هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
Nilay درسته ولی چیزی که شما میگید رو عقل و منطق میگه 
 ولی تو یه کتابی خوندم برای خدا کاری نشد نداره معجزه میکنه به شرطی که دلایل عقلی رو بریزی دور
 این چیزیه که خوندم و میخوام حتی برای یه بارم شده ریسک کنم و امتحان کنم
- 
@Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Hanji در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Hanji در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba آها 
 فکر کردم ناراحتی من غلط بکنم ناراحت باشممم     
 اونایی که ترم تابستون برداشتن ناراحتنمن غلط بکنم بردارم 
 تو اوج گرما برم اندیشه و تفسیر بخونم

اصلا غلط بکنم مسیرم به دانشگاه بخوره تو تابستون   
 خوب کردی
 اندیشه و تفسیر.... مشخصه از اسمش درس نچسبیه:|
- 
@Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Hanji 
 استاداش نچسب ترخدا نصیب کنه دانشگاه رو.... 
 اما این استادارو نه....
- 
VÎÇŤØŔ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: _Reza_ این آقایی توعه من صاحب دارم شرمنده    بده فرزام بزاره پروف بده فرزام بزاره پروفخجالت بکش  
- 
_Reza_ 
 امشب خیلی باحال حرص خوردی اگ میزی گفتم ک تو ب دل نمیگیری خودت گفتی من خیلی جنبه دارم
- 
_Reza_ اخیییی بچم خجالت کشییید! عیبی نداره اسکاریسه مامان تو هرچی باشی بازم بهترین آسکاریس روی زمینی  🤌 🤌  VÎÇŤØŔ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: _Reza_ اخیییی بچم خجالت کشییید! عیبی نداره اسکاریسه مامان تو هرچی باشی بازم بهترین آسکاریس روی زمینی  🤌 🤌  آسکاریس مامان ؟! برو پی کارت باو  هرمافرودیت انگل هرمافرودیت انگل  تو بودی خودت خودتو دوس داشتی یا خاکی بود ؟! تو بودی خودت خودتو دوس داشتی یا خاکی بود ؟!   
- 
VÎÇŤØŔ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: _Reza_ این آقایی توعه من صاحب دارم شرمنده    بده فرزام بزاره پروف بده فرزام بزاره پروفخجالت بکش  
- 
@Zahra-HD در چالش 20 حقیقت گفته است: ۱۸:رو مخ(شاید چون خیلی میدونی و خیلی حق میگی)(همچنین زنجانی ترکی ندونی هستی  باید اعدام بشی سر این) باید اعدام بشی سر این)
 ۱۹:برای اطرافیانت آدم با ارزشی هستی چون خیلی میفهمی و.. حس میکنم تو سختی ها درکشون میکنی و بهشون کمک میکنی(بگو که فکته/:)حسی بود که ازت میگرفتم
 ۲۰:خوش صداآقا شرمنده کردی  نه کلا شخصیت ساپوتری دارم فرقی نداره اطرافیانم هستن یا هر کی سعی می کنم کمک کنم Kourosh Mousavi یس یس میدونستم   

|
 |

شعردانه
شعردانه