هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@0yasin-sh0 آره دیگه
آدم های به درد نخور که سر راهت قرار میگیرن درنهایت از خوب بودن پشیمونت میکنن....Nilay واقعا حق گفتی...
-
رو وِفا کراش زدم 😂
-
@M-Tina سلام چیکار دارییی؟😂
من خوبم تو چطوری؟
هیچی بخدا خوبم😂😂😂
به هرچی میخورم الا ماکو😂@0yasin-sh0 امتحان دااارم!
یعنی یاسین فقط منتظرم این امتحانم تموم شه یه جوری به کتابا پشت کنم که دیگه:confounded_face: :face_with_tears_of_joy:
خداروشکر که خوبی
ای مارکو به مارکو نمیخوری؟
این عجیبه
طبیعی نیست!:face_with_tears_of_joy: -
ترسِ "نشدن" اگر بر ما غلبه كند، به بيماری
"نيمهكاره رها كردن" مبتلا میشويم.و من چقدر به این بیماری مبتلا بودم و نفهمیدم......
-
ترسِ "نشدن" اگر بر ما غلبه كند، به بيماری
"نيمهكاره رها كردن" مبتلا میشويم.و من چقدر به این بیماری مبتلا بودم و نفهمیدم......
-
Reza-H ما احوالشم میپرسیم!:beaming_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy:
حال ای مارکو چه برایمان آورده ای؟:thinking_face:(شامپو پرژک نباشه فقط:face_with_tears_of_joy:)
@0yasin-sh0@M-Tina
😂
آها! حالا شد
تکنیک خوبیه.
اگر خواستید که از یک مارکوی بی اعصاب بپرسید که برایمان چه آورده؟ ابتدا احوالش را بپرسید 😂
#مجمع_پرسشگران_از_مارکوپلو
@0yasin-sh0 -
@0yasin-sh0 امتحان دااارم!
یعنی یاسین فقط منتظرم این امتحانم تموم شه یه جوری به کتابا پشت کنم که دیگه:confounded_face: :face_with_tears_of_joy:
خداروشکر که خوبی
ای مارکو به مارکو نمیخوری؟
این عجیبه
طبیعی نیست!:face_with_tears_of_joy:@M-Tina اوو فردا امتحان زبان داری؟؟
فدا مدا بی ادعا😂
باشه مارکو هستم 😂 -
@M-Tina
😂
آها! حالا شد
تکنیک خوبیه.
اگر خواستید که از یک مارکوی بی اعصاب بپرسید که برایمان چه آورده؟ ابتدا احوالش را بپرسید 😂
@0yasin-sh0 -
عایـم اِ بَــــــد گــای
داح!
-
@M-Tina
فهمیدم. ولی متوجه نشدم 😃 -
Reza-H ما احوالشم میپرسیم!:beaming_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy:
حال ای مارکو چه برایمان آورده ای؟:thinking_face:(شامپو پرژک نباشه فقط:face_with_tears_of_joy:)
@0yasin-sh0@M-Tina برایت سوالات امتحان فردا را آورده ام اما باید هزار هزار دلار برایم بیاوردی😂
-
@M-Tina
😂
آها! حالا شد
تکنیک خوبیه.
@0yasin-sh0Reza-H الا من بی اعصاب شدم اقا رضا؟😂😂😂
-
@M-Tina اوو فردا امتحان زبان داری؟؟
فدا مدا بی ادعا😂
باشه مارکو هستم 😂@0yasin-sh0 نه زبان نیست!
ببینید انقدر حجم این مطالب زیاده که منو داره میترکونه از شدت استرس و من نمیتونم توی تودلی هیچی ازش نگم
واگرنه نمیگفتم(یک عدد امتحان مربوط به یک عدد کار مهارتی می باشد):beaming_face_with_smiling_eyes:
ممنان
بله مارکو همین درست است!:face_with_tears_of_joy: -
Reza-H الا من بی اعصاب شدم اقا رضا؟😂😂😂
@0yasin-sh0
والا با این سخنان قصاری که امشب به کار می بری فک کنم یه ذره عصبانیت خورده 😂 -
@M-Tina
خیلی ممنون 😃😐 -
@M-Tina برایت سوالات امتحان فردا را آورده ام اما باید هزار هزار دلار برایم بیاوردی😂