هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@0Farzam0
سلام فرزام. امیدوارم خوب باشیپیویت رو بچک
-
🐈⬛
-
_Reza_ بلهههه؟؟؟؟؟؟ چشمم روشن داداش !!! اینه رسمش؟ قراره وقتی خدایی نکرده من نباشم هم همینطوری هوای پریزاد مارو داشته باشی؟!!!!
-
🐈⬛
Michael Vey ماهههههه شب گرددکجاها صورتتون ماههههه تو کجااا شب بی نور کجا زلف سیاه تو تجااااا
دل مغروررررر مرااا بیبن رساندییییی ب کجاااااا -
Michael Vey ماهههههه شب گرددکجاها صورتتون ماههههه تو کجااا شب بی نور کجا زلف سیاه تو تجااااا
دل مغروررررر مرااا بیبن رساندییییی ب کجاااااا -
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Infinitie-A
خودتیمیگم این علامت نارنجیه چیه کنار اسمت؟
-
Farhadd در "مرور" مهمی که اگر بهش بی توجهی بشه دردسرساز خواهد شد گفته است:
درود بر شما بانو
مرور شبانه
مرور نکته هایی که در طول مطالعه روز به دست اومده و جمع بندی و توضیح اون ها در چند دقیقه کوتاه جلوی آیینه به صورتی که گویا برای دانش آموزای خیالی تدریس میکنیدش...( اینو از اقای دولتشا هم یادمه انجام میدادن تابستون سال قبل که باهاشون صحبت میکردم)
و
مرور آخر هفته
تمام نکاتی که در طول روز یاد گرفتین یه بار هر شب مرور شده و آخر هفته هم با یه مرور کاملا تثبیت پیدا میکنه ....
یعنی شما یه نکته که مثلا مجرای استخوان فشرده کلا 2 نوعه یکی هاورس و دیگری مجرای عرضی رو هم حین مطالعه هم در مرور شبانه و هم در مرور هفتگی یاد خواهید گرفت ..... یعنی 3 بار خوانش یک نکته در طول هفته ...بعد در هفته دوم که نزدیک به روز آزمونه برای 4 امین بار خیلی اسون تر و در زمان کمتر نکات و مطالب رو مرور کنید ....
این مرور و چندین بار خوندن مطالب کمک بزرگی می کنه ....
پدرم همیشه میگفت چند بار کتاب رو خوندم تو کارشناشی ارشد ....
بار اول در 3 روز
بار دوم 2 روز ...
.
.
و بار اخر فقط 1 ساعت!آرزوی موفقیت دارم براتون ...
ایام به کامتون باشه...سلام
ممنونم لطف کردین
سعی می کنم اجراییش کنم -
دل مغروررررر مرااا بیبن رساندییییی ب کجااااااMoonchild زلف من خرماییه گگگ
-
-
پرستو بابایی انقد زودمیگذره ها…
@ma-a
اوممم
از یه طرف دوست دارم زود بگذره از یه طرف دوست ندارم :|||