتونستیم توی تاپیک شع‍ــردانه متن ادبی بفرستیم توی تاپیک خ‌ــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن همگی خوش اومدین.. %(#0000ff)[اسپم ممنوعه] و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن @M-an %(#7f7fff)[_________________________________] خب خب دعوت میکنم از : @خانوم @dlrm @اکالیپتوس @revival @گونش @Saahaar @sheyda-fkh @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
غیر درسی
یه مشکل فنی پیش اومده❌️❌️
بابونــــهب
سلام روزتون بخیر. امروز یه برنامه رو از یه سایت که نمیدونم معتبر بود یا نه گرفتم یه مدت بعد از نصبش ۳ گیگ باقیمونده از نتم رو تموم کرد باز یه بسته ۱.۵ گیگی خریدم که اون هم تموم شد چیکار کنم؟ البته برنامه رو حذف کردم همون لحظه @دانش-آموزان-آلاء
غیر درسی
ساز کده 🎵🎸
Hamed.sH
تو این تایپک هر کی هر سازی رو که بلده اگه دوست داشت اجرا کنه و به اشتراک بزاره تا بتونیم ازش لذت ببریم 🪕🪗 من خودم به شخصا سه تار کار می کنم 🪕 @دانش-آموزان-آلاء
غیر درسی

ع...نه بابا؟ یه چیز مثبت تو این آموزش و پرورش هست.

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده غیر درسی
85 دیدگاه‌ها 11 کاربران 1.3k بازدیدها 8 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Kourosh MousaviK آفلاین
    Kourosh MousaviK آفلاین
    Kourosh Mousavi
    فارغ التحصیلان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

https://fidibo.com/book/1112-کتاب-1984

کتاب 1984 اثر جورج اورول
    توی بخش شنیداری امتحان نهایی زبان مرده می گه کتاب مورد علاقشه و چیز هایه زیادی بهش گفته و یاد داده.
    هر کی خونده نظر شخصیش رو ممنون می شم بگه - بعد کنکور می رم سرش

"?How did u feel" +
    ".I didn't feel anything"

Reza-HR 1 پاسخ آخرین پاسخ
    5
      Kourosh MousaviK آفلاین
      Kourosh Mousavi
      فارغ التحصیلان آلاء

دانش-آموزان-آلاء

"?How did u feel" +

1 پاسخ آخرین پاسخ
      3
      • ForuharF آفلاین
        ForuharF آفلاین
        Foruhar
        فارغ التحصیلان آلاء
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Foruhar انجام شده

سر جلسه تعجب کردم که اینو گفتن !
        این کتاب ، یه جورایی سیاسی-اجتماعیه و داره اجتماع رو نشون میده که توسط یه حکومت پــَلیــد و دیـــــکتاتور حکم رانی میشه... و همه چیــــزِ مردم توسط دوربین ها ضبط و کنترل میشه !
        و بیشتر مردم اون شهر یه جورایی انگار مغزشون شست و شو داده شده و در کمال تعجب به اون دولت وفادار هستند ، حالا این وسط شخصیت اصلی داستان حدس میزنه که یه نفر رو میشناسه که مث خودش از این حکومت متنفره ! و ادامه داستان ....

کتاب صوتیــــش هم خیلی خوبه با صدای آرمان سلطان زاده نمونه رو از اینجا گوش کنید :
        https://taaghche.com/audiobook/16645/۱۹۸۴

𝓕𝓸𝓻𝓾𝓱𝓪𝓻

1 پاسخ آخرین پاسخ
        5
        • Kourosh MousaviK Kourosh Mousavi

https://fidibo.com/book/1112-کتاب-1984

کتاب 1984 اثر جورج اورول
          توی بخش شنیداری امتحان نهایی زبان مرده می گه کتاب مورد علاقشه و چیز هایه زیادی بهش گفته و یاد داده.
          هر کی خونده نظر شخصیش رو ممنون می شم بگه - بعد کنکور می رم سرش

Reza-HR آفلاین
          Reza-HR آفلاین
          Reza-H
          فارغ التحصیلان آلاء
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Reza-H انجام شده

Kourosh Mousavi
          سلام کوروش
          امیدوارم حالت خوب باشه.
          من نظر خودم رو در این باره میگم و طبیعیه که این نظر "خودم" درباره کتاب باشه (چی شد؟😂)

این کتاب، به نوعی پیش بینی یا حداقل اخطار سیاسی اجتماعیست برای پیشرفت نظام سرمایه داری یا برده داری در آینده که جامعه ای رو متصور میشه که یکسری سازوکار های راس وجود داره و یکسری طیف مردم که زیر سلطه اونهان و توسری خور هستن.
          در یک کلام بخوام بگم اینه که کتاب رو توصیه نمی کنم.
          چرا؟
          نه به خاطر اینکه ایده کلی، ایده جذاب یا ملموسیه.
          بلکه به دلیل اینکه غایتی که در نهایت خوشبختی یک انسان درون کتاب متصور میشه، غایتیست که کاملا به لحاظ ایدئولوژی، غایت پستی میدونمش. (مثلا یک بخش های مهمی از کتاب حول تلاش نقش اصلی برای رهایی از محدودیت های رو.ابط جن.سی میگذره).
          نکته دیگه اینکه واقعا این کتاب به لحاظ غنای ادبی و جزئیات، به این حد نیست که اینقدر کتاب مهمی بدوننش. اگر بخونیش بعدش با خودت میگی این که در حد رمانای معمول کتابخونه ها بود که!
          حتی تعداد زیادی از رمان های ایرانی رو بهتر از این کتاب می بینم. هم به لحاظ سیر کلی، هم به لحاظ جزئیات.

