هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
رفتم در میخانه حبیبم
خوردم دو سه پیمانه -
الان نیاز دارم برای بار 45543875456148765176571433317م گیسو کمند ببینم
-
@Zahra-HD چیشده؟!
@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-HD چیشده؟!
یکم فشار خوردم سرم درد میکنه
امروزم قرص بخورم؟/: -
از درگیریام اینه ک پسرا هم انیمیشنایی مث گیسو کمند و فروزن و سیندرلا و کلا اینچیزا میدیدن یا ن :|
با توجه ب اینکه خیلی از دخترا کارتون مورد علاقشون بن تن و بت من و اینا بود.. من خودم عاشق لاک پشتای نینجا بودم و هستم :|
-
I_Fatemeh_l من همچین حسی رو به اتودم دارم بیشتر وقتا چون سری خودکارام همون اول گم میشن
@ABR_DJ
-
officer k
تو خیلی ادم خوب و باحالی هستی... از سلیقه موسیقیت معلومه ک برخلاف خییلی از ایرانیا مخصوصا خیلی از پسرا نژاد پرست نیستی :> -
@M-Tina در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چیشده؟!
چیکار کردی؟شما خوبین ؟
هعی قضیش طولانیه حال داری بگم ؟
-
از درگیریام اینه ک پسرا هم انیمیشنایی مث گیسو کمند و فروزن و سیندرلا و کلا اینچیزا میدیدن یا ن :|
با توجه ب اینکه خیلی از دخترا کارتون مورد علاقشون بن تن و بت من و اینا بود.. من خودم عاشق لاک پشتای نینجا بودم و هستم :|
-
فکر زنجیری کنید ای عاقلان
بوی گیسویی مرا دیوانه کرد -
@Señorita بههه خانوم ساقی
چطوری -
احساس میکنم چت رومم زیادی خلوته
-
@M-Tina
بزار خیلی خیلی خلاصه بگم
من یه دختر به شدت خجالتی ام و بعد از یه عمر تصمیم گرفتم برای خودم یه دوست پیدا کنم یعنی نمیخواستما
ولی طرف انقدر خوبه که ازش خیلی خوشم اومده و میخوام باهاش دوست شم
دارم تموم سعیمو میکنم
ولی امروزیکم دپرس بودم بهم گفت تو چرا هیچ دوستی نداری گفتم دست خودم نیست نمیتونم دوست شم (اینم بگم طرف مربی ورزشیمه )
گفت یه دختره باهات می اومد (منظورش هم کلاسیم بود که مثل سیریش چسبیده بود بهم بعد یه جلسه هم دیگه نیومد ) چرا نیومده ؟
گفتم دستش درد میکنه دیگه نمیاد
شروع کرد به خندیدن
منم که حالم خوب نبود گفتم وقتی حرفم خنده دار نیست چرا میخندی؟
انگار اب سرد ریخته باشن رو سرش رنگش پرید
تو جاش بودی دیگه اصلا تو صورتم نگا میکردی؟ -
پسرا نژاد پرست نیستن
-
چند بار در حد خودم در حد جامعه آماری کوچولو تو فیزیک بهترین درصدم رو کسب کردم
یه حس خوب دادی بم فیزیک
اصن تو همون فیزیکی نیستی که دهم بات مواجه شدم
توی فیزیک داری بام داداشی میشی هر چند که مچم رو چند بار میگیری و بم یادآوری میکنی برای رفاقت بات باید چیکارا کنم
دمت گرم
#تودلی -
پسرا نژاد پرست نیستن
@Mahdi-RE من نگفتم پسرا نژاد پرستن.. گفتم بیشتر پسرا نژاد پرستن. ب چشم دیدم ک میگم خب.. کلا بین دخترا و پسرا مقایسه کنیم این موضوعو تو پسرا خیلی بیشتره
-
Michael Vey من هر چی کارتون رو بگی نگا کردم
برام فرقی نمیکرد
ولی عاشق بت من بودم و هستم