هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دیگه کم مونده نفس کشیدن و مصرف اکسیژن هم گرون شه  تازه فک کنم دیگه از این اسپری کوچیکا هم پیدا نمیشه ! 
 آخه این چیه ! اینو یارو کجای جیبش بزاره ؟
  @Forouhar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دیگه کم مونده نفس کشیدن و مصرف اکسیژن هم گرون شه  تازه فک کنم دیگه از این اسپری کوچیکا هم پیدا نمیشه ! 
 آخه این چیه ! اینو یارو کجای جیبش بزاره ؟
  از این اسپره های آسمی و حساسیت؟ 
 این چه سمی بود 
- 
جالبه معادلش گرماگیره بعد میگه انرژی از سامانه به محیط جاری میشه     ️ ️
- 
بازم میگم بنظرم هرکس یک منبع ویا حد اقل یک حالتی داشته باشه که بهش ارامش بده یقینا اون فرد موفق میشه   
- 
محتاج اندکی آسودگی.... 
- 
از مدل زندگی کردنم واقعا متنفرم. 
- 
اگر آمد و از من پرسید 
 بگویید که رفته از دست
 عاشق که دیوانه نباشد
 مفت هم نمی ارزد.....
- 
به یاد گذشته ... 
 چقدر زود گذشت
- 
درک نمیکنم یسریارو 
 تو دهنت دندون خراب داری گوشی برند 40 میلیونی برمیداری؟
 آریو کیدینگ می؟
- 
این زندگی دیگه بدرد نمیخوره    ️ ️
- 
@0yasin-sh0 
 نه هنوز برنداشتم اخه میخوام جلسات فرست کلس بیاد و بین نوکنده و براتی مقایسه کنم
 خودم بیشتر با نوکنده ارتباط میگیرم ولی براتی رو هنوز ندیدم معلوم نیست .@Forouhar منم باید همین کارو کنم براتی رو دارم ببینم اگر خوب نبود نوکنده رو بگم جاش بزارن.... 
 ولی حس میکنم نوکنده بهتراز براتیه
- 
@M-Tina چیی پر ناز؟ نه واقعا پر ناز؟ 
 بیخیال دختر 
- 
اغلب بهترین قسمتهای زندگی، زمانی بودهاند که هیچ کاری نکردهای و نشستهای دربارۀ زندگی فکر کردهای؛ منظورم این است که مثلاً میفهمی که همهچیز بیمعناست. بعد به این نتیجه میرسی که خیلی هم نمیتواند بیمعنا باشد؛ چون تو میدانی بیمعناست و همین آگاهی تو از بیمعنا بودن تقریبا معنایی به آن میدهد… میدانی منظورم چیست؟ بدبینی خوشبینانه. - چارلز بوکوفسکی

- 
معذرت خواهی 
 شکستن غرور نیست
 نمایش شعوره !
 .
 .
 تودلی...
 بی مخاطب.

|
 |

شعردانه
شعردانه