به طور کلی این موضوع کجی بینش رو در سطوح پایین تر در کتاب دیگه اورول (مثل قلعه حیوانات) هم میشه شاهد بود.

به هر صورت از نظر من وقت تلف کردنه و فقط سرگرم داستان میکنه و بعد از خوندن چیزی دستگیرت نشده جز اینکه میتونی بگی کتاب معروف 1984 اورول رو خوندم. 🙂🙂

دمت گرم. یاعلی

در به در به دنبال خود

Kourosh MousaviK 1 پاسخ آخرین پاسخ
          4
          • Reza-HR Reza-H

Kourosh Mousavi
            سلام کوروش
            امیدوارم حالت خوب باشه.
            من نظر خودم رو در این باره میگم و طبیعیه که این نظر "خودم" درباره کتاب باشه (چی شد؟😂)

این کتاب، به نوعی پیش بینی یا حداقل اخطار سیاسی اجتماعیست برای پیشرفت نظام سرمایه داری یا برده داری در آینده که جامعه ای رو متصور میشه که یکسری سازوکار های راس وجود داره و یکسری طیف مردم که زیر سلطه اونهان و توسری خور هستن.
            در یک کلام بخوام بگم اینه که کتاب رو توصیه نمی کنم.
            چرا؟
            نه به خاطر اینکه ایده کلی، ایده جذاب یا ملموسیه.
            بلکه به دلیل اینکه غایتی که در نهایت خوشبختی یک انسان درون کتاب متصور میشه، غایتیست که کاملا به لحاظ ایدئولوژی، غایت پستی میدونمش. (مثلا یک بخش های مهمی از کتاب حول تلاش نقش اصلی برای رهایی از محدودیت های رو.ابط جن.سی میگذره).
            نکته دیگه اینکه واقعا این کتاب به لحاظ غنای ادبی و جزئیات، به این حد نیست که اینقدر کتاب مهمی بدوننش. اگر بخونیش بعدش با خودت میگی این که در حد رمانای معمول کتابخونه ها بود که!
            حتی تعداد زیادی از رمان های ایرانی رو بهتر از این کتاب می بینم. هم به لحاظ سیر کلی، هم به لحاظ جزئیات.

به طور کلی این موضوع کجی بینش رو در سطوح پایین تر در کتاب دیگه اورول (مثل قلعه حیوانات) هم میشه شاهد بود.

به هر صورت از نظر من وقت تلف کردنه و فقط سرگرم داستان میکنه و بعد از خوندن چیزی دستگیرت نشده جز اینکه میتونی بگی کتاب معروف 1984 اورول رو خوندم. 🙂🙂

دمت گرم. یاعلی

Kourosh MousaviK آفلاین
            Kourosh MousaviK آفلاین
            Kourosh Mousavi
            فارغ التحصیلان آلاء

Reza-H در ع...نه بابا؟ یه چیز مثبت تو این آموزش و پرورش هست. گفته است:

رهایی از محدودیت های رو.ابط جن.سی میگذره).

چرا به نظرتون باید محدود باشه؟

"?How did u feel" +

Reza-HR XeX 2 پاسخ آخرین پاسخ
            2

Reza-HR آفلاین
              Reza-HR آفلاین
              Reza-H
              فارغ التحصیلان آلاء

Kourosh Mousavi
              به نظرم اینجا این بحث مطرح نشه بهتره.
              به چند جهت.
              اولا فضای این انجمن فضای درسی هست
              ثانیا دانش آموزا درس دارن ذهنشون مشوش نشه
              ثالثا در مکالمه مجازی اونطور که می خواهیم مفاهیم منتقل نمیشه.

فقط من یه اشاره کنم و اون اینه که شهوت انسان اگر کنترل نشه باعث طغیان میشه.
              اگر شهوت انسان چه مرد و چه زن طغیان کرد و به دلیل میل بی حدش همه چیز رو خواست، اتفاقی میفته که الان داره برای بسیاری از زنان و مردان اروپا و آمریکا میفته و افتاده. نیازی نیست بگم چی؟ میتونی یه سرچ کنی. اطلاعات بهتری از گفتن من دستگیرت میشه.
              خصوصیات حیوانی و نباتی انسان اگر کنترل نشه، به طغیان می انجامه و چه به لحاظ مدنی، چه به لحاظ دینی، و چه با هر بینشی نگاه کنیم آسیب زاست
              🌹🙏

