هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 

خارجیه ؟ همون پسر خوشتیپ کالجیه
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi کلا اینجا همه عشق تو حساب میان ؟   
 زهره از من به تو نصیحت پسری ک کتونیه سفید بپوشه بدرد زندگی نمیخورهاره دگ همه عشقن   همه مال منن همه مال منن  
 نه خو عاغامونننننن همیشه کت و شلوار میپوشه و کالج اینا برا بعضی وقتاس  اوه مای گاد چه لاکچری تشریف دارین  mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi کلا اینجا همه عشق تو حساب میان ؟   
 زهره از من به تو نصیحت پسری ک کتونیه سفید بپوشه بدرد زندگی نمیخورهاره دگ همه عشقن   همه مال منن همه مال منن  
 نه خو عاغامونننننن همیشه کت و شلوار میپوشه و کالج اینا برا بعضی وقتاس  اوه مای گاد چه لاکچری تشریف دارین  اره دگ همسری منه ناسلامتی میخوای کمتر از من باشه  
- 
@meysam_bahrami میسم معلوم نیست کودوم بدبختی زهره رو گرفته بیا دوتایی برای این هم جنسمون دعا کنیم   @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami میسم معلوم نیست کودوم بدبختی زهره رو گرفته بیا دوتایی برای این هم جنسمون دعا کنیم   اره بد به حالش واقعا 
 باید هم دردی کنیم باهاش 
- 
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi کلا اینجا همه عشق تو حساب میان ؟   
 نه خو عاغامونننننن همیشه کت و شلوار میپوشه و کالج اینا برا بعضی وقتاس  اوه مای گاد چه لاکچری تشریف دارین  اره دگ همسری منه ناسلامتی میخوای کمتر از من باشه  @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi کلا اینجا همه عشق تو حساب میان ؟   
 نه خو عاغامونننننن همیشه کت و شلوار میپوشه و کالج اینا برا بعضی وقتاس  اوه مای گاد چه لاکچری تشریف دارین  اره دگ همسری منه ناسلامتی میخوای کمتر از من باشه  نخیر  
- 
@meysam_bahrami میسم معلوم نیست کودوم بدبختی زهره رو گرفته بیا دوتایی برای این هم جنسمون دعا کنیم   @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami میسم معلوم نیست کودوم بدبختی زهره رو گرفته بیا دوتایی برای این هم جنسمون دعا کنیم   ها چیه دلشم بخاد  
- 
دکتر که دکتر نیست لامصب اواتار پروفایل خیلی کوچیکه با اون سایز و اندازه دیدم وحشت کردم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: 
- 
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: چیکارشون دارین بذارین خوش باشن با هم چه با کتونی چه بی کتونی  حسودنننن حسودددد ایشالله چششون دراد ب حق پنج تن  @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: چیکارشون دارین بذارین خوش باشن با هم چه با کتونی چه بی کتونی  حسودنننن حسودددد ایشالله چششون دراد ب حق پنج تن  حالا یکی درمیاد میگه کتونی های قبل از تو سو تفاهم بود  
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: چیکارشون دارین بذارین خوش باشن با هم چه با کتونی چه بی کتونی  حسودنننن حسودددد ایشالله چششون دراد ب حق پنج تن  حالا یکی درمیاد میگه کتونی های قبل از تو سو تفاهم بود  mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: چیکارشون دارین بذارین خوش باشن با هم چه با کتونی چه بی کتونی  حسودنننن حسودددد ایشالله چششون دراد ب حق پنج تن  حالا یکی درمیاد میگه کتونی های قبل از تو سو تفاهم بود     هرچیزی برمیاد ازشوننن هرچیزی برمیاد ازشوننن
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: چیکارشون دارین بذارین خوش باشن با هم چه با کتونی چه بی کتونی  حسودنننن حسودددد ایشالله چششون دراد ب حق پنج تن  حالا یکی درمیاد میگه کتونی های قبل از تو سو تفاهم بود  
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami میسم معلوم نیست کودوم بدبختی زهره رو گرفته بیا دوتایی برای این هم جنسمون دعا کنیم   اره بد به حالش واقعا 
 باید هم دردی کنیم باهاش @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami میسم معلوم نیست کودوم بدبختی زهره رو گرفته بیا دوتایی برای این هم جنسمون دعا کنیم   اره بد به حالش واقعا 
 باید هم دردی کنیم باهاش چقدرم لایک خورد   
- 
نگا فائزه ایموجی خنده میذاره ۴تا لایک میخوره من خودمو میکشم اینا بخندن دلقکم خودتونید  دوتا لایک میخورم چراااا اخههههههه دوتا لایک میخورم چراااا اخههههههه@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: نگا فائزه ایموجی خنده میذاره ۴تا لایک میخوره من خودمو میکشم اینا بخندن دلقکم خودتونید  دوتا لایک میخورم چراااا اخههههههه دوتا لایک میخورم چراااا اخهههههههای خدا  
- 
نگا فائزه ایموجی خنده میذاره ۴تا لایک میخوره من خودمو میکشم اینا بخندن دلقکم خودتونید  دوتا لایک میخورم چراااا اخههههههه دوتا لایک میخورم چراااا اخههههههه@zohre-nowrouzi    
 فداتشم من   
 جذابیت نیس که لامص   
- 
@zohre-nowrouzi    
 فداتشم من   
 جذابیت نیس که لامص   @faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi    
 فداتشم من   
 جذابیت نیس که لامص      بمیریییی حسودیمممم شددددددددد نموخوام بمیریییی حسودیمممم شددددددددد نموخوام   
- 
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi    
 فداتشم من   
 جذابیت نیس که لامص      بمیریییی حسودیمممم شددددددددد نموخوام بمیریییی حسودیمممم شددددددددد نموخوام   @zohre-nowrouzi 
 عشقول من سیلااااام

|
 |

شعردانه
شعردانه