هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
0yasin.sh0 ممنونم منم خوبم
امیدوارم زودی درست شه -
فیروز نادری میگفت جایی که دیگه علم کم میاره میگن خدا کار خداست! میگفت علم میگه بیگ بنگ بوده! انفجار رخ داده! میگن خب کی اونو درست کرده؟ اون چجوری به وجود اومده؟؟ اینجا که علم جوابگو نیست میگن خدا!
-
Estellereplied to Matin Mousavi 1 on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
منم -
I_Fatemeh_l سلام خوبی ای دوست؟
چرا استرس؟! -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Matin Mousavi 1 on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Estelle on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Mammal
خو هیچ تعریفی از خدا ندارم
-
Estellereplied to Matin Mousavi 1 on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
اوکی دیگه نمیپرسم خدا که جسم نداره چطوری ادمو بوسید. -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Estelle on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Mammal
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Estelle on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Mammal
افسانه!
مثل اینکه میگه شاید گوگل عاشق کسی بوده که اسمش رباط بوده! برا همینه که از همه میپرسه تو رباطی؟
داستانه اینا
-
استرس بدی گرفتم ️
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to 0yasin.sh0 on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
0yasin.sh0 دلم برای بچه های اینجا تنگ میشه خیلی خیلی زیاد بچه های اینجا شخصیت های منحصر به فردی دارن انگار توی یه رمان زندگی میکنم خیلی جالبه
-
Estellereplied to Matin Mousavi 1 on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
چرا الان آدمو فریب میده ؟ -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Estelle on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Mammal دیگه همینه
میگه قرار بوده هیچکی خدا رو نبینه از فرشته ها! ولی چون شیطان خدا معشوقش بوده طاقت نمیاره و موقع دمیدن روح تو وجود آدم، خدا رو میبینه و خدا هم اونو مجازات میکنه و قیصر میگه دیگه هیچ مجازاتی برام مهم نیست چون من معشوقم رو دیدم. میگه بدون تا هروقت باشه عاشق ترینت میمونم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
صدای گیتاری که می زنه خیلی قشنگه ،تا حالا نزده بود:)
-
@Dex منوچرا منشنیدید
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to 0yasin.sh0 on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 فریبرز بودم که!
-
@Sally جان چی؟
-
@Sally ولی بازم میگم خوشحال باش که از انجمن میری
-
Estellereplied to Matin Mousavi 1 on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
خیلی افسانه قشنگیه اگه وقت داری کامل تر بگو
یا حد اقل یه منبع بگو برم بخونم
بی زحمت
پست 298621 از 1000113