در به در به دنبال خود

1 پاسخ آخرین پاسخ
              5

XeX آفلاین
                XeX آفلاین
                Xe
                ریاضی

Kourosh Mousavi
                با اینکه با حرف رضا موافقم که اینجا جاش نیست ولی یه چیز کوچیک میگم و میرم:
                ببین
                بیا اصلا از نظر شرعی و مذهبی بهش نگاه نکنیم که ای وای حرامه!
                و از دید علمی نگاه کنیم که اهلشی! (هرچند اگه پیگیری کنی، واقعا خودت به این میرسی که همه چی شریعت با علم سر و کار داره و با علم میشه ثابتش کرد.)
                #پیشنهاد: مستند ایکسونامی رو نگاه کن اگه پیدا کردی و وقت کردی و اونوقت به جواب سوالت میرسی که چرا باید روابط محدودیت داشته باشه و به قولی این گرایش ها نوکین

1 پاسخ آخرین پاسخ
                4
                • _ آفلاین
                  _ آفلاین
                  _Reza_
                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط _Reza_ انجام شده
                  این پست پاک شده!
                  1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                    Kourosh MousaviK آفلاین
                    Kourosh Mousavi
                    فارغ التحصیلان آلاء

https://uupload.ir/view/voice_035_rg16.m4a/

Reza-H Xe

"?How did u feel" +

2

https://uupload.ir/view/voice_035_rg16.m4a/

Reza-H Xe

Kourosh MousaviK آفلاین
                      Kourosh MousaviK آفلاین
                      Kourosh Mousavi
                      فارغ التحصیلان آلاء

Kourosh Mousavi

Your browser does not support the audio element.

Reza-H Xe

"?How did u feel" +

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      2
                      • Reza-HR آفلاین
                        Reza-HR آفلاین
                        Reza-H
                        فارغ التحصیلان آلاء

سلام مجدد.
                        نکات مهم و تامل برانگیزی مطرح شد.
                        ممنون

یک نکته ای رو همین جا بگم
                        در صورتیکه بخواهیم فقط در بستر علم(با در نظر گرفتن معنا و تعریف دقیقش) و تجربه به این موضوع پاسخ بدیم، پاسخ های خوب اما ناکافی مطرح میشه. یعنی شما هر چیزی بگی از لحاظ انقراض نسل، خب من میگم شما با همج.نس خودت حال کن، نیاز به فرزند دیدی از طریقی که نیازه اقدام می کنی. دیگه چرا نون ما همج.نس گرا ها رو آجر می کنی؟ شما بگی به لحاظ طبیعت، خب همون پاسخ کوروش میشه. یعنی شما اگر در چهارچوب علم صِرف بخوای پاسخ بدی، چون علم یک چیز سیالی هست. از لحاظ قوانین و جزئیات (نه چهارچوب های کلی). نمی تونی هیچ چیز قطعی رو بگی.
                        حالا باید چیکار کرد؟ چرا پس یه سریا میگن حق نداری به این موضوع نزدیک بشی؟
                        پاسخ اینه که اولا باید قبول کنیم که یکسری چیز ها رو انسان در چهار چوب علم (که توضیح میده الزاما علم امروزی نیاز داره که فروض حکمش، قابل مشاهده به صورت مستقیم یا غیر مستقیم باشند و به اختصار مادی باشند) نمی تونه پاسخ بده. چون اصلا روش دریافت اطلاعات از اون موضوع با قوانین علمی ناسازگاره.
                        خب حالا بله. فرض کردیم ممکن است یکسری چیز ها توسط علم توجیه نمی شوند. چه ربطی به بحث داره؟
                        خب. حالا در این صورت یکی از راه هایی که پاسخ سوالاتی که علم نمی تونه بده رو پیدا کنیم، دسترسی به داده هاییه که میگیم توسط خدا به ما رسونده شده. (درباره اینکه آیا دین اصلا وجود حقیقی دارد یا خیر و چه دینی و چگونه و این طور سوالات بحث خیلی مفصله و مجالش اینجا نیست. فقط به اختصار بگم که وقتی خدا رو با خصوصیات خاصش (مثل حکمت و ربوبیت و خالقیت و احدیت و ...) اثبات "کاملا عقلی" کردیم. به دنبال اون نیازِ به هدایت انسان ها توسط موجودی از خودشون و ارائه یک پروتکل یا سبک زندگی، میاد. پس اثبات دین ابتدائا توسط براهین عقلی و سپس توسط اعتماد به معجزه و شواهد تاریخی انجام میگیره)
                        پس تا اینجا اگر بخوایم با علم بریم جلو می فهمیم که به یه چیزایی دسترسی نداریم و قبول کردیم که دین هم در یک جاهایی درباره موضوعاتی توضیح داده که با ابزار علم (که ابزار محدودی هست) نمیشد بهش رسید.
                        خب. حالا آیا دین مورد نظر ما (که هر دینی میتونه باشه) توضیح یا دستوری در این باره داده یا خیر. اگر داده، (که طبق فرض کلی، اسلام در این باره دستوراتی رو داده) پس ما نظریه لاادریانه علم رو می گذاریم کنار و دستور مشخص و روشن دین رو موردنظر و عمل قرار میدیم. اگر نداده، (که باز طبق فرض -اسلام- درباره اینکه مثلا چطور اورانیم رو باید غنی کنیم، نظری نداده) پس باید با همون شواهد محدود عقلی کار رو ببریم جلو.
                        پس در جواب اون دوستمون Xe که گفتن که میشه حرمت قطعی این موضوع رو بدون در نظر گرفتن دین و صرفا با علم "اثبات" کرد، باید بگم شرمنده. شما هر دلیل علمی رو بیاری من می تونم با یک مثال در دنیا خلافش رو ثابت یا حداقل پیش بینی کنم.
                        پس قطعا اینکه حداقل من یا امثال من این تفکر رو غلط می دونن به علم برنمی گرده مستقیما. بلکه به دستوراتی از طرف یک منبع آگاه که قبلا عقلی اثباتش کردم بر می گرده که ممکنه من حتی دلیلش رو ندونم یا عقلم هنوز در حد فهمش نباشه.
                        در اینجا باز تاکید می کنم که ممکنه چون در فضای مجازی هستیم و روش های دیگه انتقال مفهوم (مثل زبان بدن یا لحن) دخیل نیست. ممکنه سوء برداشت یا حداقل نقص برداشت از حرف ها بشه. با دید مثبت بخونین 🙂✋

