هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
moBn
سلام مبین
دست و دلباز شدی
پول اون کتی که از مغازه کناری برج پیزا خریدیم با هم ، همون که از پوست کروکودیل بود
اونم بزن به حساب من
ممنون -
moBn
سلام مبین
دست و دلباز شدی
پول اون کتی که از مغازه کناری برج پیزا خریدیم با هم ، همون که از پوست کروکودیل بود
اونم بزن به حساب من
ممنون -
الهی به امید تو...
بریم بقیه آزمون رو بزنیم -
زیست ماز انصافا سخته
-
زیست ماز انصافا سخته
پرستو بابایی اگر زیست همین یکی دوروز قبلو میگیی که اگه بالای 45 زدیی خوبه بالای 55 عالیه
-
اسم آهنگ: آمیگدال
خواننده: مین یونگی(شوگا)
شاید جالب باشه: آمیگدال قسمتی از مغزه(قسمتی از سامانه لیمبیک) که برای ماندگاری حافظه و شناخت احساسات داره. بهش بادام مغز هم میگن(بخاطر شباهتش به بادام)....
یاد کتاب بادام افتادم که نقش اصلی داستان به دلیل اینکه بادام مغزش مشکل داشت نمیتونست احساسات رو درک کنه...
ترجمه آهنگ:
https://www.dreamf.ir/معنی-و-تلفظ-اهنگ-ها/ترجمه-و-متن-و-تلفظ-اهنگ-amygdala-از-agust-d-suga-/ -
پرستو بابایی اگر زیست همین یکی دوروز قبلو میگیی که اگه بالای 45 زدیی خوبه بالای 55 عالیه
Rahman Aa
۴۰ شد:/// خودم در عجبم
قلم چی با این اوصاف خیلیییی راحته پس ،راحت ۷۰ میزنی -
Rahman Aa
۴۰ شد:/// خودم در عجبم
قلم چی با این اوصاف خیلیییی راحته پس ،راحت ۷۰ میزنیپرستو بابایی خوبه خوب زدی
-
@M-Shajarian اونو که قرار بود در جبران عاج فیلی که از خود هندوستان برات گرفته بودم رو تو حساب کنی مشتی
-
زیست ماز انصافا سخته
-
پرستو بابایی خوبه خوب زدی
Rahman Aa
آها خب بازم خدا رو شکر -
پرستو بابایی
یه سوال داشت نیمه چپ و راست مغز رو به چالش کشیده بود تو سوالای یازدهم همین ازمون پنجشنبه
عجب سوالی بود@M-Shajarian
من این سوالو دیدم خندم گرفته بود -
بعد از تکوین زمین، طولانی ترین فرایند شناخته شده، بررسی آزمونه
پوففففف -
@M-Shajarian
من این سوالو دیدم خندم گرفته بودپرستو بابایی
من این سوال رو حال نداشتم حساب کنم، با تصور یه همچین آدمی زدمش
یه آدم دویست سانتی با وزن 60 کیلو حقشه که کاهش تولید یاخته های خونی داشته باشه -
_Reza_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0
منم همینجورم یه روز خوبم یه روز بد
سینماتیک خیلی فصل سختی نیست بنظر من ... مفاهیمشو درک کنی توی بلند مدت حرف ای میشیمثلا همون بار اول که میخونی خوب ببندش با تست بعدش یه برحه زمانی سمتش نرو ( فراموشت بشه) بعد دوباره برگرد تستای سطح بالاتری بزن خیلی عمقی تر یادش میگیری من خودم ایجور کردم
پکیج چی فرزام ؟!
رضا من قرارم این بود سینماتیک فرمولی رو در حد مدرسه و امتحان یاد بگیرم
ولی این روشی که بیسش رو گذاشتم شروع کنم و رحمان گفت شبیه استاد طلوعیه
استفاده از تشابه و کلا نموداره
با ملاکیان
نه والا کسی ندیدم بیست بشه. خیلی سخت گرفتن امسالاها عجیبه
عالیه که ۱۹/۷۵ حرف نداره همون ۲۰ دیگه ... من خودم برای امتحان فیزیک حدود ۸۰۰ سوال تشریحی حل کردم باز بیست نشدم ... پکیج راه ابریشم روهم کامل تموم کرده بودم
بی دقتی نکنی دقیق موبهمو بنویسی بیستی ... کتابو شخم بزن از حفظیات گرفته تا مسائلمدرسمون خیلی گیره رو کتاب و جزوه فکر میکنم برای امتحان خوب باشه
مثلا چهارساعت تو نحوه نوشتن توضیح بردار مکان داشت بحث میکرد@0Farzam0
یا خدا مکان زمان که چیزی نداره بنده خدا 🥲
فرزام خواست شتاب زمان درس بده قبلش قهوه بخور
والا اینقدم طولش بده خوب نیست ... اصن من مدرسه رو وقت تلفی بیش نمیبینم ( نظر شخصی حداقل برای مدرسه من اینطور بود) برای همین دوازدهم نرفتم و راضیم که نرفتم ... اگه بخوای میزارن نری ؟! خودت دوس داری بری یا نه ! -
آه از این دل که به صد بند نمیگیرد پند...
قشنگ بود Ainoorپرستو بابایی
=)))