هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
شبت بخیر
-
@M-Tina شبت بخیر
-
@0yasin-sh0 ولی من امروز درس نخوندم
اصن از متن سوالای زیست بدم میاد
گوشیم توی اتاقمه و انقدر از اتاقم بدم اومده که نمیرم بیارمشMahdieh te جاتو عوض کن حتی همین چن روز اخر خیلی موثره
-
Mahdieh te ولی برای کسی که یک سال زحمت کشیده و شاید 100 نباشه اما 100 خودش رو گذاشته مهدیه،این چن روز اخر خستگی معنی نداره
@0yasin-sh0 وای عذاب وجدان گرفتم
از بعد عید خیلی نوسانی دارم میخونم -
Mahdieh te حق میدم بهت همه همین هستن این موقع
@0yasin-sh0 آنقدر دردسر دارم باهاش
یه بار توی این اژدها ( کشتی صبا نمیدونم ...) نشسته بودیم یه پسر بیشعوری بلند شد !!! داد زدم گفتم لطفا بشینید دیگه تا آخر فقط میخندید با دوستش ادای صدای من رو در میاورد لطفا بشینید ندیدی خانم مهماندار چی گفتن ؟
واقعا اذیت کننده است -
Mahdieh te جاتو عوض کن حتی همین چن روز اخر خیلی موثره
@0yasin-sh0 نمیخوام فردا درس بخونم
آخه خب چطوریییییی. خسته شدم دیگه -
@0yasin-sh0 وای عذاب وجدان گرفتم
از بعد عید خیلی نوسانی دارم میخونمMahdieh te نگفتم ک اینطوری بشی گفتم ک بدونی تلاشتو کردی
-
@0yasin-sh0 آنقدر دردسر دارم باهاش
یه بار توی این اژدها ( کشتی صبا نمیدونم ...) نشسته بودیم یه پسر بیشعوری بلند شد !!! داد زدم گفتم لطفا بشینید دیگه تا آخر فقط میخندید با دوستش ادای صدای من رو در میاورد لطفا بشینید ندیدی خانم مهماندار چی گفتن ؟
واقعا اذیت کننده است@Sally اونا گاون...صداتم خیلی خوبه
-
Mahdieh te نگفتم ک اینطوری بشی گفتم ک بدونی تلاشتو کردی
@0yasin-sh0 آررره خب ۱۰۰ خودمو گذاشتم ...
-
@0yasin-sh0 آررره خب ۱۰۰ خودمو گذاشتم ...
Mahdieh te اینو بدون تا اینجا ۱۰۰ خودتو گذاشتی این اخر شل کنی ۱۰۰ میشه ۹۰
بعدش میگی ای کاش -
@0yasin-sh0 نمیخوام فردا درس بخونم
آخه خب چطوریییییی. خسته شدم دیگهMahdieh te بایدی در کار نیست ولی بهتره بخونی و بترکونی
-
Mahdieh te اینو بدون تا اینجا ۱۰۰ خودتو گذاشتی این اخر شل کنی ۱۰۰ میشه ۹۰
بعدش میگی ای کاش@0yasin-sh0 فردا نخونم چی؟ بهتر میشم مطمئنم. هیج برنامهای ندارم برای فردا
-
@Sally اونا گاون...صداتم خیلی خوبه
@0yasin-sh0 خودم میدونم صدام خوبه بیشتر وقت ها هم حال میده
مثلاً اینجا کلی دوست پیدا کردم ولی.... یه وقت هایی واقعا اذیت کننده است همش مسخره بازی در میارن نیمذارن جدی حرف بزنی ادای صدات رو در میارن ووووو
ولی چی میشد یه صدای خوب نازک داشتم ؟ -
@0yasin-sh0 فردا نخونم چی؟ بهتر میشم مطمئنم. هیج برنامهای ندارم برای فردا
Mahdieh te میگم بایدی در کار نیست ولی مهدیه توصیه من اینه حداقل شده یه ده تا تست زیست ده تا شیمی ده تا ریاضی و...بزن چون هستن کسایی ک فردا قرار نیست درس بخونن چرا تو ده تست جلوتر نباشی ازشون؟
-
مثلاً اینجا کلی دوست پیدا کردم ولی.... یه وقت هایی واقعا اذیت کننده است همش مسخره بازی در میارن نیمذارن جدی حرف بزنی ادای صدات رو در میارن ووووو
ولی چی میشد یه صدای خوب نازک داشتم ؟@Sally اونجا باید بگی مهم نیست به کف پام
-
ولی چی میشد یه صدای خوب نازک داشتم ؟ -
@Sally ولی اشکال ندارن با خدا هماهنگ کردم زنگپی بعدی به عنوان یه پسر به اسم تارخ بدنیا بیام
@Sally تو هم به این موضوع ک قبلا تو این دنیا زندگی کردیم باور داری؟
-
Mahdieh te میگم بایدی در کار نیست ولی مهدیه توصیه من اینه حداقل شده یه ده تا تست زیست ده تا شیمی ده تا ریاضی و...بزن چون هستن کسایی ک فردا قرار نیست درس بخونن چرا تو ده تست جلوتر نباشی ازشون؟
-
@0yasin-sh0 بنظرم استراحت داشته باشه خوبه ولی ساعت صفر نه
استراحت واقعی
چیزی که واقعا بهش انرژی میده
بیرون رفتن با خوانواده
صحبت کردن با دوستا
خوابیدن
مثلاً نیاد سریال ببینه که ....@Sally مرسییی سارا دقیقا منظورم همینه
-
@Sally تو هم به این موضوع ک قبلا تو این دنیا زندگی کردیم باور داری؟