سعی کردم این موضوع رو اختصارا توضیح بدم. پر واضحه که اگر بخواهیم مصداقی و از بیس موضوع رو بچینیم بیایم بالا، باید ساعت ها به شکل حضوری و یا هفته ها به شکل مجازی (😅) در بحث باشیم.
                        امیدوارم تونسته باشم سرنخ هایی از این موضوع رو روشن کرده باشم.

موفق ✋🌹🌹

در به در به دنبال خود

3
                        • Reza-HR Reza-H

سلام مجدد.
                          نکات مهم و تامل برانگیزی مطرح شد.
                          ممنون

یک نکته ای رو همین جا بگم
                          در صورتیکه بخواهیم فقط در بستر علم(با در نظر گرفتن معنا و تعریف دقیقش) و تجربه به این موضوع پاسخ بدیم، پاسخ های خوب اما ناکافی مطرح میشه. یعنی شما هر چیزی بگی از لحاظ انقراض نسل، خب من میگم شما با همج.نس خودت حال کن، نیاز به فرزند دیدی از طریقی که نیازه اقدام می کنی. دیگه چرا نون ما همج.نس گرا ها رو آجر می کنی؟ شما بگی به لحاظ طبیعت، خب همون پاسخ کوروش میشه. یعنی شما اگر در چهارچوب علم صِرف بخوای پاسخ بدی، چون علم یک چیز سیالی هست. از لحاظ قوانین و جزئیات (نه چهارچوب های کلی). نمی تونی هیچ چیز قطعی رو بگی.
                          حالا باید چیکار کرد؟ چرا پس یه سریا میگن حق نداری به این موضوع نزدیک بشی؟
                          پاسخ اینه که اولا باید قبول کنیم که یکسری چیز ها رو انسان در چهار چوب علم (که توضیح میده الزاما علم امروزی نیاز داره که فروض حکمش، قابل مشاهده به صورت مستقیم یا غیر مستقیم باشند و به اختصار مادی باشند) نمی تونه پاسخ بده. چون اصلا روش دریافت اطلاعات از اون موضوع با قوانین علمی ناسازگاره.
                          خب حالا بله. فرض کردیم ممکن است یکسری چیز ها توسط علم توجیه نمی شوند. چه ربطی به بحث داره؟
                          خب. حالا در این صورت یکی از راه هایی که پاسخ سوالاتی که علم نمی تونه بده رو پیدا کنیم، دسترسی به داده هاییه که میگیم توسط خدا به ما رسونده شده. (درباره اینکه آیا دین اصلا وجود حقیقی دارد یا خیر و چه دینی و چگونه و این طور سوالات بحث خیلی مفصله و مجالش اینجا نیست. فقط به اختصار بگم که وقتی خدا رو با خصوصیات خاصش (مثل حکمت و ربوبیت و خالقیت و احدیت و ...) اثبات "کاملا عقلی" کردیم. به دنبال اون نیازِ به هدایت انسان ها توسط موجودی از خودشون و ارائه یک پروتکل یا سبک زندگی، میاد. پس اثبات دین ابتدائا توسط براهین عقلی و سپس توسط اعتماد به معجزه و شواهد تاریخی انجام میگیره)
                          پس تا اینجا اگر بخوایم با علم بریم جلو می فهمیم که به یه چیزایی دسترسی نداریم و قبول کردیم که دین هم در یک جاهایی درباره موضوعاتی توضیح داده که با ابزار علم (که ابزار محدودی هست) نمیشد بهش رسید.
                          خب. حالا آیا دین مورد نظر ما (که هر دینی میتونه باشه) توضیح یا دستوری در این باره داده یا خیر. اگر داده، (که طبق فرض کلی، اسلام در این باره دستوراتی رو داده) پس ما نظریه لاادریانه علم رو می گذاریم کنار و دستور مشخص و روشن دین رو موردنظر و عمل قرار میدیم. اگر نداده، (که باز طبق فرض -اسلام- درباره اینکه مثلا چطور اورانیم رو باید غنی کنیم، نظری نداده) پس باید با همون شواهد محدود عقلی کار رو ببریم جلو.
                          پس در جواب اون دوستمون Xe که گفتن که میشه حرمت قطعی این موضوع رو بدون در نظر گرفتن دین و صرفا با علم "اثبات" کرد، باید بگم شرمنده. شما هر دلیل علمی رو بیاری من می تونم با یک مثال در دنیا خلافش رو ثابت یا حداقل پیش بینی کنم.
                          پس قطعا اینکه حداقل من یا امثال من این تفکر رو غلط می دونن به علم برنمی گرده مستقیما. بلکه به دستوراتی از طرف یک منبع آگاه که قبلا عقلی اثباتش کردم بر می گرده که ممکنه من حتی دلیلش رو ندونم یا عقلم هنوز در حد فهمش نباشه.
                          در اینجا باز تاکید می کنم که ممکنه چون در فضای مجازی هستیم و روش های دیگه انتقال مفهوم (مثل زبان بدن یا لحن) دخیل نیست. ممکنه سوء برداشت یا حداقل نقص برداشت از حرف ها بشه. با دید مثبت بخونین 🙂✋

