تولد رفیق عزیز همه:)
-
@دختر-بهار سلام عزیزم ممنون از دعوتت
️
@ABR_DJ سلام میتونم بگم بهترین رفیق من از مهدی تویی شایدم بهتر از مهدی ولی
با معرف نیستی، که هستی
با مرام نیستی، ک هستی
با تجربه نیستی، ک هستی
درکت بالا نیس، که هست
مورد اعتماد نیستی، که هستی
اخلاقت خوب نیس، که هست
راحت باهات حرف میزنم چون میدونم دارم با کسی حرف میزنم ک هر چیزیو ک تجربه کردم تجربه کرده رفیقی ک همیشه بعد حرفام سعی در خوب کردن حالم داشته و فقد شنونده ی غمام نبوده
ببین امیر راستش از تمام امیرای دیگ جداس حسابت، همون قضیه امیرا لاشین اینا ها
راستش امیر از ته ته قلبم میخام که بهترین خودت باشی چون واقعا لیاقت داری لیاقت بهترین جایگاه ها بهترینِ هر چیزی
خیلی خوشحالم ک امروز تولدته
امیدوارم حال دلت همیشه خوب باشه و لبخند رو لبات باشه و موفق ترینِ خودت باشی و به بهارین چیزا برسی
خب تولدت خیلی مبارک باشه@30πR سلام ممنونم ازت بخاطر تمام لطفی که به من داری و اینکه ممنون ازت بخاطر اینکه شروع کننده این رفاقت بین من و تو خودت بودی و هزار بار هم بهت گفتم و ابنجاست که میگن عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد واقعا همینه
امیدوارم تو هم همیشه بهترین خودت باشی
لیاقت تو بهتر از ایناست و هیچوقت خودتو برای آدمای بیخود و مفت فدا نکن
امیدوارم همیشه حال دلت خوب باشه و تندرست باشی و همون صدف همیشگی باشی و چایی نبات هم زیاد بخوری ولی نه جوری که دیابت بگیری(این چایی نبات رو فقط خودت میگیری)
-
@ABR_DJ عامون بزرگ
عجب اسمی ساختی
خواهش میکنمI_Fatemeh_l سلامت باشی
تو نوار جستجوی گوگل من:در جواب خواهش میکنم چی باید بگم؟ -
@دختر-بهار
به به به به ببینین تولد کیهههههههه
تولد دیجیههههههه
تولدت مبارک دیجی انجمنننننن
ایشالا که سال خیلی خفنی برات باشههههه و سرشار سلامتیی و موفقیت باشه🧁
@ABR_DJ@ma-a سلام بر مهشید خانوم (رئیس اتحادیه آهنگ های نوستالژی انجمن)
ممنون ازت امیدوارم که همیشه حال دلت خوب باشه و تندرست باشی و یکم از خونه دل بکنی و هوا هم تو رو میبینه تعجب کنه و همیشه خوب باشه
واقعا من تو رو دیدم، نسبت به آدمای با سیاست نظرم برگشت و امیدوارم در راهی که پا گذاشتی موفق بشی و کم نیاری (اینو فقط خودت میگیری) -
officer k سلام علی ممنونم ازت خیلی کادوی خوبی بود
ولی صداشو که شنیدم یاد نجم الدین شریعتی افتادم
امیدوارم که همیشه دنیا به کامت باشه و غم دنیا به
.
