هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_Reza_ ببخشید شوخی کردم
I_Fatemeh_l وقتی داداشت ازدواج کرد چه حسی داشتی؟
-
Ainoor دقیقا دختر داداش منم فاصله سنیش با من 6 ساله ولی خاله هاش همشون بزرگن بچه هاشون هم سن منو بزرگ ترن
کلا نقش خاله هاشو نداره فقط با یکیش یکم بهتره -
Ainoor دقیقا دختر داداش منم فاصله سنیش با من 6 ساله ولی خاله هاش همشون بزرگن بچه هاشون هم سن منو بزرگ ترن
کلا نقش خاله هاشو نداره فقط با یکیش یکم بهترهI_Fatemeh_l
نه اینا بچه های عمه اشون همسن ایناست
ولی خب من کوچولوترم -
I_Fatemeh_l وقتی داداشت ازدواج کرد چه حسی داشتی؟
@Venus655 کوچولو بودم مهد میرفتم فکر کنم😂خواب بودم اومد پارچ آب خالی کرد روم گفت پاشو بریم خواستگاری بعدم من تموم خواستگاری رو خواب بودم 😂😂
حس خوبی داشتم خیلی زن داداشمو دوست دارم چون اون موقع همیشه بهش میگفتم من زن داداش میخوام وقتیم اومده بود یه زن داداشی ای بهش میگفتم 😂😂همه حسودیشون میشد -
I_Fatemeh_l نمیبخشم بی ادب 😑😂 ( شوخی )
_Reza_ خدا ببخشه 😂😂
-
@Venus655 کوچولو بودم مهد میرفتم فکر کنم😂خواب بودم اومد پارچ آب خالی کرد روم گفت پاشو بریم خواستگاری بعدم من تموم خواستگاری رو خواب بودم 😂😂
حس خوبی داشتم خیلی زن داداشمو دوست دارم چون اون موقع همیشه بهش میگفتم من زن داداش میخوام وقتیم اومده بود یه زن داداشی ای بهش میگفتم 😂😂همه حسودیشون میشدI_Fatemeh_l آها کوچولو بودی پس
-
I_Fatemeh_l آها کوچولو بودی پس
@Venus655 😂😂
شاید اگر الان میخواست که بریم خواستگاری یه جور دیگه برخورد میکردم😂😂 -
ولی من از بچگی گفتم داداشی و زن داداشی
حالا نمیدونم در آینده شوهر کردم جلو اون باید چی بهشون بگم🤣🤣که خدایی نکرده مسخرم نکنه -
منم با داییم رفتم خواستگاری بعد خوردن میوه و شیرینی داییم گفت پاشو اینا رو جمع کن ببر آشپزخونه
خب به من چه😂@Venus655 😂😂👌🏻👌🏻
-
@Venus655 😂😂
شاید اگر الان میخواست که بریم خواستگاری یه جور دیگه برخورد میکردم😂😂I_Fatemeh_l صد در صد 😂
-
@Venus655 😂😂
-
_Reza_ خدا ببخشه 😂😂
I_Fatemeh_l حق الناس نمیبخشه 😌