هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Ainoor
خداروشكرر
در حال انجام كار هايي كه قبل كنكور قصدشون رو داشتم..... تازه اتاق تكوني تمام شده...
و اكنون در حال انتظار نتايج امتحاناتنهاي....
تو چه خبر؟
-
Hhh Hh
نه نیازی نیست رفرش بکنید خودش پیامای جدید رو میاره -
برم مایکل وی بخونم بهتر نیس؟ البت دیگ حفظ شدم انق خوندم
-
-
_Reza_
چمیدونممم من خودمم از ایروبیک اینا خوشم نمیاد اوف.. بدم میاد از ورزشای اینجوریMichael Vey کیک بوکس
؟ میگفتی خوشت میاد اونو خواستی برو ... من با اینکه چربی ندارم زیاد ولی اینقد ورزش سنگینیه بوکس بازم خیس آب میشم مخصوصا شبایی که مبارزه داریم ... هم علاقه داری هم عالیه برای لاغری ... خودت اونکدوم که میخوای برو
-
دلتون میخواد کتابای مایکل وی ک باعث شده حتی ایمیلمم و در نتیجه اکثر اکانتام ب اسمش باشه رو نشونتون بدم؟
-
Michael Vey کیک بوکس
؟ میگفتی خوشت میاد اونو خواستی برو ... من با اینکه چربی ندارم زیاد ولی اینقد ورزش سنگینیه بوکس بازم خیس آب میشم مخصوصا شبایی که مبارزه داریم ... هم علاقه داری هم عالیه برای لاغری ... خودت اونکدوم که میخوای برو
_Reza_ اخه بنظرم کسی ک ی نمه تپل مپله برا اینجور ورزشا خوب نیس.. ترجیح میدم با ی هیکل درست درمون برم سراغش.. وگرنه من ک عاشقشم هعیق
-
کسی اینجا آثار چارلز دیکنز هم خونده؟:)
-
دلتون میخواد کتابای مایکل وی ک باعث شده حتی ایمیلمم و در نتیجه اکثر اکانتام ب اسمش باشه رو نشونتون بدم؟
Michael Vey
بفرست ببنیم پرنیا رو چگونه مایکل کردی -
کسی اینجا آثار چارلز دیکنز هم خونده؟:)
erfan wizard ارزوهای بزرگشو خوندم
-
Michael Vey
بفرست ببنیم پرنیا رو چگونه مایکل کردیAinoor پس برم پایین بیارم کتابامو
-
ابرنگمم بیارم
-
erfan wizard ارزوهای بزرگشو خوندم
Michael Vey
منم خوندم ،پیپ فیرلیپ:]] -
عااای پرنیا ب تنبلیت غلبه کن بروووو
*وی با مخ از روی مبل میفتد زمین
-
Ainoor پس برم پایین بیارم کتابامو
Michael Vey
آره برو -
Michael Vey
منم خوندم ،پیپ فیرلیپ:]]erfan wizard من اونی ک خوندم بعدا فهمیدم نسخه خلاصش بود هعیی.. با اینکه اون کتاب خودش قطور بودااا ولی وقتی فعمیدم انق ناراحت شدم ک خلاصه بود.. هعععی
-
عااای پرنیا ب تنبلیت غلبه کن بروووو
*وی با مخ از روی مبل میفتد زمین
Michael Vey
تو میتووونییی