-
به به
بهه بهه ^_^ببین تولد کیه
یکی از رکن های انجمن که اصن وقتی نباشه انگار یه چیزی اینجا کمه
تولدت مبارک رفیق
و امیدوارم 145 سال و 6 ماه و دو روز سالم و سلامت در کنار خانواده زندگی کنی
امیدوارم حال دلت همیشه عالی بمونه و وقتی وارد سال بعدی از عمرت شدی این سال از زندگیت رو نقطه عطفی بدونی برای خودت@0Farzam0 سلام فرزام جان ممنون ازت
واقعا فکر نمیکردم انقدر مهم باشم اینجا و همه برای تبریک گفتن تولدم سر و دست بشکونن(خودشیفته هم خودتی)
امیدوارم که امسال برا تو هم بهترین سال باشه و حال دلت خوب باشه و تندرست باشی و از همین الان دادم همیار شدنت توی اینجا رو میبینم و میدونم قراره بعدا تو تدریس فیزیک از همه معلمای ایران بزنی جلو
حالا میایی میگی فیزیک درس مورد علاقهم نیست -
مبارک باشه
-
@ma-a سلام بر مهشید خانوم (رئیس اتحادیه آهنگ های نوستالژی انجمن)
ممنون ازت امیدوارم که همیشه حال دلت خوب باشه و تندرست باشی و یکم از خونه دل بکنی و هوا هم تو رو میبینه تعجب کنه و همیشه خوب باشه
واقعا من تو رو دیدم، نسبت به آدمای با سیاست نظرم برگشت و امیدوارم در راهی که پا گذاشتی موفق بشی و کم نیاری (اینو فقط خودت میگیری)@ABR_DJ واووووو چه باشکوه نوشتییی
مرسییی
چشم تلاشمو میکنم🦥
-
I_Fatemeh_l سلامت باشی
تو نوار جستجوی گوگل من:در جواب خواهش میکنم چی باید بگم؟@ABR_DJ باید بگی خواهش نکن
-
moBn سلام بهترین متنی میشد که نوشتی و اصلا انتظار اینو نداشتم من اصلا فکر نمیکردم کسی با آهنگایی که مینویسم حال کنه و اینطوری که احساستو بیان کردی خیلی بهم چسبید و بذار اصلا بهت بگم آهنگ نوشتنم از کجا شروع شد
افتادم تو یه راه اشتباهی و شروع کردم تو یه دفتر درد و دل نوشتن و اونموقع یه گوشی نوکیا داشتم که از خودش حافظه نداشت و یه مموری ۲ گیگ انداخته بودم روش و تعداد آهنگام به ۱۵۰ تا نمیرسید
سال ۹۹ که این گوشی الانی که دستمه رو خریدم و با بردیا آشنا شدم و خب بعد اومدم اینجا
چند وقت تودلی نرفتم
حس میکردم منظورش اینه که هر چی تودلته بریز بیرون یعنی فقط بیایی غر بزنی و از گرونی و مشکلات بگی و بعد که اومدم تودلی و همزمان شروع کردم آهنگای بردیا رو شنیدن و کشفش کردم و خب یه احساسی ازش میگرفتم که نمیتونستم بذارم تو دلم بمونه برا همین شروع کردم نوشتم آهنگاش اینجا و بعد هم سوءتفاهم هایی که ایجاد شد و این چیزا ادامه داشت و سعی میکردم کمتر آهنگ های که به ظاهر جنجالی هستند بنویسم که کمتر سوتفاهم ایجاد بشه
این روند ادامه داشت تا نام کاربریمو عوض کردم گذاشتم ABR_DJ به پیشنهاد خانم حسن زاده و اون مشکلی که عذابم میداد باعث میشد تا نصف شب بیدار باشم و آهنگ بنویسم و خب کسی کارم نداشته باشه و خب همه فکر میکردن من مثلا دارم به وظیفهم عمل میکنم و خب بد هم نبود که همچین فکری کنن چون دستم برای نوشتن آهنگایی که احساسمو بیان میکردن بازتر بود
.
الان هم که توی این نقطه وایسادم جوریم که درست حسابی نمیتونم با حرف توی تودلی احساسم نسبت به اتفاقات مختلف رو بیان کنم و حتما باید متن آهنگ بنویسم
.
ممنون ازت بخاطر حرفایی که زدی
حق باتوعه اون سنگریزه ها هم تا یه جایی آدمو عذاب میدن و از یه جا به بعد همدم و همراه آدم میشن و توی این راه آدم باید دنبال خوشحالی های کوچیک و لحظه ای باشه و بتونه در لحظه زندگی کنه تا یه آیندهی خوب در انتظارمون باشه
امیدوارم همیشه حال دلت خوب باشه و تندرست باشی
.
تو هم تقریبا تونستی دید منو نسبت به رپ عوض کنی و خیلی بیشتر به میکس های رپی علاقه دارم تا آهنگ اصلی و این یکی از دلیلهایی هست که دوست دارم دیجی بشم -
@ABR_DJ کارت درسته
منم یه نوکیا داشتم ولی کلا شش تا اهنگ داشتهمونارو ولی کلی گوش میدادم
عزیزی🫂 -
@ABR_DJ باید بگی خواهش نکن
I_Fatemeh_l خب خواهش نکن
انگار کلت گذاشتم رو سرت میگم خواهش کن -
I_Fatemeh_l خب خواهش نکن
انگار کلت گذاشتم رو سرت میگم خواهش کن@ABR_DJ نه بزار خواهش کنم،تیر خیداااا
-
@M-Tina
سلام×(متینا خانوم،تیناخانوم،نرگس خانوم)
ممنون ازتون
امیدوارم که شما هم همیشه حال دلتون خوب باشه و بهترین استفاده رو از وقتتون ببرید -
@ABR_DJ نه بزار خواهش کنم،تیر خیداااا
I_Fatemeh_l نه تو رو خدا عمه فاطمه(به زبون دختر و پسر داداشت) خواهش نکن