هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@M-Tina اسم اهنگش هم یادم نمیاد ی بار بیگ هیت موزیک حرف ادمی زادی زد ساعت دو دیدیم ویورس نوتیف داده بیگ هیت گفتم یا خدااااااااااااااااا جین و جیهوپ ی جورشون شدههه دیگه هیچی دیشب توی خونه ی ما عروسی برپا شد
-
@M-Tina یسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس هر هفتاشون باهممممممممممممممممممممممممممممممم
-
دو سال پیش این موقع شبو روز 5 هفته تمام وقت گذاشتم تا فقط ضعفای شدیدمو بر طرف کنم و بتونم وارد پروسه کنکوری خوندن بشم
انقد دقیق و منظم میخوندم همه جزئیات رو توی جدول نوشتم با نمودارای پیشرفت که رسم میکردم خیلی قشنگ بود اون دوران
هم استرس و فشار نبود
هم دلی میخوندم
با اینکه تایم خیلی خیلی زیادی نبود ولی خیلی موثر بود
هعییی برگشت ب اون روزا
تو نمودارا و گزارشای اون روزا امید دیده میشه
️
-
نیاز شدید به یکی دارم که بم بگه
چه قسمتایی رو با مدرسه پیش برو چه قسمتایی رو با استاد دیگه
چه قسمتایی رو با کدوم منبع پیش برو
ولی متاسفانه هیچکس همچین توانایی رو نداره و فقط پولتو میخواد
هعیییییییییییییییی -
@M-Tina تینااااا من اگ این شکلی پیام ندم جای تعجبه ......ولی خیلی ناراحتی میخوای اون خاطرهه رو دوباره بت بگم؟
-
@M-Tina دیگه هه خلاصه یکلام 8 روز دیگه کامبک ووووو هر هفتاشون هم هستنووووو فیلتر شکنت رو درست کن ووووو اماده ی استریم باش
-
Moonchild اونکه صد در صد....برای امتحان این دو فصل رو تشریحی خوندم بقیه فصول رو بلد بودم
البته فصل ۷ سنگینه مباحثشم زیاده بیشترین وقت رو برد تو طی سال -
@M-Tina کامیپوتر از کروم بگیر خیلی خوب کار میکنه...من رو کروم Hoxxx vpn دارم...
-
دو سال پیش این موقع شبو روز 5 هفته تمام وقت گذاشتم تا فقط ضعفای شدیدمو بر طرف کنم و بتونم وارد پروسه کنکوری خوندن بشم
انقد دقیق و منظم میخوندم همه جزئیات رو توی جدول نوشتم با نمودارای پیشرفت که رسم میکردم خیلی قشنگ بود اون دوران
هم استرس و فشار نبود
هم دلی میخوندم
با اینکه تایم خیلی خیلی زیادی نبود ولی خیلی موثر بود
هعییی برگشت ب اون روزا
تو نمودارا و گزارشای اون روزا امید دیده میشه
️
-
@M-Tina
https://chrome.google.com/webstore/detail/hoxx-vpn-proxy/nbcojefnccbanplpoffopkoepjmhgdgh
لینکش دان کن نصب بشه خودش وارد یک صفحه میشه که توضیح میده بهت چیکار کنی -
CpR با خط چشم ماژیکی بکش کج نمیشه بعدش نخند ولی از چاقو برای الگو اسفاده کن بعد بهش فرم بده
-
CpR با خط چشم ماژیکی بکش کج نمیشه بعدش نخند ولی از چاقو برای الگو اسفاده کن بعد بهش فرم بده