هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
اَه عادت کردم هی تند تند میپرسم ناراحت شدی؟؟
-
ما چیزی از ادما نمیدونیم
کم نه ها،هیچی نمیدونیمنوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Biliifti_
آدما هم هیچی درموردم ما نمیدونن
کم نه ها، هیچی نمیدونن -
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط 0yasin.sh0 انجام شده
Rahman Aa خب دیگه انسولین میزان گلوگز خون رو کاهش میده پس در نتیجه میزان کلوگز ترواش شده هم کمتر میشه بازم همون حرف میشه الان گزینه چنده جواب؟
-
Rahman Aa شتر در خواب بیند پنبه دانه
-
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Tina والا تینا من که یازدهمم رو تموم کرده اصلا فصل چهار رو در نظر نگرفتم و مثل خودت حل کردم
-
Rahman Aa خب دیگه انسولین میزان گلوگز خون رو کاهش میده پس در نتیجه میزان کلوگز ترواش شده هم کمتر میشه بازم همون حرف میشه الان گزینه چنده جواب؟
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 اون گلوکاکونه
-
@M-Tina والا تینا من که یازدهمم رو تموم کرده اصلا فصل چهار رو در نظر نگرفتم و مثل خودت حل کردم
این پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_Reza_ چپه نوشتم شرمنده،منظورم همون میشه بازم،ولی انسوولین چطوری وارد میکنه کلوگز رو الان دایره اطلاعاتم یاری نمیده این حرفو
-
-
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Tina
-
_Reza_ چپه نوشتم شرمنده،منظورم همون میشه بازم،ولی انسوولین چطوری وارد میکنه کلوگز رو الان دایره اطلاعاتم یاری نمیده این حرفو
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 خب این سلولم نیاز به گلوکز داره و انسولین میاد بش میده ( پس گلوکز وارد شده به سلول هم میتونه جهت مصرف خودش باشه هم جهت بازجذب )
-
@M-Tina
@0yasin-sh0 نوچ نوچ نخند تاسف بخور
-
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 برو استفار کن
-
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@0yasin-sh0 خب این سلولم نیاز به گلوکز داره و انسولین میاد بش میده ( پس گلوکز وارد شده به سلول هم میتونه جهت مصرف خودش باشه هم جهت بازجذب )
-
@ABR_DJ این چقدر اشناست
@M-Tina
-
@ABR_DJ این چقدر اشناست
@M-Tina
این پست پاک شده! -
@ABR_DJ این چقدر اشناست
@M-Tina