هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ABR_DJ والا چیزای خوبی نمیگه
ولش کن بزار ناشناس بمونه -
@M-Tina
نه خیر ...
حافظ چنین گفت دوش:
ای صاحب فال شنیدستم که تو روزی از روزهایی که خواهند رسید، مبلغی را که در آن 20 درصد لحاظ تخفیف لحاظ شده است به اضافه آن 700 هزارتومن را پرداخت نمیکنی....
صاحب این مال، به آن پول نیاز دارد زیرا که در فقر و تنگدستی به سر میبردپولش رو به او باز گردان که و گرنه عقوبتی سخت در انتظار توست........
-
@Farhadd مچکرم
خرما نمیخام فاتحشو میفرستم.... -
@ABR_DJ علی سورنا بود
-
@Farhadd بفرماید باز کنید
-
@Farhadd چون حضرت حافظ اینطوری گفته
بگید گزینه ی چند و بزنم واریز میشه؟
ولی حافظ یکم کارش ایراد داشته شما که تیلیاردرین!
باز بد شد که -
@ABR_DJ علی سورنا بود
-
@ABR_DJ چرا هست
صب کن اصن -
@ABR_DJ چرا هست
صب کن اصن -
@ABR_DJ
مگه این اهنگو نمیگی؟
-
@ABR_DJ نه من با یکی دیگه بودم
-
@ABR_DJ
مگه این اهنگو نمیگی؟
-
@Farhadd بفرماید باز کنید
@Dr_Eliov
به نام خدا
اینجانب که فقر و تنگدستی زندگی ام را تار گردانیده بود، در عین گدایی شاهی کردم و به یکی از اعضای انجمن که پیشوند دکتر بر اسم ایشان است( شما ) پولی قرض دادم که به امید بازگشتش 54 سال در اتش نداشتن سوختم که شاید باز پس گیری آن مبلغ زندگی ام را منقلب میکرد
حال ایشان در جمع حضور دارند و می بایستی مبلغ را با احتساب 97 درصد سود مبلغ که 2 میلیارد ریال بود به خویشاوندانم واریز نمایند که برایشان کمک هزینه ای باشد
خانوم شنیدید ؟
دیگه وصیت نامه رو باید هر چی گفتن عملی کنید -
@ABR_DJ من اصن واسه امیریل رو دانلود نکردم
-
@ABR_DJ من اصن واسه امیریل رو دانلود نکردم
-
@Dr_Eliov
به نام خدا
اینجانب که فقر و تنگدستی زندگی ام را تار گردانیده بود، در عین گدایی شاهی کردم و به یکی از اعضای انجمن که پیشوند دکتر بر اسم ایشان است( شما ) پولی قرض دادم که به امید بازگشتش 54 سال در اتش نداشتن سوختم که شاید باز پس گیری آن مبلغ زندگی ام را منقلب میکرد
حال ایشان در جمع حضور دارند و می بایستی مبلغ را با احتساب 97 درصد سود مبلغ که 2 میلیارد ریال بود به خویشاوندانم واریز نمایند که برایشان کمک هزینه ای باشد
خانوم شنیدید ؟
دیگه وصیت نامه رو باید هر چی گفتن عملی کنید@Farhadd هه؟ از من پول بگیری؟
امشب قبل خواب بهش فکر کن