هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@M_hmdi عاغا یه چی بگم من اصن نمیدونم شما خودت تازه دوازدهمی یا چ
ولی ب عنوان کسی ک هم دوران کنکوری بودن تجربه کرده هم پشت موندن
میخام یچی بگم تو این دو سال فهمیدم ک فقد تست باید بزنی هر چی تست بیشتر بزنی هر چی تیپای تست جدیدتر ببینی
هم مفهوم اون درسو متوجه میشی و عمقی میفهمیش هم تیپ تستای جدید و میبینی
بنظز من یه منبع عالی (فقد یکی ن ده تا)- یه آزمون آزمایشی (اینم فقد برا اینکه با مدیریت زمان، کنترل استرس سرجلسه، اینا آشنا بشی) اینکه چ آزمون آزمایشی باشه فرقی نداره فقد آزمونی ک حضوری باشه
چرا میگم فرق نداره؟!
چون در مرحله آخر باید باید تمام سوالا ازمونارو کار کنی مثلا امروز 23 مهره آزمون قلم دادی حضوری
تحلیل میکنی تو برنامت آزمون ماز و گ دو و گاج یا نمدو زیستاز یا آرمان رو میزنی
زماندار، با درصد گیری و درصد تو با اون درصد ک تو آزمون قلم دادی میسنجی ک چی ب چیه
آقا موفقیت یه ساله نیس یا یه شبه نیس
این کارایی ک گفتم خیلی سخته
اگ راحت طلب باشی ی بار انجام بدی هفته دیگ انجام نمیدی
و این میشه ک باید پشت بمونی
- یه آزمون آزمایشی (اینم فقد برا اینکه با مدیریت زمان، کنترل استرس سرجلسه، اینا آشنا بشی) اینکه چ آزمون آزمایشی باشه فرقی نداره فقد آزمونی ک حضوری باشه
-
جوجو دلش گرفته
🥺
-
@M_hmdi عاغا یه چی بگم من اصن نمیدونم شما خودت تازه دوازدهمی یا چ
ولی ب عنوان کسی ک هم دوران کنکوری بودن تجربه کرده هم پشت موندن
میخام یچی بگم تو این دو سال فهمیدم ک فقد تست باید بزنی هر چی تست بیشتر بزنی هر چی تیپای تست جدیدتر ببینی
هم مفهوم اون درسو متوجه میشی و عمقی میفهمیش هم تیپ تستای جدید و میبینی
بنظز من یه منبع عالی (فقد یکی ن ده تا)- یه آزمون آزمایشی (اینم فقد برا اینکه با مدیریت زمان، کنترل استرس سرجلسه، اینا آشنا بشی) اینکه چ آزمون آزمایشی باشه فرقی نداره فقد آزمونی ک حضوری باشه
چرا میگم فرق نداره؟!
چون در مرحله آخر باید باید تمام سوالا ازمونارو کار کنی مثلا امروز 23 مهره آزمون قلم دادی حضوری
تحلیل میکنی تو برنامت آزمون ماز و گ دو و گاج یا نمدو زیستاز یا آرمان رو میزنی
زماندار، با درصد گیری و درصد تو با اون درصد ک تو آزمون قلم دادی میسنجی ک چی ب چیه
آقا موفقیت یه ساله نیس یا یه شبه نیس
این کارایی ک گفتم خیلی سخته
اگ راحت طلب باشی ی بار انجام بدی هفته دیگ انجام نمیدی
و این میشه ک باید پشت بمونی
- یه آزمون آزمایشی (اینم فقد برا اینکه با مدیریت زمان، کنترل استرس سرجلسه، اینا آشنا بشی) اینکه چ آزمون آزمایشی باشه فرقی نداره فقد آزمونی ک حضوری باشه
-
@Sally
سر شوخیو باز نکن...
این بازی شروعش با توعه ولی تموم کردنش با منه هااا -
@Venus655 کمتر کسی پیدا میشه که همه ی آرزوهای بچگیش برآورده شده باشن
شاید بشه گفت اصلا چنین کسی پیدا نمیشه -
هر که در عشق تو گم شد از تو پیدا میشود
قطرهای ناقابل دل از تو دریا میشود
دستی که به درگاه خدا بسته پله عشق
کوتاه نبینید که این قصه دراز است
خاصیت عشق میجوشد از تو
دل رنگ اتش میپوید از تو
هر گوشه این خاک که دل سوخته ای هست
از دولت عشق تو در می کده باز است -
@30πR خیلی خیلی ممنونم
درست میگین...
اما خب یسری مباحث اونم ریاضی با این سوالات وحشتناک کنکور نیاز به تدریس داره که با خودخوانی به جایی نمیرسم
باید قبلش درس بگیرم این درسا و مباحثو
بازم ممنونم@M_hmdi گفتم وقتی تست بیشتر بزنی اینارو هم یاد میگیری
مثلا ببین شما مفهوم لوگ و بلدی قواعدش بلدی ولی طراح ی تست جدید میده شما اصن ندیدی این تستو و با وجود اینکه بلدی مفهوم ولی استراتژی حلو نمیدونی خب چون جدیده و طبیعیه وقتی هی تست بزنی ذهنت خلاق میشه
من تا حالا خودم کلاس ثبت نام نکردم ولی میدونی خودم راستش بخای اینکارا یی ک گفتمم انجام ندادم ک پشت موندم اینارو فقد میگم متاسفانه عمل نکردم
میتونی از سونیا ک کلاس رفته و هزینه کرده بپرسی نظرشو -
@Venus655
میخوای با ایلان یه تماس بگیرم مشکل حل شه؟ -
@Venus655
میخوای با ایلان یه تماس بگیرم مشکل حل شه؟ -
@M_hmdi گفتم وقتی تست بیشتر بزنی اینارو هم یاد میگیری
مثلا ببین شما مفهوم لوگ و بلدی قواعدش بلدی ولی طراح ی تست جدید میده شما اصن ندیدی این تستو و با وجود اینکه بلدی مفهوم ولی استراتژی حلو نمیدونی خب چون جدیده و طبیعیه وقتی هی تست بزنی ذهنت خلاق میشه
من تا حالا خودم کلاس ثبت نام نکردم ولی میدونی خودم راستش بخای اینکارا یی ک گفتمم انجام ندادم ک پشت موندم اینارو فقد میگم متاسفانه عمل نکردم
میتونی از سونیا ک کلاس رفته و هزینه کرده بپرسی نظرشو -
میخام ب عنوام فرزند خونده با خودم ببرمشششششششش