هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ABR_DJ
آدما به خط پایان نزدیک میشن دیگه...
ولی حسی که به هوادارا میده اینجوریه که یهو حس میکنن یه بخش از وجودشون خالی شد...و از این حس متنفرم....نه صرفا واسه فوتبال....واسه هر شرایط مثل این -
@ABR_DJ
من چون فیلم بازم واسم اینجوریه که یه سریال انقدر جذبت میکنه که عاشقش میشی...باهاش زندگی میکنی رسما...دوس داری هی ادامهش بدی...هر چی بیشتر ببینی بیشتر به آخر داستان نزدیک میشی...توی مسیر زیاد به پایانش فکر نمیکنی...که لذت لحظاتت هدر نره..نهایت استفاده رو ببری....ولی وقتی آخرین سکانس از آخرین قسمت میرسه... تو میمونی و اون غم پایان ماجرا...حتی اگه پایانش خوش باشه -
@ABR_DJ
من چون فیلم بازم واسم اینجوریه که یه سریال انقدر جذبت میکنه که عاشقش میشی...باهاش زندگی میکنی رسما...دوس داری هی ادامهش بدی...هر چی بیشتر ببینی بیشتر به آخر داستان نزدیک میشی...توی مسیر زیاد به پایانش فکر نمیکنی...که لذت لحظاتت هدر نره..نهایت استفاده رو ببری....ولی وقتی آخرین سکانس از آخرین قسمت میرسه... تو میمونی و اون غم پایان ماجرا...حتی اگه پایانش خوش باشه -
@Valicheki اوهوم منم همچین حسی به رمان های که خوندم دارم ولی این یه چیز دیگهس اصلا
انگار هزار برابر غم و درد بیشتر داره@ABR_DJ
رمان ، چی خوندی ؟ -
@Valicheki اوهوم منم همچین حسی به رمان های که خوندم دارم ولی این یه چیز دیگهس اصلا
انگار هزار برابر غم و درد بیشتر داره -
@Valicheki در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
باشه ولی برج میلاد >>>>>
خیلی خیلی قشنگ:))
منم یه عکس دارم ولی انقدر بزرگ نیوفتاده -
@ABR_DJ
میدونم...منم نمیگم مثل همن...صرفا واسه شباهتش گفتم
ولی فوتبال...اون دلبستگی که ایجاد میکنه...خودش یه دنیای دیگهست -
@Valicheki در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
باشه ولی برج میلاد >>>>>
خیلی خیلی قشنگ:))
منم یه عکس دارم ولی انقدر بزرگ نیوفتاده -
@Valicheki اوهوم میدونی پارسال هم که خیلی پرقدرت همه رو پس زدن و قهرمان چمپیونزلیگ شدند بیشتر و بیشتر عاشق بنزما شدم
-
لحظه جون دادنش
-
به چشم خودم دیدم که مرد
دیدم که جون داد -
کابوسش تا ماه ها منو ول نمیکنه
وای دختراش -
@Alba
زاویه مناسبزمان مناسب
من یکی دیگه هم دارم...اون تو روزه...از اونم خیلی خوشم میاد...الان میفرستمش@Valicheki در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
زاویه مناسبزمان مناسب
من یکی دیگه هم دارم...اون تو روزه...از اونم خیلی خوشم میاد...الان میفرستمشبه موقع گرفتی
-
@Valicheki مث اون فصلی که کرونا اومد آخرشم با پنالتی های راموس قهرمان لالیگا شدیم و فصل بعدش جدا شد
=)))
-