هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
یاد بگیر آنقدر از چرخ زمونه گلایه نکنی:)
جمله ای به خودم -
@دختر-بهار
یه دکتر برو خب زهراپرستو بابایی برم مثل دفعه قبل قرص ضد افسردگی مینویسه
من تقریبا هر روز سردرد دارم اون موقع هایی که میام غر میزنم یعنی بدتر از حالت طبیعیه -
پرستو بابایی برم مثل دفعه قبل قرص ضد افسردگی مینویسه
من تقریبا هر روز سردرد دارم اون موقع هایی که میام غر میزنم یعنی بدتر از حالت طبیعیه@دختر-بهار خیر
چون غر میزنی و نیت غر زدن داری بدتر میشه -
@دختر-بهار خیر
چون غر میزنی و نیت غر زدن داری بدتر میشه@Matrix منظورم غر زدن از سردرده
-
من تقریبا هر روز سردرد دارم اون موقع هایی که میام غر میزنم یعنی بدتر از حالت طبیعیه -
من تقریبا هر روز سردرد دارم اون موقع هایی که میام غر میزنم یعنی بدتر از حالت طبیعیه@دختر-بهار
ای بابا
️
مگه هر کس سر درد داره افسردس ؟
ببین زهرا ،با غر زدن هیچی درست نمیشه بلکه بدترم میشه
من خودمم اینجوریم که خیلی از می زنم ولی خب آخرش درست نمیشه هیچ اعصاب خودمم خراب می کنم :// پس بیخیال انقدر حال خوبتو سر چیزای الکی خراب نکن -
چرا هیشکی جواب منو نمیده
-
@دختر-بهار اها
ولی بازم همونی ک گفتم -
چقدر هوا بادیه
-
دوستان ما که کارنامه گرفتیم ( دوازدهمم ) باید جایی بریم تأیید کنیم که ۴۰ درصد سوابق تحصیلی رو لحاظ کنن ؟! ممنون میشم بگید داستان چیه
_Reza_
سلام
تا اونجایی که من اطلاع دارم
فکر نکنم لازم باشه کاری انجام بدید
مگه خبری شده؟
بغیر از خبری که فاطمه فرستاد(مربوط میشد به کسایی که بین سال های ۸۴ تا ۱۴۰۱ فارغالتحصيل شدن و در ترمیم نمره شرکت نکردن. که نیاز به تایید سوابق دارن) -
_Reza_
سلام
مگه خبری شده؟
بغیر از خبری که فاطمه فرستاد(مربوط میشد به کسایی که بین سال های ۸۴ تا ۱۴۰۱ فارغالتحصيل شدن و در ترمیم نمره شرکت نکردن. که نیاز به تایید سوابق دارن) -
_Reza_
سلام
مگه خبری شده؟
دوستان ما که کارنامه گرفتیم ( دوازدهمم ) باید جایی بریم تأیید کنیم که ۴۰ درصد سوابق تحصیلی رو لحاظ کنن ؟! ممنون میشم بگید داستان چیه
_Reza_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بچه ها
لطفا کس دیگه ای اگه اطلاع داره بگه لطفا.
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء -
@دختر-بهار اها
ولی بازم همونی ک گفتم@Matrix هوممممم