هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
jahad_121 رشته مهندسی شیمی شاخه مهندسی حساب میشی بیش تر ترمودینامیکو ایناست همون تجربی باید رشته هایی ک شیمی نقش اساسی داره بری خیلی سر در نمیارم ولی فک کنم داروسازی و اینا باشه ...و....
@Danial-al اره.
متاسفانه تجربی خیلی بهش بها داده نمیشه.
زیر شاخه هاش کمهشیمی محض م از رشته ریاضی میشه رفت. نهایت یک کاربردی بشه رفت اونم میگن کار توش نیست.
فقط می مونه دبیری و دارو
دبیری که 99 درصد نمی گیرن خیلیی کم نیرو می خوان. می مونه دارو.
تنها راهی که می مونه برام -
@Danial-al اره.
زیر شاخه هاش کمهشیمی محض م از رشته ریاضی میشه رفت. نهایت یک کاربردی بشه رفت اونم میگن کار توش نیست.
فقط می مونه دبیری و دارو
@Danial-al اره.
فقط می مونه دبیری و دارو
@0Farzam0 اره ولی کی هست اینو باور کنه من رفتم تحقیق کردم کار هست.
ولی خانواده م میگن برای دختر ها نیست و بهونه های این مدلی
پسر خالم مهندس فولاده به جایی که تعریف کنه به خانوده گفته اصلان برای زن خوب نیست بدرد نمی خوره.
یکی دیگه از اقوامون استاد دانشگاه تهران هست کارخونه هم داره باز مردهفقط امیدم اینه که ایشون بتونه راصیشون کنه
هیی. چمی دونم کلی ادمم میارن نشونم می دن که فلانی تا فلان مدرکشم رفته بی کاره سلام -
بچه ها منم برم
خداافییییییز -
jahad_121 دبیری چرا نگیرن علاقه داری میری ادامه میدی استاد دانشگاه یا معلم کنکور یا مدرسه
@Danial-al ارهه این میشه ولی تازه هیمن روز های قبل فهمیدم که بستگی به این داره که اون ناحیه ای که توش هستی دبیر بخواد یا نه که منطقیه ما پاذسال فقط یک دبیر زیست می خواسته.
اینا رو 2 تا از بچه ها ی پشت کنکوری مدرسمون بهم گفتند. مثل اینکه پارسال برای انتخاب رشته با اینکه تراز و رتبهشونم می خورده چون نخواستن نمی شد که برن -
@Danial-al اره فعلان تمرکز می کنم روی کنکور
ولی اینکه کل این مدت به خاطر شیمی درس خوندم
و دم آخری این طوری زدن تو ذوقم یک جورایی نا امیدم کردن مثل این می مونه هنوز هیچی نشده بهت بگن اصلان چیزی نیست که بخوایی بری چه قبول بشی چه نشی
یک لحظه حس بی هدفی که من واقعان برای چی درس خوندم پس؟ -
@30πR
بانو فکر بد نه ...
الان 3 هفته ست مورد های پول گیری داره تو انجمن رواج پیدا میکنه هنوز در عجبیم که گویا من یه ویروسی دارم که باعث همه گیری میشه@M-Shajarian در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@30πR
بانو فکر بد نه ...
الان 3 هفته ست مورد های پول گیری داره تو انجمن رواج پیدا میکنه هنوز در عجبیم که گویا من یه ویروسی دارم که باعث همه گیری میشهM .an:حذف ویروس مرد هزارچهره کلاهبردار از کل ادوار تاریخ انجمن
-
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@M-Tina
آخآره آخ
من ۲ روز خوب نخوندم ولی امروز خدا رو شکر خوب بود
دیروز و روز قبلش خوب بودن اما امروز یه سری کار داشتم و خواب هم که موندم دیگه وقتم رفت
یکم استراحت لازمه و تو هم که خدا رو شکر کلی وقت داری
هوم خداروشکر
@M-Tina
چقدر دیروز من بودی
عیبی نداره از الان به بعد بخون -
@0yasin-sh0 کوفتت- چیزه.. نوش جونت
-
@M-Shajarian هعی هعی بیا داداش پیو پک هم تو بزن
-
@M-Tina
چقدر دیروز من بودی
عیبی نداره از الان به بعد بخون -