هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
I_Fatemeh_l و خانم محترم پرستو بابایی
😂😂I_Fatemeh_l
خانم اقتصاد دان محترم خب شما اگه دستی توی اقتصاد داشتین از نت برادرتون هم استفاده نمی کردید 🙄😂 -
واییییی داشت یادم می رفت 🚶🏻
خوب شد یهو یادم افتادددددد!!!! -
آن زمان که آن دانه رز درون درخت آرمیده بود،
میدانست که می تواند روزی رشد کند. -
I_Fatemeh_l
خانم اقتصاد دان محترم خب شما اگه دستی توی اقتصاد داشتین از نت برادرتون هم استفاده نمی کردید 🙄😂پرستو بابایی اون دیگه به من مربوط نمیشه هرکس مسئول زندگی خودشه، میخواست منو وصل نکنه🤣🤣🤣🤣
-
شاید بعدا یه بررسی مفصلی درباره "چگونگی پرورش افکار غیرواقعی غیر انتزاعی درون مغز" انجام دادم.
نمیدونم -
[audio/DMQ7hxcpWNSd-laOVqyVFQHs.mp3]
واقعا نمیدونم فازم چی بود که وقتی بچه بودم این آهنگ مورد علاقم بود🤣🤣🤣I_Fatemeh_l تو عروسا های سال ها قبل
می زاشتننش
😂 یاد عروسی افتادم.
برای خیلی وقت پیشه کوچیک بودم🚲😂 -
I_Fatemeh_l تو عروسا های سال ها قبل
می زاشتننش
😂 یاد عروسی افتادم.
برای خیلی وقت پیشه کوچیک بودم🚲😂jahad_121 آره یادمه 😂😂این با اون آهنگش که میگه 70 روزه که من از تو خبر ندارم 😂😂
-
jahad_121 آره یادمه 😂😂این با اون آهنگش که میگه 70 روزه که من از تو خبر ندارم 😂😂
I_Fatemeh_l ارهههه اینم بود.
-
I_Fatemeh_l ارهههه اینم بود.
jahad_121 حالا من بچه بودم این اهنگ مورد علاقم بوده فاز دیجیه چی بوده تو عروسی میزاشتتش؟ 😂😂😂
-
@0yasin-sh0 بله دیدم😂😂من خسیسم؟ 😒🤣من یه دانش آموزان اقتصاد دان هستم آقای محترم @ABR_DJ 😂😂😂😂
I_Fatemeh_l 😂😂براستی که هنر نزد ایرانیان است و بس(حالا تو هر زمینه ای)
-
jahad_121 حالا من بچه بودم این اهنگ مورد علاقم بوده فاز دیجیه چی بوده تو عروسی میزاشتتش؟ 😂😂😂
-
I_Fatemeh_l 😂😂براستی که هنر نزد ایرانیان است و بس(حالا تو هر زمینه ای)
@ABR_DJ 😂😂😂
-
jahad_121 آره 😂😂😂👌🏻
-
از یه جا به بعد دیگه واست عادی میشه که از دست بدی و به دست نیاری. من زیاد از دست دادم. بیشتر از اندازهی جنبهام واسه از دست دادن. تَه کشیده صبرم و نَم کشیده کبریتم واسه روشن کردن آتیش و سوزوندن خودم توش! از یه جا به بعد دیگه برات فرقی نمیکنه مردن یا زنده موندن چون جفتشون یه چیزن. مرده باشی جات توو برزخه فکراته و زنده باشی هم قرمزه چشمات! هردو یکین. از همینش بدم میاد. گیر کردم. بین انتخابه بین خودم و قرمزیه چشمام و گودیه چشماش یا برزخه فکرام و سردیه حرفام و تلخیه فرداش! من نفرین شدهام. نفرین شده!
چجوریه که تو هم قشنگ حرف میزنی و هم قشنگ مینویسی.....
حتی صدات هم خیلی قشنگه..... -
I_Fatemeh_l تو عروسا های سال ها قبل
می زاشتننش
😂 یاد عروسی افتادم.
برای خیلی وقت پیشه کوچیک بودم🚲😂 -
پرستو بابایی اون دیگه به من مربوط نمیشه هرکس مسئول زندگی خودشه، میخواست منو وصل نکنه🤣🤣🤣🤣
I_Fatemeh_l
چ چ چ چ😂😂😂 -
I_Fatemeh_l
چ چ چ چ😂😂😂پرستو بابایی خب بقیه اش؟ 😂😂😂