هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
https://lichess.org/xVTvKRDi
متمایل به شطرنج با چشم هایی که دارن میسوزن:I@Deleted-Account0
خسته نباشید اولی بازی خوبی بود
دومیو مامانم نمیزاشت بفهمم چیکار میکنموگرنه من اصن رحم نمیکنم
-
SARA_ من که امید ندارم
واسه زندگی خودم... -
SARA_ نمیدونم شاید
-
به وقت نماز...
-
به وقت نماز...
-
@Deleted-Account0
خسته نباشید اولی بازی خوبی بود
دومیو مامانم نمیزاشت بفهمم چیکار میکنموگرنه من اصن رحم نمیکنم
@Soniaaa
عه سلام شما بودین ،خسته نباشید:]
مهربانی های بی مورد تو شطرنج جایگاهی ندارن:I -
SARA_ محتاجیم به دعا
-
SARA_ محتاجیم به دعا
-
@Soniaaa
عه سلام شما بودین ،خسته نباشید:]
مهربانی های بی مورد تو شطرنج جایگاهی ندارن:I@Deleted-Account0 کی برد سفید سا سیاه تا یک جایی رو دنبال کردم.
سیاه اونجا یی که من اومدم اولش خوب موقعیت ها خوب داشت.
بعدش تا اونجای که بودم یک سری مهره ها رو از دست داد -
چه ساکت...
-
@__Silent__
رضا قصدم ترسوندن نبود
اخه این دو درس رو بخونی نفس راحت میشکی.....
بقیه خیلی راحتن ........ -
-
Reza-H فایله؟
-
Reza-H
.-.-.- .-.-.- .-.-.- .-.-.- / .-.-.- -....- -....- -....- -....- .-.-.- / .-.-.- .-.-.- .-.-.- -....- / -..-. / .-.-.- -....- -....- -....- / -....- -....- .-.-.- .-.-.- -....- -....- / -....- .-.-.- -....- / .-.-.- .-.-.- .-.-.- / .-.-.- -....- -....- -....- / -....- .-.-.- .-.-.- / -..-. / .-.-.- .-.-.- .-.-.- .-.-.- / -....- .-.-.- .-.-.- / -....- .-.-.- -....- / -..-. / .-.-.- .-.-.- .-.-.- -....- / -....- -....- .-.-.- .-.-.- -....- -....- / -..-. / .-.-.- .-.-.- -....- .-.-.- / -....- -....- -....- / -....- -....- .-.-.- .-.-.- -....- -....- / -....- .-.-.- -....- / -....- .-.-.- .-.-.- / -..-. / .-.-.- .-.-.- .-.-.- .-.-.- / -....- .-.-.- -....- / .-.-.- .-.-.- .-.-.- / .-.-.- .-.-.- .-.-.- .-.-.- / -....- .-.-.- -....- / -..-. / .-.-.- .-.-.- -....- .-.-.- / .-.-.- .-.-.- .-.-.- .-.-.- / .-.-.- .-.-.- / -....- -....- .-.-.- .-.-.- -....- -....- / .-.-.- -....- / -....- .-.-.- .-.-.- / -..-. / .-.-.- .-.-.- / .-.-.- .-.-.- .-.-.- / .-.-.- -....- -....- -....- / -....- .-.-.- .-.-.- / .-.-.- -....- .-.-.- -....- .-.-.- -....- / -..-. / .-.-.- .-.-.- -....- .-.-.- / .-.-.- .-.-.- / -..-. / .-.-.- -....- .-.-.- .-.-.- / -....- .-.-.- -....- / -..-. / .-.-.- .-.-.- -....- .-.-.- / -....- .-.-.- .-.-.- / .-.-.- .-.-.- .-.-.- .-.-.- / .-.-.- -....- .-.-.- .-.-.- / -..-. / .-.-.- .-.-.- -....- .-.-.- / -....- .-.-.- / .-.-.- .-.-.-یه همچین چیزی تو فایله بود
-
Reza-H
.-.-.- .-.-.- .-.-.- .-.-.- / .-.-.- -....- -....- -....- -....- .-.-.- / .-.-.- .-.-.- .-.-.- -....- / -..-. / .-.-.- -....- -....- -....- / -....- -....- .-.-.- .-.-.- -....- -....- / -....- .-.-.- -....- / .-.-.- .-.-.- .-.-.- / .-.-.- -....- -....- -....- / -....- .-.-.- .-.-.- / -..-. / .-.-.- .-.-.- .-.-.- .-.-.- / -....- .-.-.- .-.-.- / -....- .-.-.- -....- / -..-. / .-.-.- .-.-.- .-.-.- -....- / -....- -....- .-.-.- .-.-.- -....- -....- / -..-. / .-.-.- .-.-.- -....- .-.-.- / -....- -....- -....- / -....- -....- .-.-.- .-.-.- -....- -....- / -....- .-.-.- -....- / -....- .-.-.- .-.-.- / -..-. / .-.-.- .-.-.- .-.-.- .-.-.- / -....- .-.-.- -....- / .-.-.- .-.-.- .-.-.- / .-.-.- .-.-.- .-.-.- .-.-.- / -....- .-.-.- -....- / -..-. / .-.-.- .-.-.- -....- .-.-.- / .-.-.- .-.-.- .-.-.- .-.-.- / .-.-.- .-.-.- / -....- -....- .-.-.- .-.-.- -....- -....- / .-.-.- -....- / -....- .-.-.- .-.-.- / -..-. / .-.-.- .-.-.- / .-.-.- .-.-.- .-.-.- / .-.-.- -....- -....- -....- / -....- .-.-.- .-.-.- / .-.-.- -....- .-.-.- -....- .-.-.- -....- / -..-. / .-.-.- .-.-.- -....- .-.-.- / .-.-.- .-.-.- / -..-. / .-.-.- -....- .-.-.- .-.-.- / -....- .-.-.- -....- / -..-. / .-.-.- .-.-.- -....- .-.-.- / -....- .-.-.- .-.-.- / .-.-.- .-.-.- .-.-.- .-.-.- / .-.-.- -....- .-.-.- .-.-.- / -..-. / .-.-.- .-.-.- -....- .-.-.- / -....- .-.-.- / .-.-.- .-.-.-یه همچین چیزی تو فایله بود
@در-حال-بارگذاری
خب. درواقعا نمیتونم توضیح بدم چیه.
یه چالش ابداعیه -
Reza-H وقتی نمیتونی توضیح بدی
آدمو کنجکاو نکن خواهشا
الان این شده یکی پروژه های من... باید کشف کنم چی هست -
@Deleted-Account0 کی برد سفید سا سیاه تا یک جایی رو دنبال کردم.
سیاه اونجا یی که من اومدم اولش خوب موقعیت ها خوب داشت.
بعدش تا اونجای که بودم یک سری مهره ها رو از دست دادjahad_121
بازی که لینکش هست من سفید بودم -
Reza-H وقتی نمیتونی توضیح بدی
آدمو کنجکاو نکن خواهشا
الان این شده یکی پروژه های من... باید کشف کنم چی هست@در-حال-بارگذاری
خب. اگر بگم که بی معنی میشه
اگر چیزی به ذهنتون نرسید تو شخصی میتونم توضیح بدم