سعی کردم این موضوع رو اختصارا توضیح بدم. پر واضحه که اگر بخواهیم مصداقی و از بیس موضوع رو بچینیم بیایم بالا، باید ساعت ها به شکل حضوری و یا هفته ها به شکل مجازی (😅) در بحث باشیم.
                          امیدوارم تونسته باشم سرنخ هایی از این موضوع رو روشن کرده باشم.

موفق ✋🌹🌹

Kourosh MousaviK آفلاین
                          Kourosh MousaviK آفلاین
                          Kourosh Mousavi
                          فارغ التحصیلان آلاء

Reza-H
                          https://uupload.ir/view/voice_037_p2bc.m4a/

"?How did u feel" +

M XeX Reza-HR 3 پاسخ آخرین پاسخ
                          3

Reza-H

M آفلاین
                            M آفلاین
                            Mehrsa 14

Kourosh Mousavi
                            سلام
                            حقیقتش چون خودم به اینجور مسائل علاقه دارم خواستم نظرم رو بیان بکنم. حقیقتش اول راجب اون سواله شما جوابم که نه اما نظرم اینه که بخشیش که در همین دوره معاصر منظورم ده سال اخیر یا همین الانه اتفاق می افته من احساس میکنم و حتی معترفم به این مسئله که تا حدیش کم کاری بوده شاید از امثال خود من. به هر حال ا از دینم اطلاعاتی دارم که پذیرفتیمش و قانعم کرده. اما در کمال تاسف زندگی دانش آموزی بوده یا چی که هیچ وقت در جایگاه یک محقق نرفتم نهج البلاغه و قرآن رو کامل با تفسیر بخونم. خوندن که خوندیم اما شاید نه مثل کتابای درسی.
                            بخش دومش اما مربوط میشه افراد مظلوم..بله ببینین مثلا در دوره‌ای مثل همین معاصر ما و چند دهه عقب تر کسی بود به اسم مرتضی مطهری. و ما چی ازشون میدونیم؟ خطاب به خودمه شاید خیلی از شماها اطلاعاتتون بیشتر از بنده باشه. اما چنین شخصیتی که من از بد روزگار دقیقا باید تو سال کنکورم متوجه بشم که کتاباشون به واسطه شغل و رشته مادرم تو خونمون موجوده:)
                            و خب انقدر تو بعضی مسائلی که من تا حالا نظیر چنین بیانی رو نمیشنوم از بعضی عالمای دینی معاصرمون و خب این برای من جنبه نقد داره. و خب یکی مثل این آدم باید ترور بشه..که این خودش حجت عقلی اینو میرسونه که واقعا با سواد بودن. پیشنهاد میکنم اگر اطلاعاتی تو این زمینه میخوایین متکی به نت و ویدیوهای و کلیپ های محدود نباشین و حتما بر پایه فلسفه ای که تو کتابای ایشون بود هم پیش برین
                            من به شخصه تو ۵ جلد کتابی که داریم اکثر موضوعاتی که شبهه داشت برام رو یافتم بیشترشم راجب حقوق زنان بود که این روزها خیلی مورد بحثه و خیلی خوب توضیح داده بودنش.
                            اما قرآنی که شما فرمودین هم پیدا کردم.
                            من یه چند صفحشو براتون میذارم اگر خواستید بخونید طولانی بود یکم و متسفانه نشد خلاصه کنم.
                            JPEG_۲۰۲۳۰۶۰۱_۱۳۰۹۰۳_6958752012308680935.jpg

