هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Mammal این یه داستانه یعنی یه افسانهاس!
میگه که شیطان، خدا معشوقش بوده ولی چون خدا رو دید موقع خلق آدم خدا اونو از بهشت بیرون انداخت
Matin Mousavi 1 میشه بیشتر بگی 🥺
-
@0yasin-sh0 یه غلطی کردم به مادرم گفتم آلاء حواسم رو پرت میکنه الان همش میگه گوشی رو بده گوشی رو بده میگم گوشی رو بده گوووووووشی رو بدهههههه
@Sally او نباید بگی این چیزا رو!
-
@M-Tina فدات خوبم تو خوبی؟
چیزی نیست خوب میشم چخبر؟ -
Matin Mousavi 1 میشه بیشتر بگی 🥺
@Mammal مخوای گریه کنی بیشتر چی بگم؟
-
Matin Mousavi 1 وای چه قشنگ ولی دارک!!
@Sally خیلی
-
@Mammal مخوای گریه کنی بیشتر چی بگم؟
Matin Mousavi 1
خیلی افسانه قشنگیه اگه وقت داری کامل تر بگو
یا حد اقل یه منبع بگو برم بخونم
بی زحمت -
@0yasin-sh0 یه غلطی کردم به مادرم گفتم آلاء حواسم رو پرت میکنه الان همش میگه گوشی رو بده گوشی رو بده میگم گوشی رو بده گوووووووشی رو بدهههههه
@Sally ولی بازم میگم خوشحال باش که از انجمن میری
-
@Sally جان چی؟
-
@Sally جان چی؟
-
@ABR_DJ
یه عکس بهتر...:
JuDi -
صدای گیتاری که می زنه خیلی قشنگه ،تا حالا نزده بود:)
-
Matin Mousavi 1
خیلی افسانه قشنگیه اگه وقت داری کامل تر بگو
یا حد اقل یه منبع بگو برم بخونم
بی زحمت@Mammal دیگه همینه
میگه قرار بوده هیچکی خدا رو نبینه از فرشته ها! ولی چون شیطان خدا معشوقش بوده طاقت نمیاره و موقع دمیدن روح تو وجود آدم، خدا رو میبینه و خدا هم اونو مجازات میکنه و قیصر میگه دیگه هیچ مجازاتی برام مهم نیست چون من معشوقم رو دیدم. میگه بدون تا هروقت باشه عاشق ترینت میمونم
-
@Mammal دیگه همینه
میگه قرار بوده هیچکی خدا رو نبینه از فرشته ها! ولی چون شیطان خدا معشوقش بوده طاقت نمیاره و موقع دمیدن روح تو وجود آدم، خدا رو میبینه و خدا هم اونو مجازات میکنه و قیصر میگه دیگه هیچ مجازاتی برام مهم نیست چون من معشوقم رو دیدم. میگه بدون تا هروقت باشه عاشق ترینت میمونم
Matin Mousavi 1
چرا الان آدمو فریب میده ؟ -
@Sally ولی بازم میگم خوشحال باش که از انجمن میری
-
استرس بدی گرفتم
️
-
Matin Mousavi 1
چرا الان آدمو فریب میده ؟@Mammal
افسانه!
مثل اینکه میگه شاید گوگل عاشق کسی بوده که اسمش رباط بوده! برا همینه که از همه میپرسه تو رباطی؟
داستانه اینا
-
Matin Mousavi 1
چرا الان آدمو فریب میده ؟ -
@Mammal دیگه همینه
Matin Mousavi 1
اوکی دیگه نمیپرسم خدا که جسم نداره چطوری ادمو بوسید.
-
Matin Mousavi 1
اوکی دیگه نمیپرسم خدا که جسم نداره چطوری ادمو بوسید.
@Mammal
خو هیچ تعریفی از خدا ندارم
-
@Mammal
افسانه!
مثل اینکه میگه شاید گوگل عاشق کسی بوده که اسمش رباط بوده! برا همینه که از همه میپرسه تو رباطی؟
داستانه اینا