هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@0Farzam0 بخدا حس میکنم فقط تو از پسش بر میای و آدمش میکنی وگرنه این همینجوری آسکاریس میمونه هااااا تورو بخاطر رضای خدا کمکش کن🥺🥺🥲🤌🤌🤌
-
_Reza_
امشب خیلی باحال حرص خوردی اگ میزی گفتم ک تو ب دل نمیگیری خودت گفتی من خیلی جنبه دارمMoonchild راست میگه داداش ، ببخش منو هم بخدا فقط اینا شوخیه تووهم هرجور میدوستی شوخی کن من اوکی ام ، ببخش امشب اذیتت کردم این خیلی برام تابستان که با چند تا پسر چت میکنم و نگران این نیستم که دردسری درست کنم و کلی اذیت بشم از طرف خانواده=)) از همتون ممنونم که پایه بودین ؛ فرزام جان از تو هم معذرت میخوام ؛ امیدوارم حرفام رو به دل نگیری اینا هیچکدوم قصدی جر شوخی الکی پشتش نبود
-
@Zahra-HD در "مرور" مهمی که اگر بهش بی توجهی بشه دردسرساز خواهد شد گفته است:
تست/:
سلام خانم دکتر
ممنونم
مختصر و مفید -
@Zahra-HD در "مرور" مهمی که اگر بهش بی توجهی بشه دردسرساز خواهد شد گفته است:
تست/:
سلام خانم دکتر
ممنونم
مختصر و مفید -
@Zahra-HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Hanji خواهش میکنم
تیکه که نمیندازی؟نه چرا تیکه بندازم
مگه پزشک آینده نیستین؟ -
Nilay درسته ولی چیزی که شما میگید رو عقل و منطق میگه
ولی تو یه کتابی خوندم برای خدا کاری نشد نداره معجزه میکنه به شرطی که دلایل عقلی رو بریزی دور
این چیزیه که خوندم و میخوام حتی برای یه بارم شده ریسک کنم و امتحان کنم@razie_ موافقم که خداوند تواناست اما با احترام باهاتون موافق نیستم گاهی اوقات بعضی چیزا انقدر مهمن که نمیشه ریسک کرد و همه چی رو به سرنوشت سپرد و منتظر معجزه موند
-
مای مای او مای دلایلا
مای مایند بی آن ا های نو
ای لای ات نایت اند لایت آپ
مای مای او مای دلایلا... -
@Zahra-HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Hanji خواهش میکنم
تیکه که نمیندازی؟نه چرا تیکه بندازم
مگه پزشک آینده نیستین؟ -
Moonchild راست میگه داداش ، ببخش منو هم بخدا فقط اینا شوخیه تووهم هرجور میدوستی شوخی کن من اوکی ام ، ببخش امشب اذیتت کردم این خیلی برام تابستان که با چند تا پسر چت میکنم و نگران این نیستم که دردسری درست کنم و کلی اذیت بشم از طرف خانواده=)) از همتون ممنونم که پایه بودین ؛ فرزام جان از تو هم معذرت میخوام ؛ امیدوارم حرفام رو به دل نگیری اینا هیچکدوم قصدی جر شوخی الکی پشتش نبود
-
@razie_ موافقم که خداوند تواناست اما با احترام باهاتون موافق نیستم گاهی اوقات بعضی چیزا انقدر مهمن که نمیشه ریسک کرد و همه چی رو به سرنوشت سپرد و منتظر معجزه موند
Nilay بعد از تلاش باید همه چیو سپرد به خدا نه بدون تلاش منظورم اینه
موفق باشید