هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
دوازدهمایی که میخاستن پشت بمونن
شروع کردن؟!..... -
@ABR_DJ شروع کنید
تابستون که بگذره پشیمون میشین
دوماه از تابستون مونده -
@0Farzam0
اره به قول خودمون سمبل نکن فصلارو آبکی نخونبعدش زیادم درگیر پیشخوانی نشیا ... پایه اصل کاره و پیشخونی هم فرعیات بعضیا دیدم که اونقد درگیر پیشخونی و دوازدهم میشن که پایه رو فراموش میکنن طول سالم خیلی کم فرصت میکنن پایه بخونن بیا حالا درستش کن ... خودت تجربه داری برنامه ریزیاتم دقیقن مطمئنم که همه اینارو مدنظر داری
خیلی سبزارو تابستون بزن بنظرم بعدش برای مهر ماه آیکیوشو بزن طبق بودجه بندی
حواست باشه حواست باشه
ماز بهتره بنظرم خیلی خوب بود پارسال چندتا ازشونو تونستم بررسی کنم ... اولیوتت ماز باشه بنظر من ... این به این معنی نیست که قلمچی بده و برخلاف نظر بقیه من خیلی با قلمچی حال میکنم اما خب اولویت رو گفتم_Reza_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0
اره به قول خودمون سمبل نکن فصلارو آبکی نخونبعدش زیادم درگیر پیشخوانی نشیا ... پایه اصل کاره و پیشخونی هم فرعیات بعضیا دیدم که اونقد درگیر پیشخونی و دوازدهم میشن که پایه رو فراموش میکنن طول سالم خیلی کم فرصت میکنن پایه بخونن بیا حالا درستش کن ... خودت تجربه داری برنامه ریزیاتم دقیقن مطمئنم که همه اینارو مدنظر داری
خیلی سبزارو تابستون بزن بنظرم بعدش برای مهر ماه آیکیوشو بزن طبق بودجه بندیرواله داداش خیلی سبزا که 6 ماهه تموم شده خیلی منتظر عشقم(ایکیو بودم) که تا جلد یکش اومد خریدمش دارم میزنم ولی بدون پاسخنامه سردرد گرفتم چون نمیفهمم چرا کلید بعضیا سوالاتش با من نمیخونه تا جلد دوش بیاد فکر کنم پیر شم
حواست باشه حواست باشه
چشم
ماز بهتره بنظرم خیلی خوب بود پارسال چندتا ازشونو تونستم بررسی کنم ... اولیوتت ماز باشه بنظر من ... این به این معنی نیست که قلمچی بده و برخلاف نظر بقیه من خیلی با قلمچی حال میکنم اما خب اولویت رو گفتممرسییی
-
@razie_
درسا خوبنسلام دارن خدمتت://
پرستو بابایی هیچ وقت دوست ندارم از درس و اینا بپرسم ولی دیدم جز درس مشغله دیگه ای نیست
انشاءالله که خوبتر پیش بره و موفق ترین باشی🥰 -
Moonchild در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Hanji قصد ندارم بمونم ولی نمیدونم کنکور چکار کردم
انشاالله نیاز به موندن نباشه پاتیما خانم
-
@ABR_DJ شروع کنید
تابستون که بگذره پشیمون میشین
دوماه از تابستون مونده -
دتوکس نصب کنید گوشی رو قفل کنید
نتونید بازش کنید -
@ABR_DJ انشاالله....
-