هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay ادبیات چی میخونی؟؟ ببخشید باز لایک کردم   
- 
@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay ادبیات چی میخونی؟؟ ببخشید باز لایک کردم   
- 

پسراااا سعی کنین زیاد لاغرنشین ها وگرنه به فنا میرین       
- 
mrz خریدم خیلی سبز درس ب درس اینش دوس دارم ولی نه ت درسنامه لغت کامل نه ت تست املا و تاریخ ادبیاتش تستش کمه میخوام یکی دیگ بگیرم @dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz خریدم خیلی سبز درس ب درس اینش دوس دارم ولی نه ت درسته که لغت خوب آورده کامل نه ت تست املا و تاریخ ادبیاتش تستش کمه میخوام یکی دیگ بگیرم اگه واسه تست میخوای که انتشارات نشر الگو خیلی خوبه 
- 
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: لیلا هنوز کتاب ادبیات نخریدی؟؟؟ چ کتابی رو بهش پیشنهاد دادی ؟ @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: لیلا هنوز کتاب ادبیات نخریدی؟؟؟ چ کتابی رو بهش پیشنهاد دادی ؟ چیزی پیشنهاد ندادم قبلا ولی الان که تست میخواد نشر الگو خوبه 
- 
@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz خریدم خیلی سبز درس ب درس اینش دوس دارم ولی نه ت درسته که لغت خوب آورده کامل نه ت تست املا و تاریخ ادبیاتش تستش کمه میخوام یکی دیگ بگیرم اگه واسه تست میخوای که انتشارات نشر الگو خیلی خوبه mrz مرضی میشه امضاتو برام توضیح بدی؟ 
- 
@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz خریدم خیلی سبز درس ب درس اینش دوس دارم ولی نه ت درسته که لغت خوب آورده کامل نه ت تست املا و تاریخ ادبیاتش تستش کمه میخوام یکی دیگ بگیرم اگه واسه تست میخوای که انتشارات نشر الگو خیلی خوبه 
- 
@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz خریدم خیلی سبز درس ب درس اینش دوس دارم ولی نه ت درسته که لغت خوب آورده کامل نه ت تست املا و تاریخ ادبیاتش تستش کمه میخوام یکی دیگ بگیرم اگه واسه تست میخوای که انتشارات نشر الگو خیلی خوبه 
- 
mrz مرضی میشه امضاتو برام توضیح بدی؟ 
- 
@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz نه درسنامه میخوام لغات از کجا بخونم ؟؟لقمه خوبه؟؟ کتاب لغت و املاش کل لغاتو گذاشته من خودم استفاده میکنم 
- 
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz من ادبیات میکرو دارم  نشر الگو خوبه واقعا؟؟؟ نشر الگو خوبه واقعا؟؟؟واسه تست عالیه mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz من ادبیات میکرو دارم  نشر الگو خوبه واقعا؟؟؟ نشر الگو خوبه واقعا؟؟؟واسه تست عالیه موافقم بات ..من قرابتم عالی شده یعنی 
- 
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz من ادبیات میکرو دارم  نشر الگو خوبه واقعا؟؟؟ نشر الگو خوبه واقعا؟؟؟واسه تست عالیه موافقم بات ..من قرابتم عالی شده یعنی 
- 
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz من ادبیات میکرو دارم  نشر الگو خوبه واقعا؟؟؟ نشر الگو خوبه واقعا؟؟؟واسه تست عالیه موافقم بات ..من قرابتم عالی شده یعنی @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz من ادبیات میکرو دارم  نشر الگو خوبه واقعا؟؟؟ نشر الگو خوبه واقعا؟؟؟واسه تست عالیه موافقم بات ..من قرابتم عالی شده یعنی سلام عشقق   
 اره کتابا خوبه

|
 |

شعردانه
شعردانه