هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Señorita
اگه دلی گفتی،قطعا -
تو زیست یازدهم با بخش زنانش خیلی مشکل دارم
نقطه قوتم تو مردانه یو نو
Michael Vey اون بخشو واسه خودت حذف کن
-
Michael Vey اون بخشو واسه خودت حذف کن
I_Fatemeh_l تهش کل کنکور از همون بخش میاد
-
I_Fatemeh_l تهش کل کنکور از همون بخش میاد
Michael Vey
من با کل فصله مشکل دارم -
مودم اینجوریه ک:
خب فوقش حتی 4000م اگ بشه رتبم میرم تعهدی بعدش تا قبل 20 سالگی میرم شوهر میکنم تا نمد چی چی بهم بدن و تعهدم نرموگرنه من ادم شاگرد اول دانشگاه شدن نیستم
-
دیگ داره 9 میشه.. فصل 7 رو برو بخون عهه
-
وای به حال من اگر دندونپزشکی نیارم
دختر عموم امروز گفت اگر دندونپزشکی نیاری آبروتو میبرم
️
@ABR_DJ الان میدونی مثل همین منشن کردنای شب امتحان میشه
️واسه اینکه آبروم نره میشینم حسابی میخونم
(خداکنه اینطوری باشه)
I_Fatemeh_l دیگه اینجا بحث حیثیت و آبرو درمیونه
-
@ABR_DJ بزرگشم موجوده
-
سلام!!!!
-
دیشب خواب دیدم با ی پسره همچی خیلی جیک تو جیک بودم و اینا تازه خیلیم همو دوس داشتیم ادم خوبیم بود
بعد همینجوری داشتیم دور میزدیم خواهرشو ی گوشه بازار دیدیم.. خواهرش مصحح امتحان نهایی ریاضی بود و اتفاقا داشت برگه منو تصحیح میکرد :|
هچی سلام علیک کردیم خواهرش ازم خوشش اومد حساب کتاب کرد دید 19 میشم ولی نوشت 20.. :>
دمش گرم -
ولی اخر نفهمیدم چرا خواهرش داشت برگه هارو تو چهارشنبه بازار تصحیح میکرد اونم کنار سبزیا :|
-
دیشب خواب دیدم با ی پسره همچی خیلی جیک تو جیک بودم و اینا تازه خیلیم همو دوس داشتیم ادم خوبیم بود
بعد همینجوری داشتیم دور میزدیم خواهرشو ی گوشه بازار دیدیم.. خواهرش مصحح امتحان نهایی ریاضی بود و اتفاقا داشت برگه منو تصحیح میکرد :|
هچی سلام علیک کردیم خواهرش ازم خوشش اومد حساب کتاب کرد دید 19 میشم ولی نوشت 20.. :>
دمش گرمMichael Vey
عجب خوابی -
ولی اخر نفهمیدم چرا خواهرش داشت برگه هارو تو چهارشنبه بازار تصحیح میکرد اونم کنار سبزیا :|
-
Michael Vey
عجب خوابیI_Fatemeh_l اره بمولا اصن پسره انق خوب بود
جذاب مذاب نبوداا ولی خب لیلی و مجنون بودیم واس خودمون
خواهر شوهرمم ک مااااه
-
I_Fatemeh_l اره بمولا اصن پسره انق خوب بود
جذاب مذاب نبوداا ولی خب لیلی و مجنون بودیم واس خودمون
خواهر شوهرمم ک مااااه
Michael Vey ایشالله همیشه از این خوابا ببینی
-
همیشه به این فکر میکنم که کاش یه خواب خوبو که میبینی یه شب، شبای بعدیم ادامشو ببینی
چقدر خوب میشد انگار که دو جا زندگی میکردیبعد تازه چیزاییم که میخوای تو اون خوابه به دست میاوردی
عالی بود اصلا دیگه کسی تلاش نمیکرد چیزی که میخوادو اینجا به دست بیاره
-
وای دیگه نمیکشم
-
Michael Vey ایشالله همیشه از این خوابا ببینی
I_Fatemeh_l اوف حالا اینکه خوبه من یبار خواب دیدم ی خلافکار و مافیای خیلی خفنم و مجبورم با دشمن خونیم همکاری کنم بخاطر ی مسئله ای.. حالا دشمن خونیمم ی مافیاس و بشدت هیییکلیی و پر ریش و پشم.. اقا ما کلا باهم در حال جر و بحث بودیم ولییی نگو این لعنتی نره غول روم کراش زده بود!! :| مثلا اینجوری بود ک خیلی مواظبم بود و اینا ولی سعی میکرد بروی خودش نیاره.. حتی یادمه یجا تو حین فرار من مجبور شده بودم پابرهنه فرار کنم بعد این کفشاشو داد ب من:||
عاااحححح خیلی کیوت بود نره غول گوگولی مننننن -
ولی باید بکشم