JPEG_۲۰۲۳۰۶۰۱_۱۳۰۹۵۶_266369423740499327.jpg

JPEG_۲۰۲۳۰۶۰۱_۱۳۱۰۳۹_7579366839153486330.jpg

JPEG_۲۰۲۳۰۶۰۱_۱۳۱۱۰۱_7805105809885613388.jpg

JPEG_۲۰۲۳۰۶۰۱_۱۳۱۱۱۶_6236172107425198503.jpg

JPEG_۲۰۲۳۰۶۰۱_۱۳۱۱۳۷_5970294056811806849.jpg

JPEG_۲۰۲۳۰۶۰۱_۱۳۱۲۰۱_6444988631625638472.jpg

JPEG_۲۰۲۳۰۶۰۱_۱۳۱۲۲۰_1490718929674828490.jpg
                            خیلی طولانی شد😅ببخشید اما گفتم شاید خواستید بخونید.
                            دو سوال هم اینجا مطرحه اینکه در بیسوادی پیامبر(ص) شک و تردیدی نیست و اینکه کتاب به واسطه پیامبره هم شکی نیست. مسئله ربط این به خدا هست. که باید بگم بیاید فرض بگیریم شخص بیسوادی بتونه راجب همه علوم و مسائل انقدر دقیق بگه(قرآن یه حقیقت داره بنظرم ویه معنای ظاهری من حس کردم اینو یعنی گاهی میخونم و شاید نفهمم چیه ولی یه وقتایی انقدر عمیقه که ساعت ها میشه بهش فکر کرد.این تجربه شخصی خودمه)اما حالا که اینطور فرض کردیم پس چرا الان کسی رو دست این جادو بلند نشده؟ خب هزاران جادوگر قهار تو این ۱۴۰۰ سال بودن دیگه پس چرا نتونستن قرآنو کنار بزنن و با یه نسخه بهتر تفکر آدمای زمانشونو تسخیر نکنن؟

4

Reza-H

XeX آفلاین
                              XeX آفلاین
                              Xe
                              ریاضی

Kourosh Mousavi
                              اولا اینکه بله شاید به طور مستقیم تو قرآن درباره خودارضایی چیزی نوشته نشده باشه ولی اینطوریه که متخصصین و اهل فنش این احکام رو از قرآن استخراج کردن.
                              دوم اینکه کی گفته خودارضایی برای سلامتی خوبه؟ 😐 همشون دارن میگن که فلان عوارض روحی رو داره بهمان عوارض جسمی رو داره.
                              سوما اگه در دربار صفویه همجنسگرایی رواج داشته‌، اگه اونا سر بردیدن برای شیعه شدن مردم، الف: لطفا با استناد صحبت کن اگه سند و مستندی داری که سهوا حقی ضایع نشه؛ ب: حتی اگر هم اینطور باشه، این عمل اونا خدشه ای به قرآن وارد نمیکنه و خود اون ها رو میبره زیر سوال.
                              چهارما به نظرم تو اصلا هم فقط داری مجری گری نمیکنی و بحث رو شاخه به شاخه کردی و بی طرفانه حرف نمیزنی
                              پنجما تو میگی خدا رو قبول داری، پس چرا خدا شد مجهولی که با قرآن که میگی مجهوله معلوم نمیشه؟ ( اینو نفهمیدم)

Kourosh MousaviK 2 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • خرگوشیانو سنپایخ آفلاین
                                خرگوشیانو سنپایخ آفلاین
                                خرگوشیانو سنپای

خب یه سری اشاره ها شد به همجنس‌گرایی
                                ببین من خیلی درمورد این موضوع تحقیق کردم ( از مقاله تا نظرات واقعی خود مردم )
                                این گرایش نیست یه انحراف جنسیه
                                مثلاً نوشته بودن مثل اینه که تو رنگ آبی دوست داشتی باشی بگن صورتی رو دوست داشته باش ولی طرف به قتل هم گرایش داره
                                پس با به روانشانس کار درست حل میشه !!!!
                                دوم اینکه من فکر میکردم ما بچه ایم قبول میکنیم ولی اونی که ساختمون حمایت زده یا اجازه ازدواج ( افراد با سوادی بودن ) بعداً فهمیدم این کار خود دولته برای صنعت پون و ....
                                سوم اینکه اینا مثل آدمای افسرده میمونن و مثله اینه تو بیای یه آدم افسرده افسرده تر کنی
                                چهارم اینکه نظرات مردمی رو میخوندم خیلی میخواستم خودکشی کنن ( مفعول ها ) چون کس حقارت داشتن و معمولا توی سن پایین فیلم *** دیده بودن یا بهشون ت
                                اوز شده بود یا یه سری هاشون چهره و رفتار و زنانه داشتن (چون تتسرون کمی داشتن که بنظرم با هورمونی درمانی حل میشه )
                                خلاصه اینکه خیلی تو ایران داره فرهنگ سازی میشه ( از طریق انیمه و کیپاپ ) و نسل آینده ای که داره بوجود میاد از همین سن اینا رو قبول می‌کنه
                                بعدشم این تو باران بود هست چون از اول جامعه به دو قسمت female و male تقسیم شده پس ....

