باشگاه 5 صبحی ها
-
sheydadb37
پاسخ سوال شما را با تمام توان میپیچونمپریسا علیخانی :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
-
پریسا علیخانی :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
sheydadb37
:smiling_face_with_open_mouth: -
سلام رفقا.من برا نماز راحت بیدار میشم ولی دوباره میرم میخوابم.ولی فردا استارت ۶۶ رو میزنم انشارلله.منم شیش پا میشم تا هفت نرمشو صبحانه و نمازو خواب پریدن.شیشتاییا کیان؟؟؟؟
atefeh75 من
-
برپااااااااااااااا
-
-
کسی نیس؟؟؟؟؟؟؟//اعلاااام حضووووووور:smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
سلام
طبق آخرین پژوهش ها برای تغیر کردن و ایجاد یک شاهراه عصبی تو ذهن به 66 روز تمرین مداوم نیاز هست
یکی از عادت های خیلی خوب عادت به سحر خیزی است
در کلیپ زیر از رابین شارما(نویسنده کتاب: راهبی که فراری اش را فروخت) ایده های بسیار ناب و روش های خیلی کاربردی گفته میشه
امیدوارم لذت ببرید و البته عضوی از اعضای باشگاه 5 صبحی بشید : -
سلام دوستان چیکار کنم منم تو جمع قشنگتون باشم؟؟؟نمی تونم صبح زود پاشم ولی دوستدارم با کمک شما خودمو تغییر بدم
@amirkonkuri97 خب ب نظر من یه لیوان آب بزار بالا سرت وقتی گوشیت زنگ خورد نیمه بیدار شدی دستتو تکون بده لیوانو بردار خالی کن رو صورتت.عالی جواب میده
خوابت که کمی پرید بلندشو.مثلا داری میری طرف سرویس آروم آروم درجا بزنو برو.دوباره با نرمش و ورزش برو طرف آشپزخونه صبحانه درست کن بخور.تا اون موقع دیگه خوابت پریده.من که تو این سرما دوتا پتو میپیچم دور خودمو پنجره اتاقو تا آخر باز میکنم.چون هوای تازه خوابتو میپرونه.موفق باشی
روشا زیاده همه چیو امتحان کن
-
@amirkonkuri97 خب ب نظر من یه لیوان آب بزار بالا سرت وقتی گوشیت زنگ خورد نیمه بیدار شدی دستتو تکون بده لیوانو بردار خالی کن رو صورتت.عالی جواب میده
خوابت که کمی پرید بلندشو.مثلا داری میری طرف سرویس آروم آروم درجا بزنو برو.دوباره با نرمش و ورزش برو طرف آشپزخونه صبحانه درست کن بخور.تا اون موقع دیگه خوابت پریده.من که تو این سرما دوتا پتو میپیچم دور خودمو پنجره اتاقو تا آخر باز میکنم.چون هوای تازه خوابتو میپرونه.موفق باشی
روشا زیاده همه چیو امتحان کن
-
سلام دوستان من 5 و ربع بیدار شدم دوباره 8 خوابیدم 9/30 بلند شدم:disappointed_but_relieved_face:
-
عزیزم
منم قرار بود شش بیدار شم خواب موندم ده بیدار شدم پیش میاد دیگه
ان شا الله فردایی بهتر
-
7/45
-
سلام
طبق آخرین پژوهش ها برای تغیر کردن و ایجاد یک شاهراه عصبی تو ذهن به 66 روز تمرین مداوم نیاز هست
یکی از عادت های خیلی خوب عادت به سحر خیزی است
در کلیپ زیر از رابین شارما(نویسنده کتاب: راهبی که فراری اش را فروخت) ایده های بسیار ناب و روش های خیلی کاربردی گفته میشه
امیدوارم لذت ببرید و البته عضوی از اعضای باشگاه 5 صبحی بشید : -
reza213 چرا دمنوش دارچین و نعنا
-
reza213 چرا دمنوش دارچین و نعنا
sheydadb37 هرکدومو باید جدا تهیه کرد و دم اورد یا کلا یک ماده هست؟
-
reza213
با سلام
نه !