هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بقول دازای.. بیا خودکشی دونفره داشته باشیم :>
-
@Venus655 راسیی گفتی نمیدونی چته ؟ خب منم نمیدونم به زودی با ملک الموت ملاقات داریی
(خدا فقط شوخیه دور از جون البته )
-
@Danial-al درسته ک طرفدارش نیستی ولی زیاد دیدی برا همین تگت کردم
Michael Vey تکذیب میکنم
کلشون 10تا نمیشه -
@0Farzam0
منم همینجورم یه روز خوبم یه روز بد
سینماتیک خیلی فصل سختی نیست بنظر من ... مفاهیمشو درک کنی توی بلند مدت حرف ای میشی
مثلا همون بار اول که میخونی خوب ببندش با تست بعدش یه برحه زمانی سمتش نرو ( فراموشت بشه) بعد دوباره برگرد تستای سطح بالاتری بزن خیلی عمقی تر یادش میگیری من خودم ایجور کردم
پکیج چی فرزام ؟!
نه والا کسی ندیدم بیست بشه. خیلی سخت گرفتن امسال
عالیه که ۱۹/۷۵ حرف نداره همون ۲۰ دیگه ... من خودم برای امتحان فیزیک حدود ۸۰۰ سوال تشریحی حل کردم باز بیست نشدم ... پکیج راه ابریشم روهم کامل تموم کرده بودم
بی دقتی نکنی دقیق موبهمو بنویسی بیستی ... کتابو شخم بزن از حفظیات گرفته تا مسائل_Reza_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0
منم همینجورم یه روز خوبم یه روز بد
سینماتیک خیلی فصل سختی نیست بنظر من ... مفاهیمشو درک کنی توی بلند مدت حرف ای میشیمثلا همون بار اول که میخونی خوب ببندش با تست بعدش یه برحه زمانی سمتش نرو ( فراموشت بشه) بعد دوباره برگرد تستای سطح بالاتری بزن خیلی عمقی تر یادش میگیری من خودم ایجور کردم
پکیج چی فرزام ؟!
رضا من قرارم این بود سینماتیک فرمولی رو در حد مدرسه و امتحان یاد بگیرم
ولی این روشی که بیسش رو گذاشتم شروع کنم و رحمان گفت شبیه استاد طلوعیه
استفاده از تشابه و کلا نموداره
با ملاکیان
نه والا کسی ندیدم بیست بشه. خیلی سخت گرفتن امسالاها عجیبه
عالیه که ۱۹/۷۵ حرف نداره همون ۲۰ دیگه ... من خودم برای امتحان فیزیک حدود ۸۰۰ سوال تشریحی حل کردم باز بیست نشدم ... پکیج راه ابریشم روهم کامل تموم کرده بودم
بی دقتی نکنی دقیق موبهمو بنویسی بیستی ... کتابو شخم بزن از حفظیات گرفته تا مسائلمدرسمون خیلی گیره رو کتاب و جزوه فکر میکنم برای امتحان خوب باشه
مثلا چهارساعت تو نحوه نوشتن توضیح بردار مکان داشت بحث میکرد -
نظرت چیه بانوی زیباروی من؟
Moonchild
-
-
نظرت چیه بانوی زیباروی من؟
Moonchild
Michael Vey اسم انیمه عه چیه
-
Michael Vey تکذیب میکنم
کلشون 10تا نمیشه@Danial-al منم همینم ولی ادعای اوتاکو بودنم میشه ولش باو ریلکس باش
-
Michael Vey اسم انیمه عه چیه
@Danial-al عه اینو ندیدیی.. اسمش سگ های ولگرد بانگوعه
-
@Danial-al منم همینم ولی ادعای اوتاکو بودنم میشه ولش باو ریلکس باش
Michael Vey خب تو علاقه ب فیلمای کارگردان هایی مانند ریدلی اسکات ،دیوید فینچر و.... نداری
فلذا ...
-
@Danial-al عه اینو ندیدیی.. اسمش سگ های ولگرد بانگوعه
Michael Vey ی مشت سگ مگ مییبنی هنو Fullmetal ندیدی ؟
شرم نمیکنی ؟
خجالت نمیکشی ؟
اصلا چ جور آدمی هستی
دورررررررر شو
نه واقعا ؟ -
Michael Vey خب تو علاقه ب فیلمای کارگردان هایی مانند ریدلی اسکات ،دیوید فینچر و.... نداری
فلذا ...
@Danial-al من اسم کارکترارو هم بزور یادم میمونه چ برسه ب اسم بازیگرا و اوووووووووووهاااااا کارگردانا
ضمنا نبین اینجا فق از انیمه و سریالای کره ای حرف میزنم من همممه چی میبینم جان جدت هممممه چییی
-
Michael Vey ی مشت سگ مگ مییبنی هنو Fullmetal ندیدی ؟
شرم نمیکنی ؟
خجالت نمیکشی ؟
اصلا چ جور آدمی هستی
دورررررررر شو
نه واقعا ؟@Danial-al حداقا ی مشت سگ مگ معروف تر از انیمه ای ک تو معرفی کردیه
تازشم اینو پارسال دیده بودم ولی این دیالوگشو اسکرین گرفته بودم الان فرستادم چون خیلی حق بود و مود الانمه
وگرنه گفتم ک اولین انیمه ای ک بخوام ببینم همونی ک تو گفتیه نشانکشم کردم