هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@تومیوکا-گیو اگه سوالاتون مشکلی نداره
قبلا چند بار با خودتون تکرار کنید و اون موقعیت رو تصور کنید تا کارتون راحت تر پیش بره@Venus655 باورت میشه تا الان سه روزه دارم نقشه میکشم چجوری صحبت کنم باهاشون؟
-
Hhh Hh سلام
هیچی با یه خانمی(که بچه هم دارن و با بچه هاشون بازی و صحبت هم میکنم) میخواستم یکم حرف بزنم درباره یه موضوعی، ولی خب یک سالی میشه باهاشون حرف نزدم
البته قبلا یکی دوبار باهم صحبت کردیما، ولی خب... -
Ainoor پس اینم یه تمرینه، حالا من که واسه چندتا سوال ساده اینجوری میکنم فردا روزی خواستم خواستگاری کنم که احتمالا ۳ بار قبض روح بشم
-
این که یهو نفست بالا نیاد خیلی بده
من پارسال تابستون کمی دویدم تا برسم مطب سوال داشتم. نفس نفس زنان رسیدم اومدم صحبت کنم دیدم نمیتونم اون بدبختم یه لیوان آب نمیداد دستم یا مهلت نمیداد که نفسم بالا بیاد
هر وقت یادم میفته حالم بد میشه -
به هر کجا می روم زیست است
-
این که یهو نفست بالا نیاد خیلی بده
من پارسال تابستون کمی دویدم تا برسم مطب سوال داشتم. نفس نفس زنان رسیدم اومدم صحبت کنم دیدم نمیتونم اون بدبختم یه لیوان آب نمیداد دستم یا مهلت نمیداد که نفسم بالا بیاد
هر وقت یادم میفته حالم بد میشه@Venus655 نفسم ولش، اینکه سوالام یادم نیاد که بدتره
چون میدونم فقط یه تیر دارم
-
:|
-
Ainoor پس اینم یه تمرینه، حالا من که واسه چندتا سوال ساده اینجوری میکنم فردا روزی خواستم خواستگاری کنم که احتمالا ۳ بار قبض روح بشم
@تومیوکا-گیو
آره مامانم اینکارو میکنه و خب نسبت به قبلا خیلی بهتر شده و یسری چیزا رو خودم میرم میگم
(قبلا تا حد امکان سعی میکردم مامانم یا کس دیگه حرف رو بگه)
شمام کم کم تو موقعیت های مختلف امتحان کنین درست میشه=)
که بعدا هم قبض روح نشین...