هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ma-a
اهان عذرمیخوام
اینجور کارا از شما زیاد دیدیم گفتم منشن کنم:face_with_tears_of_joy:@Euphonious فعلا ک تو داشتی شب قبل کنکور تجویز شربت وایتکس میکردی
دهن منو وا نکنااااااااا -
I_Fatemeh_l :face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
چاه ویژگی مثبت داره ؟!؟!:face_with_tears_of_joy:@0yasin-sh0
یاسین من میرم یه قطعه قبر پیدا کنم همین الان تموم کنم:face_with_tears_of_joy:
اون گردن رو بدین تموم شه یه ساله فرصت نمیشه:face_with_tears_of_joy:
نه من از تو میپرسم چاه ویژگی مثبت داره ؟:face_with_tears_of_joy:@Euphonious چاه یه مثال بود😂😂
اره ویژگی مثبتشو برو داخل فیلم یوسف پیامبر ببین🤣🤣 -
هی من میخام خویشتن دار باشم
-
@ma-a :confused_face: :confused_face:
وایتکس؟؟!
من ؟!؟
دروغ؟
وایتکس اخه من چرا باید شب قبل کنکور به اون حساسی مطرح کنم -
@ma-a :confused_face: :confused_face:
وایتکس؟؟!
من ؟!؟
دروغ؟
وایتکس اخه من چرا باید شب قبل کنکور به اون حساسی مطرح کنم@Euphonious مشکلی نیست
الان اسکرین شات میفرستم که علاوه بر خیرخواه نبودنت
دروغ..گویی هم اره ..🤣 -
خب اینجا قبل خواب به این سوال میرسم
که این مشکل بزنم بترکونم و از بین ببرم با تمام بی رحمی ؟
یا ولش کنم هر جور که میخواد ادامه بده؟
تو دوراهی ام
تو سال کنکور این ریسکو نمیکنم و خودمو درگیر نمیکنم ولی عقب هم نمیشینم !ادامه میدم !!
شب همگی بخیر -
@Euphonious چاه یه مثال بود😂😂
اره ویژگی مثبتشو برو داخل فیلم یوسف پیامبر ببین🤣🤣I_Fatemeh_l
اخه یه مثال خوب بزنید
مثلا بگید داداش!!
داداشا هم خوبن هم بد!!
خود خواهرم من رو دوست داره ولی بهم میگه داداش اگه تو رو از طبقه 5 پرت کنیم زنده میمونی؟:face_with_tears_of_joy:بله از اون لحاظ ویژگی مثبتی داره !:face_with_tears_of_joy:
حق با شماست -
@Euphonious مشکلی نیست
الان اسکرین شات میفرستم که علاوه بر خیرخواه نبودنت
دروغ..گویی هم اره ..🤣@ma-a :face_with_tears_of_joy:
نه نیازی به اسکرین نیست
یه چیزایی داره یادم میاد:face_with_tears_of_joy: -
@ma-a :face_with_tears_of_joy:
نه نیازی به اسکرین نیست
یه چیزایی داره یادم میاد:face_with_tears_of_joy:@Euphonious افرین🤣🐤
-
@ma-a
آفرین در جهت تصدیق کلام من یا تشویق کودکانه؟!:face_with_tears_of_joy: -
@ma-a
آفرین در جهت تصدیق کلام من یا تشویق کودکانه؟!:face_with_tears_of_joy:@Euphonious تشویق کودکانه🤣🙊
-
_Reza_ باباجون بیا من نصیحتام رو بکنم
( رضا قربونت برم چیزی موند نگی؟:face_with_tears_of_joy: )پسرم قربونت برم .... پیرای محل میگفتن اقا فرهاد تو تا 200 میری اونقدر بیخیالی و حرص نمیکشی
منم اون زمان نیت کردم کسی که بتونه من رو بزنه زمین خونه رو میزنم به نامش
برو اون قولنامه رو بردار بزنم به نامت:face_with_tears_of_joy:
برکانااا نوه گلم:face_with_tears_of_joy:@Euphonious در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آره عاقا جون یادم رفت بگم زودتر برین به ارثتون نیاز داریم 😁 البته مث درخت گردو ریشه زدی و نمیخوای بری و این مارو ناراحت میکنه ... آخه آقا جون قربون اون سیبیلای درازت بشم قربون اون ابروهای کت و کلفتت بشم قربون اون چشمات بشم که مث نلبکی دارن نگام میکنن ، ۸۷ سال عمر کردی بست نی ؟ یا خودت برو یا امروز و فردا خودمون ردت میکنیم 🙂 تا دویستم غلط کردی اهم اهم ینی نباید بری همین ۸۷ سالم بزور تحملت کردیم ... لازم نیست دیگ بیارم بجاش وصیت نامه میارم آقا جونم 🙂🙂 البته برو خودت بیارش من حال ندارم
-
@ma-a :disappointed_face:
الان این بر خلاف انسان دوستیه !!
دارین میگین که من هنوز بزرگ نشدم و یه نوجوان رو از استقلال دور میکنین! -
I_Fatemeh_l
اخه یه مثال خوب بزنید
مثلا بگید داداش!!
داداشا هم خوبن هم بد!!
خود خواهرم من رو دوست داره ولی بهم میگه داداش اگه تو رو از طبقه 5 پرت کنیم زنده میمونی؟:face_with_tears_of_joy:بله از اون لحاظ ویژگی مثبتی داره !:face_with_tears_of_joy:
حق با شماست@Euphonious داداش، داداش هم خیلی خوبه
من یکی دارم ولی همیشه دوست داشتم چندتا داشته باشم -
@ma-a :disappointed_face:
الان این بر خلاف انسان دوستیه !!
دارین میگین که من هنوز بزرگ نشدم و یه نوجوان رو از استقلال دور میکنین!@Euphonious دقیقا همینطوره
🦥
-
@Euphonious در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آره عاقا جون یادم رفت بگم زودتر برین به ارثتون نیاز داریم 😁 البته مث درخت گردو ریشه زدی و نمیخوای بری و این مارو ناراحت میکنه ... آخه آقا جون قربون اون سیبیلای درازت بشم قربون اون ابروهای کت و کلفتت بشم قربون اون چشمات بشم که مث نلبکی دارن نگام میکنن ، ۸۷ سال عمر کردی بست نی ؟ یا خودت برو یا امروز و فردا خودمون ردت میکنیم 🙂 تا دویستم غلط کردی اهم اهم ینی نباید بری همین ۸۷ سالم بزور تحملت کردیم ... لازم نیست دیگ بیارم بجاش وصیت نامه میارم آقا جونم 🙂🙂 البته برو خودت بیارش من حال ندارم
_Reza_ :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
رضا یه سال بود اینطوری نخندیده بودم: -
🥱🥱😴😴
-
I_Fatemeh_l
دوستتون ؟!؟
@ma-a
گفتین ایشون نرن درس بخونن؟!؟
چرا باعث میشین یه کنکوری با اینکه در نشاط هست ، درس نخونه؟؟!
باعث میشید سرنوشت بعضیا بد رقم بخوره؟:face_with_tears_of_joy: -
@Euphonious داداش، داداش هم خیلی خوبه
من یکی دارم ولی همیشه دوست داشتم چندتا داشته باشمI_Fatemeh_l
خدا بهشون طول عمر بده سلامت باشن همیشه:rose: -
@ma-a
خاله خرما بردارین
:face_with_tears_of_joy: