هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_Reza_ فکر کنم ریاضی امسال دست کنکور ۴۰۰ هم از مشت بست نه؟
@0yasin-sh0 من که ریاضی نخوندم نمیدونم ولی معلماش گریه شون میاد از این سوالا که دادن چ برسه دانش آموزا ... یارو که تحلیل میکرد میگفت خیلی نامردین واقعا بی انصافین یارو دو کتاب تست تموم کرده به این امید میاد درصد خوب بگیره اینطور میکنید ناامید میشه اصلا سمت درس نمیره دیگ
-
@0yasin-sh0 من که ریاضی نخوندم نمیدونم ولی معلماش گریه شون میاد از این سوالا که دادن چ برسه دانش آموزا ... یارو که تحلیل میکرد میگفت خیلی نامردین واقعا بی انصافین یارو دو کتاب تست تموم کرده به این امید میاد درصد خوب بگیره اینطور میکنید ناامید میشه اصلا سمت درس نمیره دیگ
_Reza_ واقعا نفهمنن
-
_Reza_ نبود فیزیکش مدارا کجا اسون بود وقت گیر بود حرکت مین جور مفهموم فیزیکشون اسون بود ولی میرفتی تو دلش محاسباتش کلافه میکرد
-
-
Rahman Aa نمیدونم من اون چیزا که خونده بودم با طلوعی خیلی زود حل شدن شاید بقیه سوالاش اینطور که میگی بودن ... تحلیلش نیم ساعت بیشتر طول نکشید رحمان اونم با توضیح ...
-
انگار قتل کردم
چرا؟؟
-
moBn ساعتت جلو دا
-
چقد دلم عروسی میخاد
-
_Reza_ عزیزی میگفت کتاب درسیو لگد مال کردن، سوال دادن. خداییش بگید اگه از کتاب سوال نمیاد بریم کتاب دانشگاهیی تدریس کنیم به بچه مردم
چن سوال جواب دادی؟ -
moBn ساعتت جلو دا
-
چقد دلم عروسی میخاد
@ᴼᴸᴰ-ˢᴼᵁᴸ جات خالی امشب بودم چن روز دیگ هم یدونه دیگ هست سه نشبه هفته بعدم یکی دیگ
بیا بریم
-
@ABR_DJ همون وقتها که مجتبی ازاد هنو تبعید نشده بود
حسین نعمتی مجتبی آزاد همونطور که از اسمش معلوم بود آزاد بود اینجا براش کوچیک بود
-
moBn اووو
-
حسین نعمتی مجتبی آزاد همونطور که از اسمش معلوم بود آزاد بود اینجا براش کوچیک بود
@ABR_DJ اونم عشق میکنه دانشگاه
-
@ABR_DJ خودت پارسال میگفتی
حسین نعمتی عه خب پارسال یوزرنیمم هنوز امیرمسعود جعفری بود نه ABR_DJ