3
                                • M Mehrsa 14

Kourosh Mousavi
                                  سلام
                                  حقیقتش چون خودم به اینجور مسائل علاقه دارم خواستم نظرم رو بیان بکنم. حقیقتش اول راجب اون سواله شما جوابم که نه اما نظرم اینه که بخشیش که در همین دوره معاصر منظورم ده سال اخیر یا همین الانه اتفاق می افته من احساس میکنم و حتی معترفم به این مسئله که تا حدیش کم کاری بوده شاید از امثال خود من. به هر حال ا از دینم اطلاعاتی دارم که پذیرفتیمش و قانعم کرده. اما در کمال تاسف زندگی دانش آموزی بوده یا چی که هیچ وقت در جایگاه یک محقق نرفتم نهج البلاغه و قرآن رو کامل با تفسیر بخونم. خوندن که خوندیم اما شاید نه مثل کتابای درسی.
                                  بخش دومش اما مربوط میشه افراد مظلوم..بله ببینین مثلا در دوره‌ای مثل همین معاصر ما و چند دهه عقب تر کسی بود به اسم مرتضی مطهری. و ما چی ازشون میدونیم؟ خطاب به خودمه شاید خیلی از شماها اطلاعاتتون بیشتر از بنده باشه. اما چنین شخصیتی که من از بد روزگار دقیقا باید تو سال کنکورم متوجه بشم که کتاباشون به واسطه شغل و رشته مادرم تو خونمون موجوده:)
                                  و خب انقدر تو بعضی مسائلی که من تا حالا نظیر چنین بیانی رو نمیشنوم از بعضی عالمای دینی معاصرمون و خب این برای من جنبه نقد داره. و خب یکی مثل این آدم باید ترور بشه..که این خودش حجت عقلی اینو میرسونه که واقعا با سواد بودن. پیشنهاد میکنم اگر اطلاعاتی تو این زمینه میخوایین متکی به نت و ویدیوهای و کلیپ های محدود نباشین و حتما بر پایه فلسفه ای که تو کتابای ایشون بود هم پیش برین
                                  من به شخصه تو ۵ جلد کتابی که داریم اکثر موضوعاتی که شبهه داشت برام رو یافتم بیشترشم راجب حقوق زنان بود که این روزها خیلی مورد بحثه و خیلی خوب توضیح داده بودنش.
                                  اما قرآنی که شما فرمودین هم پیدا کردم.
                                  من یه چند صفحشو براتون میذارم اگر خواستید بخونید طولانی بود یکم و متسفانه نشد خلاصه کنم.
                                  JPEG_۲۰۲۳۰۶۰۱_۱۳۰۹۰۳_6958752012308680935.jpg

JPEG_۲۰۲۳۰۶۰۱_۱۳۰۹۵۶_266369423740499327.jpg

JPEG_۲۰۲۳۰۶۰۱_۱۳۱۰۳۹_7579366839153486330.jpg

JPEG_۲۰۲۳۰۶۰۱_۱۳۱۱۰۱_7805105809885613388.jpg

JPEG_۲۰۲۳۰۶۰۱_۱۳۱۱۱۶_6236172107425198503.jpg

JPEG_۲۰۲۳۰۶۰۱_۱۳۱۱۳۷_5970294056811806849.jpg

JPEG_۲۰۲۳۰۶۰۱_۱۳۱۲۰۱_6444988631625638472.jpg

JPEG_۲۰۲۳۰۶۰۱_۱۳۱۲۲۰_1490718929674828490.jpg
                                  خیلی طولانی شد😅ببخشید اما گفتم شاید خواستید بخونید.
                                  دو سوال هم اینجا مطرحه اینکه در بیسوادی پیامبر(ص) شک و تردیدی نیست و اینکه کتاب به واسطه پیامبره هم شکی نیست. مسئله ربط این به خدا هست. که باید بگم بیاید فرض بگیریم شخص بیسوادی بتونه راجب همه علوم و مسائل انقدر دقیق بگه(قرآن یه حقیقت داره بنظرم ویه معنای ظاهری من حس کردم اینو یعنی گاهی میخونم و شاید نفهمم چیه ولی یه وقتایی انقدر عمیقه که ساعت ها میشه بهش فکر کرد.این تجربه شخصی خودمه)اما حالا که اینطور فرض کردیم پس چرا الان کسی رو دست این جادو بلند نشده؟ خب هزاران جادوگر قهار تو این ۱۴۰۰ سال بودن دیگه پس چرا نتونستن قرآنو کنار بزنن و با یه نسخه بهتر تفکر آدمای زمانشونو تسخیر نکنن؟

Kourosh MousaviK آفلاین
                                  Kourosh MousaviK آفلاین
                                  Kourosh Mousavi
                                  فارغ التحصیلان آلاء

Mehrsa 14

"?How did u feel" +

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • XeX Xe

Kourosh Mousavi
                                    اولا اینکه بله شاید به طور مستقیم تو قرآن درباره خودارضایی چیزی نوشته نشده باشه ولی اینطوریه که متخصصین و اهل فنش این احکام رو از قرآن استخراج کردن.
                                    دوم اینکه کی گفته خودارضایی برای سلامتی خوبه؟ 😐 همشون دارن میگن که فلان عوارض روحی رو داره بهمان عوارض جسمی رو داره.
                                    سوما اگه در دربار صفویه همجنسگرایی رواج داشته‌، اگه اونا سر بردیدن برای شیعه شدن مردم، الف: لطفا با استناد صحبت کن اگه سند و مستندی داری که سهوا حقی ضایع نشه؛ ب: حتی اگر هم اینطور باشه، این عمل اونا خدشه ای به قرآن وارد نمیکنه و خود اون ها رو میبره زیر سوال.
                                    چهارما به نظرم تو اصلا هم فقط داری مجری گری نمیکنی و بحث رو شاخه به شاخه کردی و بی طرفانه حرف نمیزنی
                                    پنجما تو میگی خدا رو قبول داری، پس چرا خدا شد مجهولی که با قرآن که میگی مجهوله معلوم نمیشه؟ ( اینو نفهمیدم)

Kourosh MousaviK آفلاین
                                    Kourosh MousaviK آفلاین
                                    Kourosh Mousavi
                                    فارغ التحصیلان آلاء

Xe

"?How did u feel" +

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • XeX Xe

Kourosh Mousavi

Kourosh MousaviK آفلاین
                                      Kourosh MousaviK آفلاین
                                      Kourosh Mousavi
                                      فارغ التحصیلان آلاء

Xe
                                      خود ارضایی:
                                      https://academic.oup.com/jcem/article/100/1/258/2812808

https://www.medicalnewstoday.com/articles/320265

https://www.healthline.com/health/masturbation-side-effects#What-is-masturbation?

