هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@razie_
همون خبریه که مال دیروز بود
انگار باید میرفتیم وارد سایت ساهت میشدیم
چند دقیقه پیش حداقل لیست وضعیت جسمانی و اینا رو میاورد بالا...الان حتی اونا روهم نمیاره -
@تومیوکا-گیو
کلا دوستا اینجورین. بیشترشون...
معمولا اینطوریه که ی مدت باهمین... بعدها ممکنه طرف بره خونه زندگیش یا کار پیدا کنه یا ترم دیگه ای بیاد که همکلاسی یا هم خوابگاهی نباشید و...... که اینطور دوستی کمرنگ تر میشه.... ولی خودتون میتونید از این جلوگیری کنید... با ی زنگ زدنی... حال و احوال...و...
و خلاصه همه دوستی ها هم میتونه تا ابد نباشه... میتونه کم باشه ولی خوب باشه.....Hhh Hh عجب...
من معمولا برای دوست شدن با کسی خیلی نگرانم، که چجور آدمیه و فلان
برا هممین بجز ینفر(که دسوت خانوادگی هستیم) دوست نزدیک دیگه ای ندارم و روابطم رو در حد همکلاسی نگه میدارم
احتملا برا اینه که انقدر مضظربم و دوست دارم قبل از اینکه برم جایی با کسایی که نزدیکمن بیشتر صحبت کنم...
نمیدونم خوبه یا بد -
officer k آها احتمالا خیلیا تازه فهمیدن رفتن سایت شلوغ شده یا مثل موقعی که برا کنکور ثبت نام میکردیم سایت فعلا ایراد داره حالا من نمیدونم تا کِی وقت هست ولی باید چک کنیم احتمالا خلوت تر بشه درست میشه.
-
@razie_
احتمالا
خدا از دهنتون بشنوه =)))
همین که سایتش بالا میاد یعنی بسته نشده هنوز
ایشالا درست بشه تا آخر شب -
Hhh Hh عجب...
من معمولا برای دوست شدن با کسی خیلی نگرانم، که چجور آدمیه و فلان
برا هممین بجز ینفر(که دسوت خانوادگی هستیم) دوست نزدیک دیگه ای ندارم و روابطم رو در حد همکلاسی نگه میدارم
احتملا برا اینه که انقدر مضظربم و دوست دارم قبل از اینکه برم جایی با کسایی که نزدیکمن بیشتر صحبت کنم...
نمیدونم خوبه یا بد@تومیوکا-گیو
هم خوبه هم بد....
ی دوست هم میتونه آدمو به بالا بالا ها برسونه و هم پایینه پایین....
بهتون پیشنهاد میکنم برای دوست پیدا کردن کمی آسون تر بگیرید...
اما بهتون پیشنهاد میکنم که.... چارچوب هایی رو برای خودتون ایجاد کنید... مثلا تا وقتی کسی رو خوب نشناختید... حتی اگه تا شناخت خوبی هم رسیدید، همه حرف و رازی رو بهش نگید(که خیلی خصوصیه).... یا هر شوخی ای... و .... و چارچوب هایی که باتوجه اخلاق دوستتون وجود داره... که مواظب باشید چه چیز هایی ناراحتش میکنه و...
این چارچوب هایی که گفتم.. نه فقط تو روابط دوستی... بلکه تو رفتار با افراد جامعه هم بهتره رعایت شه.....
-
جدی قبول دارین آب یخ از خوبای روزگاره؟
-
جدی قبول دارین آب یخ از خوبای روزگاره؟
Michael Vey اگه الان لیموناد شیشهای بود از آب یخ هم خوب تر بود
-
Michael Vey اگه الان لیموناد شیشهای بود از آب یخ هم خوب تر بود
@ABR_DJ اخ ک اتفاقا هوس موهیتو کردم خیلی وقته اما جدی اب یخ هچچچی نداره ولی واقعا از خوبای روزگاره
-
@ABR_DJ اخ ک اتفاقا هوس موهیتو کردم خیلی وقته اما جدی اب یخ هچچچی نداره ولی واقعا از خوبای روزگاره
Michael Vey آره واقعا کم توقعه
-
@تومیوکا-گیو
هم خوبه هم بد....
ی دوست هم میتونه آدمو به بالا بالا ها برسونه و هم پایینه پایین....
بهتون پیشنهاد میکنم برای دوست پیدا کردن کمی آسون تر بگیرید...
اما بهتون پیشنهاد میکنم که.... چارچوب هایی رو برای خودتون ایجاد کنید... مثلا تا وقتی کسی رو خوب نشناختید... حتی اگه تا شناخت خوبی هم رسیدید، همه حرف و رازی رو بهش نگید(که خیلی خصوصیه).... یا هر شوخی ای... و .... و چارچوب هایی که باتوجه اخلاق دوستتون وجود داره... که مواظب باشید چه چیز هایی ناراحتش میکنه و...
این چارچوب هایی که گفتم.. نه فقط تو روابط دوستی... بلکه تو رفتار با افراد جامعه هم بهتره رعایت شه.....
Hhh Hh مچکرم
بله حقیقتا تا الان چارچوب هارو خیلی سفت میگرفتم...
-
لامصب جیگر ادم حال میاد...