هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_Reza_
امشب خیلی باحال حرص خوردی اگ میزی گفتم ک تو ب دل نمیگیری خودت گفتی من خیلی جنبه دارم -
_Reza_ اخیییی بچم خجالت کشییید! عیبی نداره اسکاریسه مامان تو هرچی باشی بازم بهترین آسکاریس روی زمینی
🤌
VÎÇŤØŔ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Reza_ اخیییی بچم خجالت کشییید! عیبی نداره اسکاریسه مامان تو هرچی باشی بازم بهترین آسکاریس روی زمینی
🤌
آسکاریس مامان ؟! برو پی کارت باو
هرمافرودیت انگل
تو بودی خودت خودتو دوس داشتی یا خاکی بود ؟!
-
VÎÇŤØŔ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Reza_ این آقایی توعه من صاحب دارم شرمنده
بده فرزام بزاره پروف
خجالت بکش
-
@Zahra-HD در چالش 20 حقیقت گفته است:
۱۸:رو مخ(شاید چون خیلی میدونی و خیلی حق میگی)(همچنین زنجانی ترکی ندونی هستی
باید اعدام بشی سر این)
۱۹:برای اطرافیانت آدم با ارزشی هستی چون خیلی میفهمی و.. حس میکنم تو سختی ها درکشون میکنی و بهشون کمک میکنی(بگو که فکته/:)حسی بود که ازت میگرفتم
۲۰:خوش صداآقا شرمنده کردی
نه کلا شخصیت ساپوتری دارم فرقی نداره اطرافیانم هستن یا هر کی سعی می کنم کمک کنم
Kourosh Mousavi یس یس میدونستم
-
@0Farzam0 بخدا حس میکنم فقط تو از پسش بر میای و آدمش میکنی وگرنه این همینجوری آسکاریس میمونه هااااا تورو بخاطر رضای خدا کمکش کن🥺🥺🥲🤌🤌🤌
-
_Reza_
امشب خیلی باحال حرص خوردی اگ میزی گفتم ک تو ب دل نمیگیری خودت گفتی من خیلی جنبه دارمMoonchild راست میگه داداش ، ببخش منو هم بخدا فقط اینا شوخیه تووهم هرجور میدوستی شوخی کن من اوکی ام ، ببخش امشب اذیتت کردم این خیلی برام تابستان که با چند تا پسر چت میکنم و نگران این نیستم که دردسری درست کنم و کلی اذیت بشم از طرف خانواده=)) از همتون ممنونم که پایه بودین ؛ فرزام جان از تو هم معذرت میخوام ؛ امیدوارم حرفام رو به دل نگیری اینا هیچکدوم قصدی جر شوخی الکی پشتش نبود
-
@Zahra-HD در "مرور" مهمی که اگر بهش بی توجهی بشه دردسرساز خواهد شد گفته است:
تست/:
سلام خانم دکتر
ممنونم
مختصر و مفید -
@Zahra-HD در "مرور" مهمی که اگر بهش بی توجهی بشه دردسرساز خواهد شد گفته است:
تست/:
سلام خانم دکتر
ممنونم
مختصر و مفید