هرچی تو دلته بریز بیرون 5
قفل شده است
غیر درسی
-
پرستو بابایی خیلی ممنون
-
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی شما پیام های منو هم نمیبی:)
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to _Aram_ on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار
اه خواهر سر زیستم اتفاقا -
I_Fatemeh_l اها راست میگی
هر وقت راحت بودی
اصلا دوست داشتی نفرست -
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی با گوشی خواهرم؟
-
I_Fatemeh_lreplied to Tatlı.oğlan on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi.RE بعد مسافرت میفرستم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to _Aram_ on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار
بلی
داریم جزوه می نویسیم -
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی با چت خواهرم؟
-
I_Fatemeh_l میسینشانک میزنم اینو
-
I_Fatemeh_lreplied to Tatlı.oğlan on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi.RE باش
-
من برم فعلا بچه ها
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to _Aram_ on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
I_Fatemeh_l بای بای
خوابای خوب ببینی -
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی با تودلی خواهرم؟
-
I_Fatemeh_lreplied to Tatlı.oğlan on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi.RE ممنون
شب بخیر -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to _Aram_ on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار
اصن رفتم -
خب منم برم دیگه
شب بخیر
بای بای -
مغزم رفت رو سیوینگ باتری
-
Kourosh Mousavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to oatkbo on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-mahdi-kavoosi
یپ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا اینجوری شدم یهو
703362/1000113