شیعه گری سلسه صفویه:
                                      https://fa.wikipedia.org/wiki/تغییر_مذهب_ایرانیان_از_سنی_به_شیعه#جستارهای_وابسته

"?How did u feel" +

XeX 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1

Reza-H

Reza-HR آفلاین
                                        Reza-HR آفلاین
                                        Reza-H
                                        فارغ التحصیلان آلاء
                                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Reza-H انجام شده

Kourosh Mousavi
                                        خب.
                                        الان موضوعات خیلی پراکنده ای مطرح شد.
                                        از چگونگی معجزه بودن قرآن و چیستی حدود غریضه و اصلا خود نظر همج.نس گرایان تا دلایل دو طرف مبنی بر رد یا تایید همج.نس گرایی و... و برای هر کدوم از اینها اگر بخوایم بدون شاخه به شاخه شدن بحث بشه باید اول بشینیم از یه جایی همتراز بشیم و ساعت ها بحث کنیم اونم به شکل حضوری تا کم کم مثلا خود اسلام با دلایل گوناگون اثبات بشه بعد بفهمیم نظر اسلام آیا واقعا چی هست؟ بعد باید بگیم اگر تمدن ها یا حکومت های قبلی عملی انجام میدادن آیا به اسم اسلام باید بدونیم؟ بعد باید تازه بریم ببینیم واقعا حرف اروپائیانی که درباره همجن.س گرایی صحبت می کنن واقعا چیه (یعنی میگن حتما باید باشه؟ یا میگن آزاده هر کی دوست داره بره هر کی دوست داره نره؟) و چند درصدشون این حرف ها رو می زنن و موضوعات مختلف دیگه ای که پاسخشون در حد چند جمله نیست. من باید شواهد قرائنم رو بگم . شمام باید بگی کم کم بیایم جلو. من اطمینان به شما میدم که در مجازی کاری از پیش نمیره. چون اصلا پتانسیل این موضوع رو نداره. اگر میشد که دیگه اینهمه کتاب ها و مقالات عدید برای این موضوع بی فایده بود. پس بحث کاملا منطقی در اینجا ممکن نیست.
                                        بحث هم الان به جایی رسیده که میشه با یک جستجو اینترنتی یا کتابخانه ای "جامع" به پاسخ ها رسید. واضحه که حرف منِ نوعی چیزی بیشتر از اونا دستگیرت نمی کنه
                                        و اینکه واقعیتش من از جهت درسی هم طبیعتا ضیق وقت رو دارم.
                                        و موضوع آخر هم اینکه شما اول صحبتت داری میگی خیلی مقالات هدف دار منتشر میشه از منابع مهم در تایید همجن.س گرایی بعد برای خ.ا از مقالات دلیل میاری؟ خب اثبات کن که این مقالات هم با غرض نوشته نشده
                                        ممنون 🙏🌹

در به در به دنبال خود

4
                                        • خرگوشیانو سنپایخ خرگوشیانو سنپای

خب یه سری اشاره ها شد به همجنس‌گرایی
                                          ببین من خیلی درمورد این موضوع تحقیق کردم ( از مقاله تا نظرات واقعی خود مردم )
                                          این گرایش نیست یه انحراف جنسیه
                                          مثلاً نوشته بودن مثل اینه که تو رنگ آبی دوست داشتی باشی بگن صورتی رو دوست داشته باش ولی طرف به قتل هم گرایش داره
                                          پس با به روانشانس کار درست حل میشه !!!!
                                          دوم اینکه من فکر میکردم ما بچه ایم قبول میکنیم ولی اونی که ساختمون حمایت زده یا اجازه ازدواج ( افراد با سوادی بودن ) بعداً فهمیدم این کار خود دولته برای صنعت پون و ....
                                          سوم اینکه اینا مثل آدمای افسرده میمونن و مثله اینه تو بیای یه آدم افسرده افسرده تر کنی
                                          چهارم اینکه نظرات مردمی رو میخوندم خیلی میخواستم خودکشی کنن ( مفعول ها ) چون کس حقارت داشتن و معمولا توی سن پایین فیلم *** دیده بودن یا بهشون ت
                                          اوز شده بود یا یه سری هاشون چهره و رفتار و زنانه داشتن (چون تتسرون کمی داشتن که بنظرم با هورمونی درمانی حل میشه )
                                          خلاصه اینکه خیلی تو ایران داره فرهنگ سازی میشه ( از طریق انیمه و کیپاپ ) و نسل آینده ای که داره بوجود میاد از همین سن اینا رو قبول می‌کنه
                                          بعدشم این تو باران بود هست چون از اول جامعه به دو قسمت female و male تقسیم شده پس ....

Kourosh MousaviK آفلاین
                                          Kourosh MousaviK آفلاین
                                          Kourosh Mousavi
                                          فارغ التحصیلان آلاء

@Sally

"?How did u feel" +

خرگوشیانو سنپایخ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه