هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
0yasin.sh0replied to Succinate on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Alba دغدغه هست منتها یکم به دنیامون با خنده نگاه کنیم بد نیست خانوم ناظم
-
0yasin.sh0replied to AmirBarsam on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ از اون 6 7 تا عشق سابقت بنویسی کافیه
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to 0yasin.sh0 on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba دغدغه هست منتها یکم به دنیامون با خنده نگاه کنیم بد نیست خانوم ناظم
نگاه میکنم فقط دلم گرفت و دلهره گرفتم یهو
-
دنبال یکی میگردم دکل نوردی کنم
اها متین و یاسین گزینه های خوبین -
من یچی بگم...
بین اینکه اسمت سونیا هست یا سانیا موندم کدومه؟
@Alba -
Rahman Aareplied to Tatlı.oğlan on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi.RE خب ما کلا بجایی این که بگیم گلمیشن میگیم اون ین رو میگیم گل میشنگ یه جور اَنگ خونده میشه ولی یه طایف بزگمون کلا مث شما ن میگن معروفن به قجرلو ها (باقی مانده قاجار ها هستن )
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to officer k on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
وقتی نوشته زیرنویس چسبیده اما الکی میگهما ترکی مون در حد سلام خوبیه فقط
-
0yasin.sh0replied to Succinate on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Alba چاشنیه زندگیه دیگه نیست؟
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to 0yasin.sh0 on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من یچی بگم...
بین اینکه اسمت سونیا هست یا سانیا موندم کدومه؟
@Albaسانیا
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 طرف پولشو داره عشق حالشم بکنه کاری بهش ندارم ولی اینو نگو که کمک کرده و فلان!
بعدم من سه باره دارم میگم عقبه طرفو میدونن مردم! تو شاید ندونی! این به جایی که رسیده با جون کندن نرسیده اینو اینجا باز کنم اخراج میشم فقط در حد از من داشته باش طرف مثل امین حیایی و فلان و فلان خودش بع اینجا رسیده!!!
-
0yasin.sh0replied to Succinate on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Alba مرسییی
-
Rahman Aareplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 سینا (ترکیبی از هر دو حیف فقط اسم پسرعه )
-
فکر کنم چند ماه دیگه برای اینکه بتونیم بیایم اینجا و با بقیه صحبت کنیم لازم باشه زبان ترکی رو یاد بگیریم
-
Rahman Aa اها گرفتم
-
ولی خب قراره که گذشته آینده ام بشم
پس نباید الکی ناامید شم وقتی هدف دارم با اینکه خستم
نمیخوام زمانم برم و نتونم بهترین خودم باشم -
0yasin.sh0replied to Matin Mousavi 1 on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 اینم حرفیه ولی خب به من تو چه اصلا بچسبیم به زندگی خودمون
-
@Venus655 به فکرش باش از الان
خصوصی تدریس میکنم -
0yasin.sh0replied to Rahman Aa on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa رحمان فارسیت قوی شد یهو
چخبر از کارای گروه؟ تا هفته اینده کار رو بستین؟ -
Rahman Aareplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 حالا ناناسش خوبی تو
703163/1000113