هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
_Reza_ برو بیرون دوتا نون و یک ماست بخر بیار بچه
-
_Reza_ اره باورت میشه ما خودمون روزی ک برگه رو داد بهمون فهمیدیم از 22 بودش!! بعد گفتیم این چرا از 22 عه گفت خوب دو نمره کمکی گذاشتم براتون
-
@Alba حرف مامان من میگه همش تو 19 گیر کردی بعد بهش یبار میگم 20 شدم میگه باید 21 بشی
بعد دبیر شیمی ما امتحان گرفت از 22 نمره من 21.5 شدم،رفت خونه گفتم مامان 20 شدم گفت 20 بدرد نمیخوره باید 21 بیاری گفتم خوب باشه بیا اینم برگه 21.5 شدمدیگه چیزی نتونست بگه
@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba حرف مامان من میگه همش تو 19 گیر کردی بعد بهش یبار میگم 20 شدم میگه باید 21 بشی
بعد دبیر شیمی ما امتحان گرفت از 22 نمره من 21.5 شدم،رفت خونه گفتم مامان 20 شدم گفت 20 بدرد نمیخوره باید 21 بیاری گفتم خوب باشه بیا اینم برگه 21.5 شدمدیگه چیزی نتونست بگه
اخه 21 نداریم که دیگه
نیم نمره هم بیشتر شدی
این چرخه نمرات تا دکتری هست
من هنوزم اگر کم شم خیلی خجالت میکشم جلوشون احساس بیهوده بودن میکنم -
_Reza_ برو بیرون دوتا نون و یک ماست بخر بیار بچه
-
-
_Reza_
ستونمی فرزند
#ادم_با_جنبه
ایول حال کردم باهات داش رضا -
رپ ایران داره به کجا میره؟!
@ABR_DJ اوضاع خیلی خیته! -
اخه 21 نداریم که دیگه
نیم نمره هم بیشتر شدی
این چرخه نمرات تا دکتری هست
من هنوزم اگر کم شم خیلی خجالت میکشم جلوشون احساس بیهوده بودن میکنم@Alba اره دیگ به لطف دبیر ما 22 هم تاسیس شد
عه پس الان نمرات همه بالان؟ -
@0yasin-sh0 تازگیا گوش نکردم
آخرین آهنگی که از جدیدترها گوش کردم آهنگ میام پیشت شاپور بوده
خیلی بی معنی شده
این نسل ۴ واقعا داره تر میزنه@ABR_DJ واقعااا تو برگرد عقب رو نگاه عشق میکنی ولی الان حیف حیف
-
@Alba اره دیگ به لطف دبیر ما 22 هم تاسیس شد
عه پس الان نمرات همه بالان؟@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
عه پس الان نمرات همه بالان؟دبیر خوبیه
تا الان خداروشکر اره -
عه پس الان نمرات همه بالان؟دبیر خوبیه
تا الان خداروشکر اره@Alba
از این خداروشکر ها دوران دبیرستانه که مثل خراب میکنه ادم میگه هعی بد نبود خداروشکر؟ -
_Reza_
ستونمی فرزند
#ادم_با_جنبه
ایول حال کردم باهات داش رضا -
نظرتون رو بگیر
ایا (متن؟) با (متن
؟) فرق میکنه؟
جایگاه علامت سوال فرقی هم ایجاد میکنه؟ -
_Reza_ فدات عزیزی
ایول داداش بزرگه منم همینطوریه ولی خب من حاجی میگم
تو جمع رفیقا چطوری میگی حاجی منم همونطور میگم حاجی -
_Reza_ تو فکر کنم الان با این حرف یک سیگنال دادی که مثلا من باباتم اکانت فیک زدم؟
اگر اینه سخت در اشتباهی -
خیلی وقت ها خودم رو درک نمیکنم پس انتظار ندارم تو درکم کنی همین که حرف اضافی نزنی کافیه.....
-
@Alba
از این خداروشکر ها دوران دبیرستانه که مثل خراب میکنه ادم میگه هعی بد نبود خداروشکر؟@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
از این خداروشکر ها دوران دبیرستانه که مثل خراب میکنه ادم میگه هعی بد نبود خداروشکر؟تعریف نباشه الف شدم
️
من نمیگم به این معنا نیست که نمیخونمم -
_Reza_ فدات عزیزی
ایول داداش بزرگه منم همینطوریه ولی خب من حاجی میگم
تو جمع رفیقا چطوری میگی حاجی منم همونطور میگم حاجی