هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@M-Tina درسته، ولی فرد گوینده هم باید نشون بده شوخیه(بخصوص اینجا که فقط نوشتاره و صدای هم دیگه رو نمیشنویم تا از لحنش متوجه شوخی بودن چیزی بشیم، البته سر این "..." نگفتا! در کل گفتم)
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سینا-بیات اقا شوخی بود چرا جدی گرفتین شما عجب گیری کردیم
-
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سینا-بیات خب پس ...
-
@M-Tina درسته، ولی فرد گوینده هم باید نشون بده شوخیه(بخصوص اینجا که فقط نوشتاره و صدای هم دیگه رو نمیشنویم تا از لحنش متوجه شوخی بودن چیزی بشیم، البته سر این "..." نگفتا! در کل گفتم)
-
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط مِهردُخت انجام شده
باید بری یه منطقه سرسبز و خوش آب و هوا که هیچ آدمی اونجا نباشه و البته اینترنت هم در دسترس نباشه تا به آرامش برسی
-
باید بری یه منطقه سرسبز و خوش آب و هوا که هیچ آدمی اونجا نباشه و البته اینترنت هم در دسترس نباشه تا به آرامش برسی
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Venus655 وه یه سوپ شیر و دیگ بسسسسس
-
-
-
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Tina آره
-
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سینا-بیات بیا ببرمت خسروشیرین یخ بزنیی
-
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh ممنونم
-
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سینا-بیات یه منطقه تو فارسه تو شمال فاری یه منطقه جون باباس پر چشمه های زیبا و کلی جای بکر مخصوصا یه قسمت نزدیکشه به عنوتن شوید زار وای نگم برات باید ببینیی
-
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کاش میتونستم برم شیراز
-
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 دمای 40 تحمل میکنی بسم الله
-
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Tina
بعضی از شوخی ها ، شوخی شوخی جدی میشه
تو انجمن بعضیا بخاطر همین گزارش خوردن و اخراج شدن...
(بعضیا با اینکه فعالیت ندارن ولی زیر آبین و میبینن)
هرچی تا ی چارچوبی.......
البته این رو دارم به صورت کلی به همه میگم....
که خلاصه حواستان باشد.....
و این موضوعی که پیش اومد زیاد جدی نبود.....