هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
خوب برو بخواب بچه مگه تو مدرسه نداری؟ hosainmahmoudi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خوب برو بخواب بچه مگه تو مدرسه نداری؟ با منی ؟ مدرسه کیلو چنده بابا تموم شد مدرسمون 
- 
همین تو دلی بهتره تا تلگرام 
- 
hosainmahmoudi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خوب برو بخواب بچه مگه تو مدرسه نداری؟ با منی ؟ مدرسه کیلو چنده بابا تموم شد مدرسمون 22ستاره سال چندمی هستی شما؟ 
- 
22ستاره سال چندمی هستی شما؟ hosainmahmoudi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: 22ستاره سال چندمی هستی شما؟ دومین برامه 97 که قراره کنکور بدم 
- 
از من یه سال بزرگتری 
- 
من نرفتم پیش دانشگاهی این چند ماه حالا میخوام برم سر کلاسام نمیدونم این چه مدرسه رفتنیه که من دارم 
- 
میگم من خار دارم نگین نه هم تا من میام همه فرار میکنن 
- 
من نرفتم پیش دانشگاهی این چند ماه حالا میخوام برم سر کلاسام نمیدونم این چه مدرسه رفتنیه که من دارم hosainmahmoudi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: من نرفتم پیش دانشگاهی این چند ماه حالا میخوام برم سر کلاسام نمیدونم این چه مدرسه رفتنیه که من دارم من پیش رو کلا نرفتم مدرسه و خودم پاسش کردم 
- 
من نرفتم پیش دانشگاهی این چند ماه حالا میخوام برم سر کلاسام نمیدونم این چه مدرسه رفتنیه که من دارم hosainmahmoudi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: من نرفتم پیش دانشگاهی این چند ماه حالا میخوام برم سر کلاسام نمیدونم این چه مدرسه رفتنیه که من دارم پسرا همیشه کارشون همینه  
- 
من نرفتم پیش دانشگاهی این چند ماه حالا میخوام برم سر کلاسام نمیدونم این چه مدرسه رفتنیه که من دارم hosainmahmoudi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: من نرفتم پیش دانشگاهی این چند ماه حالا میخوام برم سر کلاسام نمیدونم این چه مدرسه رفتنیه که من دارم امتحانا ترم یکت پس چی میشن /؟به اینا فکر کردی من در حد تو بیخیال نبودم اینقدر 
- 

- 
- 
@mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: 22ستاره    وا؟ وا؟
 خودت گفتی کی تجربیه اینجا؟...
 البته نگاه نکردم کی گفتی       @mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: 22ستاره    وا؟ وا؟
 البته نگاه نکردم کی گفتی       اهااا شرمنده فکرم بقدری مشغوله حرفام یادم میره شرمندتم          
- 
@mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: 22ستاره    وا؟ وا؟
 البته نگاه نکردم کی گفتی       @mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: 22ستاره    وا؟ وا؟
 البته نگاه نکردم کی گفتی       اهااا شرمنده فکرم بقدری مشغوله حرفام یادم میره شرمندتم          
- 
@mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: 22ستاره نه بابا من ازتو حالم بدتره    من وضعیتم که داغونه زیاد حالم خوش نیس فکر کنم اثار کم خوابیه 
- 
@mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: تلگرام درست شده؟؟؟؟؟       میگن درست شده ولی درست نشده 

|
 |

شعردانه
شعردانه

چیشده
   چیشده