هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_Reza_ مامان بابای من بعد هرآزمون میمرسن چند تا رو نزدی؟ بعد من یه ساعت توضیح میدن آزمون یعنی هنر نزدن
باز میگن خب تو بگوووو
-
_Reza_ مامان بابای من بعد هرآزمون میمرسن چند تا رو نزدی؟ بعد من یه ساعت توضیح میدن آزمون یعنی هنر نزدن
باز میگن خب تو بگوووو
Mahdieh te
من بعد هر آزمون قلمچی همینم ... آخه طراحشم ۹۵ نمیزنه من چطور بزنم
-
باز میگن خب تو بگوووو
-
Mahdieh te
_Reza_ اون نمیتونه ولی تو باید بتونی
-
Mahdieh te
_Reza_ مگه اون پول ازمون میده؟ پول کلاس کنکور میده؟ نه نمیده پس تو خیلی بیشتر از اون باید بزنی
پایین دفترچه هم باید 5 تا سوال خودت اضافه کنی
-
رپ ایران داره به کجا میره؟!
@ABR_DJ اوضاع خیلی خیته! -
@M-Tina خداروشکر عزیزم
️
ممنون منم خوبم -
_Reza_ مگه اون پول ازمون میده؟ پول کلاس کنکور میده؟ نه نمیده پس تو خیلی بیشتر از اون باید بزنی
پایین دفترچه هم باید 5 تا سوال خودت اضافه کنی
-
_Reza_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
به بابام میگم بنظرت زیست چند زدم !
میگه ۹۵ ؟!
یعنی میخوام کله خودمو بکنمیهو میگی 19 شدم
میگن کی 20 شد؟
میگی 20 شدم
کیا دیگه 20 شدن؟
@Alba حرف مامان من میگه همش تو 19 گیر کردی بعد بهش یبار میگم 20 شدم میگه باید 21 بشی
بعد دبیر شیمی ما امتحان گرفت از 22 نمره من 21.5 شدم،رفت خونه گفتم مامان 20 شدم گفت 20 بدرد نمیخوره باید 21 بیاری گفتم خوب باشه بیا اینم برگه 21.5 شدمدیگه چیزی نتونست بگه
-
@Alba حرف مامان من میگه همش تو 19 گیر کردی بعد بهش یبار میگم 20 شدم میگه باید 21 بشی
بعد دبیر شیمی ما امتحان گرفت از 22 نمره من 21.5 شدم،رفت خونه گفتم مامان 20 شدم گفت 20 بدرد نمیخوره باید 21 بیاری گفتم خوب باشه بیا اینم برگه 21.5 شدمدیگه چیزی نتونست بگه
-
_Reza_ اره باورت میشه ما خودمون روزی ک برگه رو داد بهمون فهمیدیم از 22 بودش!! بعد گفتیم این چرا از 22 عه گفت خوب دو نمره کمکی گذاشتم براتون