هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
طبیبم گفت درمانی ندارد درد محجوری
غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم -
ادامه بده...
حتی اگر هیچکس حواسش به زانوهای خسته و ابرهای گرفتهی آسمان تو نبود. حتی اگر هیچکس نفهمید که چقدر کم آوردهای و داری لابلای لبخندهات، چه اندوه عظیمی را حمل میکنی. حتی اگر خودت را تنها و آسیبپذیر حس میکردی و دیگران فقط نگاه میکردند. ادامه بده، چون این مسیر توست و در انتها؛ این تویی که طعم رضایت و خوشبختی را میچشی و دیگران فقط نگاه میکنند...نرگس صرافیان طوفان
-
خوابببب

-
I_Fatemeh_l آخخخ دختر پیامتو دیر دیدم
️
قربونت خوبم تو خوبی؟
این روزا هم خوبه
بلهههه خوش میگذره خداروشکر@M-Tina خداروشکر عزیزم
️
ممنون منم خوبم
-
این خط این نشون
دراز کشیده نمیشه درس خوند مخصوصا رو تخت
رسما داشتم خواب تحلیل زیست و ریاضی میدیدم الان
-
ی فکری ب سرم زده... اگ یکاری کنم ک مثلا صبح کنکور تجربیو بزنم تحلیلشم سریع تر انجام بدم.. بعد غروب یا شب ک شد ب سوالای شیمی و فیزیک رشته ریاضیم نگا کنم... اینجوری عالیه هاا.. البت ب حسابانم میشه نگا کرد ولی بدیش اینه ک یکوچولو فرق داره با تجربی. پس تو اولویت نیس
-
نیاز دارم شبانه روز از 24 ساعت حداقل حداقلش تبدیل شه ب 30 ساعت تا من ب همه کارام برسم..
لامصب نمیدونم چرا نمیتونم کمتر بخوابم.. با این حجم کارام شبانه روز 4 ساعت خوابم زیاده چ برسه ب 6 ساعت... باید ی کاری کنم هوف....
-
برم ببینم مامانم راه حلی داره :||||
کاش ی قرص زد خواب وجود داشت:|| شایدم وجود داره و من نمیدونم :||| -
این خط این نشون
دراز کشیده نمیشه درس خوند مخصوصا رو تخت
رسما داشتم خواب تحلیل زیست و ریاضی میدیدم الان
چقدر حق گفتی
من صد بار امتحان کردم اقاااا نمیشه

-
نیاز دارم شبانه روز از 24 ساعت حداقل حداقلش تبدیل شه ب 30 ساعت تا من ب همه کارام برسم..
لامصب نمیدونم چرا نمیتونم کمتر بخوابم.. با این حجم کارام شبانه روز 4 ساعت خوابم زیاده چ برسه ب 6 ساعت... باید ی کاری کنم هوف....
Michael Vey وای یعنی چرا نمیشه یک چند روزه خوابه کم شه بره
ول کن نیسسست -
خب بریم سراغ خازن که انشاءالله فصل اول تموم شه دیگه:)
-
@ABR_DJ تازه دوران دانشجوییش تموم شده
حسین نعمتی نه اینا از همون اولی که من به دنیا اومدم همسایمون بودن بعد تا ساعت ۲ یا ۳ حتی در بعضی موارد مهمون رد میکنند.انگار کوچه رو خریدن
-
خدای من یه هنوز یه فرسنگ هم تموم نشده

چه طولانیه
|

شعردانه

️
کلافه شدم