هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
وقتی یکی وانمود میکنه خفنه توهم وانمود من خفنه
 - 
moBn
فوششو پیوی بده
 - 
پیش از آنکه واپسین نفس را برآری؛
زندگی کن...
 - 
@Alba
سلام سانیا یه سوال
تو چت خصوصی کسی رو منشن کنیم برای طرف نوتیف میره؟@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
سلام سانیا یه سوال
تو چت خصوصی کسی رو منشن کنیم برای طرف نوتیف میره؟سلام نه نمیره
 - 
در ۱۵ _۲۹ ساله ها
بیشترنی علل مرگ به ترتیب
۱ تصادف رانندگی
۲ خودکشی
۳ قتل
کجا داریم میریم ما؟
 - 
@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
سلام سانیا یه سوال
تو چت خصوصی کسی رو منشن کنیم برای طرف نوتیف میره؟سلام نه نمیره
@Alba مرسی @ABR_DJ
 - 
@Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-HD قبلا خودکشي دخترا دو برابر پسرا بود الان از بس پسرا زیاد شده کسی آمار نمیده

ببین
اقدام به خودکشی تو خانوما بیشتره
ولی خودکشی منجر به مرگ تو آقایون بیشتره
.
درضمن اصلا نمیشه رو اطلاعات ایران و خاور میانه حساب باز کرد
چون غلطن
چرا؟
چون اولا اسلام باهاش مخالفه، بعد بیمه شاملش نمیشه بعد زشت به حساب میاد و... که لاپوشانی میکنن
 - 
@Alba مرسی @ABR_DJ
 - 
@Zahra-HD قبلا خودکشي دخترا دو برابر پسرا بود الان از بس پسرا زیاد شده کسی آمار نمیده

ببین
.
چون غلطن
چرا؟
چون اولا اسلام باهاش مخالفه، بعد بیمه شاملش نمیشه بعد زشت به حساب میاد و... که لاپوشانی میکنن
@Zahra-HD من یبار تو ویکی پدیا میگشتم فهمیدم خیلی از کشورای دیگ بدترم هستن.. بعضی کشورا حسابی رو خانواده طرف فشار میارن و ازشون جریمه میگیرن بعضی طرفو در صورت زنده موندن مجرم میدونن و از کلی چیزا محرومش میکنن و خیلی چیزای بدجور دیگ.....
 - 

- 
Michael Vey
به نظرت میشه به کسی برای خودکشی حق داد؟ - 

ببین
.
چون غلطن
چرا؟
 - 
@Zahra-HD نشد ما ی یچیز بگیم دخترا نگن
نه ما دخترا بهتریم بیش تریم ....چ خودکشي چ اقدام پسرا ی چیز خیلی عجیب و بالاییه شاید دخترا تقریبا 30 درصد باشه ما تو اقوام خودمون هم چندین مورد اقدام داشتیم ....
 - 
زهرا عه بده بی ادب...🥺🥺🥺🥺
 - 
@Zahra-HD من یبار تو ویکی پدیا میگشتم فهمیدم خیلی از کشورای دیگ بدترم هستن.. بعضی کشورا حسابی رو خانواده طرف فشار میارن و ازشون جریمه میگیرن بعضی طرفو در صورت زنده موندن مجرم میدونن و از کلی چیزا محرومش میکنن و خیلی چیزای بدجور دیگ.....
Michael Vey یکی ک کره زندگی میکرده میگف دخترا بخاطر اگه زشت بودن کسی آدم حسابشون نمیکنه و میرن سراغ عمل و اینا و باز اگ اینم جواب نداد خودکشي
گشنگی فق مهمه

- 
Michael Vey
به نظرت میشه به کسی برای خودکشی حق داد؟@Zahra-HD کلا خودکشی خیلی عجیبه.. بنظر خودم ی چیزی نیس ک بخواد جرم یا قانون تلقی شه. مثلا تو نمیتونی بگی تصادف قانونی یا جرمه.. (البته ن هر تصادفی)
من خودم میگم باید اونقدری تو ی کشور درمورد خودکشی انواع مشاوره ها و خدمات و اینا باشه ک قبل هرگونه اقدام قضیه خودش حل بشه. ینی خیلی جدی گرفته بشه. اما از طرفیم اگ بقولی انجام داد و زنده موند باز ی سری مراقبت ها و مشاوره های ویژه تری نیاز داره.. کلا اینکه بیایم بگیم خودکشی خوبه یا بده و اینا اصن درست نیسخیلیااا دلایل چرتی برا خودکشی دارن اینا حل شدنین تا حد زیادی اما اونایی ک واااقعا دارن رنج میبرن و هیچجوره قابل درمان نیستن... خب بنظرم ی مرکز خودکشی شاید لازم باشه.. :>>> هرچن خیلی غم انگیزه..
 - 
هر بار رفتم و تلاش کردم و باختم،
انگار یه چیزی بهم اضافه شد که همونا شد دلیل برنده شدنم 
 |
شعردانه