هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
🥷 ساخت John Wick 5 در دستور کار قرار گرفت️ رئیس استودیو lionsgate ( استودیو تولید کننده جان ویک) اعلام کرده که مراحل اولیه ساخت جان ویک 5 شروع شده و طرفداران منتظر یک چپتر جدید و قوی باشند. دلیل اصلی ساخت قسمت 5 فروش بسیار خوب و سودآور قسمت 4 ارزیابی میشه.
خیلی خب...میتونم با این خبر تا ۵شب نخوابم و بکوب درس بخونم🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠
-
چنتا شات زیبا از فیلم John Wick: Chapter 4
این قسمت جدا از اکشن خوبش، بنظرم روی قاب بندی های زیبا هم زیاد کار کرده بودن
=))))))))))
-
این واسه عشق انیمه ها
من خودم عاشق کارای آقای میازاکی هستم
آخرین انیمه ی بلند "هایائو میازاکی" افسانه ای، 29 تیرماه اکران میشه.این فیلم که قراره حسن ختامی برای کارنامه ی هنری بهترین انیمه ساز تاریخ باشه، احتمالا یه فیلم دوساعت و چهار دقیقه ای هستش به نام:
?How do you live■این فیلم داستان سفر یک پسر برای رشد فکری، مواجهه با فقر و کشف معنی زندگی رو روایت میکنه.
-
دوست داشتم اون زمان که وحشی بافقی شعر همخواب رقیبانی و من تاب ندارم.. رو مینوشت پیشش میبودم؛ شعرو که تموم کرد دوتا سیگار روشن میکردم، بغلش میکردم و شر شر اشک میریختیم باهم.
-
@Valicheki علی من جدا از بحث کنکورش یه کرمی دارم اینه که دلم نمیاد فیلم خوبارو ببینم میگم تموم میشن ://
مثلا هرکاری میکنم نمیتونم برم فیلمای بزرگایی مثل کوبریک و هیچکاکو ببینم
-
دوست داشتم اون زمان که وحشی بافقی شعر همخواب رقیبانی و من تاب ندارم.. رو مینوشت پیشش میبودم؛ شعرو که تموم کرد دوتا سیگار روشن میکردم، بغلش میکردم و شر شر اشک میریختیم باهم.
-
-
moBn
آره میدونم چی میگی بعدش که آسودگی خاطر داری میگی اه چرا نداشتم واسه الان
️
پس این یه ماه و خورده ای باقی مونده رو هم تحمل کن
تو که این همه سال صبر کردی...اینم روش -
این واسه عشق انیمه ها
من خودم عاشق کارای آقای میازاکی هستم
آخرین انیمه ی بلند "هایائو میازاکی" افسانه ای، 29 تیرماه اکران میشه.این فیلم که قراره حسن ختامی برای کارنامه ی هنری بهترین انیمه ساز تاریخ باشه، احتمالا یه فیلم دوساعت و چهار دقیقه ای هستش به نام:
?How do you live■این فیلم داستان سفر یک پسر برای رشد فکری، مواجهه با فقر و کشف معنی زندگی رو روایت میکنه.