هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Ainoor
مامانش با من خیلی خوب بود وقتی میرفتم دنبالش و فرار میکرد بعد چند بار محل بهش نمیدادم میومد جلوی من با یه فیس اینطوری 🥺 که من نوازشش کنم -
همگی سلام هم تولدی زهرا فرزام فاطمه ممال که نمیشناسمت فعلا سلام
راضیه سلاام تو را نیز نمیشناسم -
@M-Shajarian من حاضرم بارسلونا 3 گانه ببره ولی کسی ک رقیب مورینوعه در مربی گری جام نبینه
-
@Danial-al
2013 -
@Alba
راسته میگن شما تا الان 4 بار نوشتید؟ -
@Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Ainoor در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
دعوت کنم؟!دوست داری
️
بلی بلی الان دعوت میکنم
-
@Alba
راسته میگن شما تا الان 4 بار نوشتید؟@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
راسته میگن شما تا الان 4 بار نوشتید؟کی گفته
جریان داشت
با بچه ها سر شوخی هی میگفتیم بنویس بنویس -
@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
راسته میگن شما تا الان 4 بار نوشتید؟کی گفته
جریان داشت
با بچه ها سر شوخی هی میگفتیم بنویس بنویس@Alba
اینکه کی گفته، بماند... (نمیخواد اسمش فاش بشه)
ولی خداوکیلی 80 تا فکت در مورد خودت چجوری درآوردی ؟ -
@Alba
ولی خداوکیلی 80 تا فکت در مورد خودت چجوری درآوردی ؟@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
ولی خداوکیلی 80 تا فکت در مورد خودت چجوری درآوردی ؟بگو
کاریش ندارم
نمیدونم واقعا
چون با بچه ها سر شوخی می گفتیم یچی می نوشتم
حتی نوشتم عاشق خیارشورم
دیگه در این حد -
Ainoor مومن بسه توروخدا
تنها کسی که دعوت نکردی خواجه حافظ شیرازیه -
خیلی ذهنم فکر میکنه
با خودش هعی نتیجه گیری نتیجه گیری
بعضیا میگن باعث عدم حضور در لحظه میشه
این موضوع بده؟ -
@Sally در چالش 20 حقیقت گفته است:
@Dex
یه عشق یه طرفه ای دارم که هیچ وقت اجازه ندادم کراش احمقم بفهمه.
۲- ذهن خیلی شلوغی دارم
اگه ۲۴ ساعت توش زندگی کنی یکی رو میبینی که داره سنتور میزنه ، یونیکورن ، دبیر دینی هشتمم که داره با کتاب ریاضی تانگو میرقصه و......
۳-توانایی مست کردن با شیرکاکائو رو دارم اصلا تو بدترین شرایط هم یه شیرکاکائو بدن دستم ، نیشم تا بنا گوش باز میشه ( باکا)
۴- نسبت به خوابیدن خیلی مقاومت میکنم
اگه میانگین ۸ ساعت در روز بخوابیم توی سال میشه ۲۶۸۸ ساعت
توی ۲۶۸۸ ساعت میشه یه ساز موسیقی یاد گرفت توی ۲۶۸۸ ساعت اصلا میشه چینی یاد گرفت توی ۲۶۸۸ ساعت میشه جون میلیون ها میلیون پنگوئن آفریقایی رو نجات داد.
۵- یه بار یه کارکتر مانگا ساعت ۳ شب فیزیک درسم داد 🧸( Kourosh Mousavi )
فوران اکلیل گودی گودی
۶-خیلی شجاعم واقعا، اینقدر که رفتیم شهربازی و پول بلیطامو دادم شیرکاکائو خریدم برگشتیم️
۷-اگه تمام عمرم تا الان بجای تخریب اعتماد بنفس و شخصیتم به خودم روحیه میدادم میتونستم با چنگال ، آمریکا رو استعمار کنم اما الان با چنگال رگ میزنم
۸-جدیدا دچار اعتیاد شدم و خیلی آب میخورم
۹-کتاب زیاد میخونم و واقعا تو این مدت بخاطر کنکور خیلی دل تنگ کتابهای داستانی شده بودم. و دوباره خوندن رو شروع کردم با حمایت از نویسنده های ایرانی کار بلدی مثل فرهاد حسن زاده.
۱۰-آدمی نیستم که دنبال عخش و رابطه و این چیزا باشم ولی کراش عزیزم بهم معترف شو🤌
۱۱-دارم با پیشی ها کنار میام بلاخرهسنسمیایمضنقعهثخصننص قبلا یه فوبیای خیلی شدید داشتم و حتی از عکسشون هم میترسیدم( کلی مقاله علمی درموردشون خوندم و ویدیوهایی تحت عنوان cute kitten تو یوتیوب دیدم و همچنین funny meme میدونی اخه آدمای ضعیف باید بمیرن نه؟ این یه قانون روانشناسیه و حتی توی سازش با محیط( زیست ) هم داریم یونو ؟ )
۱۲-جدیدا یه enfp باکا شدم که ناراحتی هامو حتی از خودم هم پنهان میکنم.
البته دخترخاله infp کایوتم الان بهم چسبیده و گلچین آهنگهای شهرام شبپره برام گذاشته ، اصلا عاشقشم
۱۳-دارم کتاب تئوری موسیقی آقای پورتراب رو میخونم تا شاید بتونم ارتباطم با موسیقی رو بیشتر کنم ولی حمایت های خانواده ام کمرم رو میشکنه
۱۴-شقایق(@Dex ) جزو عزیز ترین بیمار هامه و واقعا تلاش میکنم رابطه صمیمی ای داشته باشیم به عنوان یه دکتر و بیمار️🤏
۱۵- بدون شوخی !
دوست دارم روانپزشک بشم فک کن دنیا رو از دید به شیزوفرونی ببینی 🥺
ولی من اگه روانپزشک بشم :
عهههههه چه جالب !!!! منم همین مشکل رو دارم.
۱۶-یه خواهر دارم که هرچقدر روابطم با پیشیا بهتر میشه با اون بدتر میشه وای نه سالشه و هر موقع میاد بالا سرم تا تمام پیام هام رو با صدای بلند نخونه نمیره
۱۸- هرچقدر با خودم کلنجار برم و احساساتم رو سرکوب کنم باز در برابرش سست میشم شتاین اولین باره مراش زدم نوبم. معترف نمیشی احمق؟
۱۹-موسیقی فاخر و کلاسیک زیاد گوش میدم اما وابستگیم به چهار فصل ویوالدی یه چیز دیگه است
۲۰- این دومین ۲۰ حقیقت من بود .باکایی واقعا