هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
یکی نیس بگه پرنیا تو ک خیلی حساسی و زود سرگیجه میگیری مرض داری شونصد دور دور خودت میچرخی
-
عاخ باز من چرخیدم دور خودم با اهنگ..
سرم داره گیج میرههههههههه -
Michael Vey تو هم این کارو میکنی؟!
سلااااام@M-Tina سلااامم
اوف اره مخصوصا اگ اهنگ مورد علاقم باشه دیگ روانی میشم....... شلنگ تخته میندازماا ولی ول کنم نیستممیپرم میچرخم حرکات مستهجن موزیک ویدیوهای خارجیو میرم چ دخترونش چ پسرونش
بعد غر میزنم چرا سرم گیج میره و قلبم داره منفجر میشه -
@M-Tina سلااامم
اوف اره مخصوصا اگ اهنگ مورد علاقم باشه دیگ روانی میشم....... شلنگ تخته میندازماا ولی ول کنم نیستممیپرم میچرخم حرکات مستهجن موزیک ویدیوهای خارجیو میرم چ دخترونش چ پسرونش
بعد غر میزنم چرا سرم گیج میره و قلبم داره منفجر میشه -
Michael Vey من تو ام شک نکن
با دیوار رقصیدی تا حالا؟!@M-Tina از اونا ک دستشونو میزارن روش و خودشونو خم میکنن و اهم اهم یا چی؟
-
اصن من اینجوریه رقصام ک دارم میپرم بعد خودمو میندازم پایین غلت میخورم بعد باز میپرم هوا میچرخم اصن معلوم نیس چیکار میکنم
-
@M-Tina از اونا ک دستشونو میزارن روش و خودشونو خم میکنن و اهم اهم یا چی؟
-
اصن من اینجوریه رقصام ک دارم میپرم بعد خودمو میندازم پایین غلت میخورم بعد باز میپرم هوا میچرخم اصن معلوم نیس چیکار میکنم
-
Michael Vey نه نه
ولی با دیوار یه دور برو حال کن@M-Tina من با دیوار از اون حرکتای جذاب ک طرفو میکوبن بهش دستشونو میزارن رو دیوار با طرف چش تو چش میشنو بعضی وقتا با شخص خیالی میرم ولی اینی ک میگیو نمیدونم
-
Michael Vey منم یه دفعه یه جوری بپر بپر کردم که یهو نزدیک بود پام بشکنه
@M-Tina
-
_Reza_ اخرین بار ک عاشق شدم گند کشید ب سال کنکورم ولش کن بابا
-
@M-Tina من با دیوار از اون حرکتای جذاب ک طرفو میکوبن بهش دستشونو میزارن رو دیوار با طرف چش تو چش میشنو بعضی وقتا با شخص خیالی میرم ولی اینی ک میگیو نمیدونم
Michael Vey
دکتر آیندمون
-
@M-Tina من با دیوار از اون حرکتای جذاب ک طرفو میکوبن بهش دستشونو میزارن رو دیوار با طرف چش تو چش میشنو بعضی وقتا با شخص خیالی میرم ولی اینی ک میگیو نمیدونم
-
Michael Vey
دکتر آیندمون
_Reza_ خدا از دهنت بشنوههههه
-
Michael Vey
باید ولش کنیم@M-Tina من یبار با دوستم این حرکتو یهو زدم پشماش ریخت انتظارشو نداشت اخه این خیییلی ادعا داره ک اره من گوگولیم خودش خیلی سلطه گر و ایناعه
-
_Reza_ اخرین بار ک عاشق شدم گند کشید ب سال کنکورم ولش کن بابا
Michael Vey چون تو گفتی کات
-
Michael Vey چون تو گفتی کات
_Reza_ افرین