هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Pişman da olsan kapımda yatsan
Tarih bile yazsan kimin umurunda
️
-
و خواب امروز توی 20 دقیقه چقدر منو به ریخت!
ناراحت میشم خیلی وقته خواب نمیبینم
اما همونیم که میبینم کابوسه!
تودلی -
آخر واقعا چطور میشود آدم خوشحال باشد از اینکه ساعت ۶:۳۰ با زنگ ساعت بیدار بشود، از تخت بیاید بیرون، لباس بپوشد، زورکی چیزی بخورد،... مسواک بزند، شانه کند، و بعد از یک نبرد طولانی با ترافیک، برسد جایی که درواقع زور میزند برای کس دیگری کلی پول دربیاورد و درنهایت هم ازش میخواهند بابت این فرصتی که در اختیارش گذاشته شده، قدردان باشد؟
- چارلز بوکوفسکی
با اندکی تلخیص
️
-
@Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چطوری انقدر ریلکسن که میپرسن امتحان چندمه
میخوای جزوه رو یه دانلود کن یه نگاه بندازبعد سر دعوا میگه من لانگمن میتونم به جای وقت گذاشتن رو نقاشی
پ.ن:نقاشیای که یه نمرهش بود🥲@Zahra-HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میخوای جزوه رو یه دانلود کن یه نگاه بندازبعد سر دعوا میگه من لانگمن میتونم به جای وقت گذاشتن رو نقاشی
پ.ن:نقاشیای که یه نمرهش بود🥲لانگ من؟؟همون کتاب زبان؟؟!
بعد اینا تو گروهی که استاد هست دارن روش تقلب میگن -
«مردم همیشه شکایت میکنند که چرا کفش ندارند تا اینکه یه روز آدمی رو میبینن که پا نداره و بعد غر میزنن که چرا ویلچر اتوماتیک ندارن. چرا؟ چی باعث میشه که به طور ناخودآگاه خودشون رو از یه سیستم ملالآور به یکی دیگه پرت کنن؟ چرا اراده فقط معطوفه به جزئیات و نه کلیات؟ چرا به جای اینکه «کجا باید کار کنم؟» نمیگیم «چرا باید کار کنم؟» چرا به جای «چرا باید تشکیل خانواده بدم؟» میگیم «کی باید تشکیل خانواده بدم؟»
- استیو تولتز
-
مهمترین چیز در زندگی چیست؟ اگر این سوال را از کسی بکنیم که سخت گرسنه است، خواهد گفت غذا. اگر از کسی بپرسیم که از سرما دارد می میرد، خواهد گفت گرما. و اگر از آدمی تک و تنها همین سوال را بکنیم، لابد خواهد گفت مصاحبت آدم ها. ولی هنگامی که این نیازهای اولیه برآورده شد، آیا چیزی می ماند که انسان بدان نیازمند باشد؟ فیلسوفان می گویند بلی. به عقیده آن ها آدم نمی تواند فقط دربند شکم باشد. البته همه خورد و خوراک لازم دارند. البته که همه محتاج محبت و مواظبت اند. ولی از اینها که بگذریم، یک چیز دیگر هم هست که همه لازم دارند و آن این است که بدانیم ما کیستیم و در اینجا چه می کنیم.
- یوستین گردر
-
@Zahra-HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پ.ن:نقاشیای که یه نمرهش بود🥲لانگ من؟؟همون کتاب زبان؟؟!
بعد اینا تو گروهی که استاد هست دارن روش تقلب میگن -
یاد اون معلم ادبیاتمون افتادم
همیشه میگفت بچه ها باور نکنید تو این کتابا مینویسن فلان ادم خیلی بدبخت بود فلان شد نبوغ و هنر تو فقر ظهور پیدا نمیکنن -
سرش از تنش جدا شد بعد تنشو برداشت احیای قلبی کرد
خون از گردنش میپاچید بیرون
شت..
جدا شت.. -
@Venus655
تا منظورمون از شرایط سخت چی باشه -
چقدر تغییر
احساس پیری میکنم اومدم اینجا -
@Zahra-HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba لانگمن جنین شناسی
عا
خدایی چرا نقاشی رو ترجیح نداد
-
@Mammal چه باحال؟؟؟؟!!!!
-
چقدر تغییر
احساس پیری میکنم اومدم اینجا@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چقدر تغییر
احساس پیری میکنم اومدم اینجاعه سلام آقا برنوسی
-
همه کانالای کنکوری اون رستگار رحمانیو مثال میزنن میگن اگه دیرم شروع کردی ناامید نباش اینا
اما کسی نمیگه اون قبل سربازیش رتبه یک کنکور ریاضی بود بعد تغییر رشته داد تجربی -
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چقدر تغییر
احساس پیری میکنم اومدم اینجاعه سلام آقا برنوسی
@Alba سلام
خوبی شما؟