هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
Michael Vey سناریوی رمان استاد خلافکار من   @ABR_DJ       
- 
دیشب خواب دیدم چ خوابی..    خواب دیدم دارم با ی قاتل خطرناک ازدواج میکنم...    اما ب طرز عجیبی هردو خییلی همو دوس داشتیمم.. هرچن وظیفه من این بود ک تیر اسلحشو بدزدم و نابود کنم... با اینکار دیگ نمیتونست کسیو بکشه.. اما ب طرز عجیبی هردو خییلی همو دوس داشتیمم.. هرچن وظیفه من این بود ک تیر اسلحشو بدزدم و نابود کنم... با اینکار دیگ نمیتونست کسیو بکشه..هچی دیگ منم طی فرایند عروسی تیر اسلحشو دزدیدم و اون اتفاقا شک کرد بهم اما من جوووری با ی حرکت تمیز اونو نابود کردم و ردی از خودم باقی نزاشتم ک دیگ مطمئن شد کار من نیس    اما خب ب خوبی و خوشی ازدواج کردیم و جدا من نفهمیدم پوینت این خواب چی بود اما خب ب خوبی و خوشی ازدواج کردیم و جدا من نفهمیدم پوینت این خواب چی بود   
- 
دیشب خواب دیدم چ خوابی..    خواب دیدم دارم با ی قاتل خطرناک ازدواج میکنم...    اما ب طرز عجیبی هردو خییلی همو دوس داشتیمم.. هرچن وظیفه من این بود ک تیر اسلحشو بدزدم و نابود کنم... با اینکار دیگ نمیتونست کسیو بکشه.. اما ب طرز عجیبی هردو خییلی همو دوس داشتیمم.. هرچن وظیفه من این بود ک تیر اسلحشو بدزدم و نابود کنم... با اینکار دیگ نمیتونست کسیو بکشه..هچی دیگ منم طی فرایند عروسی تیر اسلحشو دزدیدم و اون اتفاقا شک کرد بهم اما من جوووری با ی حرکت تمیز اونو نابود کردم و ردی از خودم باقی نزاشتم ک دیگ مطمئن شد کار من نیس    اما خب ب خوبی و خوشی ازدواج کردیم و جدا من نفهمیدم پوینت این خواب چی بود اما خب ب خوبی و خوشی ازدواج کردیم و جدا من نفهمیدم پوینت این خواب چی بود   Michael Vey اینه که تو رد دادییی        ️ ️  
- 
Michael Vey اینه که تو رد دادییی        ️ ️  Rahman Aa حقا همینه   
- 
@Mr-Amir1 حرف نباشه خیلیم خواب خوبی بود     Michael Vey کی اعتراض داره برم بزنم توی دهنش 🦦     
 با خواب دوست من شوخی کنید حرکت سوسک ماری میرم براتون
- 
Michael Vey کی اعتراض داره برم بزنم توی دهنش 🦦     
 با خواب دوست من شوخی کنید حرکت سوسک ماری میرم براتونMoonchild والااا خوابای منو ب سخره میگیرن     
- 
Michael Vey اینه که تو رد دادییی        ️ ️  
- 
Moonchild والااا خوابای منو ب سخره میگیرن     Michael Vey هزار بار بهت گفتم با بی ادبا حرف نزن    
- 
Michael Vey هزار بار بهت گفتم با بی ادبا حرف نزن    
- 
اقا من این گوگل میتو بلد نیستمم    
- 
اقا من این گوگل میتو بلد نیستمم    
- 
ولی برآورده شدن همه آرزوها هم قشنگ نیست... 
 مثه ارزوی بزرگ شدنمون
- 
ولی برآورده شدن همه آرزوها هم قشنگ نیست... 
 مثه ارزوی بزرگ شدنمون

|
 |

شعردانه
شعردانه