هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
Hhh Hh کلا فاصله سنی مشکلات زیادی داره و فرهنگ ها مثل اول نیست الان پسر 12 ساله ب بلوغ رسیده رفته ...
-
برای دختر خیلی دیر خوب نیست خیلی زودم خوب نیست بنظر من ۲۲ سالگی مناسبه یرای دختر ... برای پسرم ۲۵ یا ۲۶ سالگی خوبه ... البته اینا برای خودم ممکنه انجام ندم ولی در کل میگم این استاندارد
_Reza_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
برای دختر خیلی دیر خوب نیست خیلی زودم خوب نیست بنظر من ۲۲ سالگی مناسبه یرای دختر ... برای پسرم ۲۵ یا ۲۶ سالگی خوبه ... البته اینا برای خودم ممکنه انجام ندم ولی در کل میگم این استاندارد
+++
-
@سینا-بیات
سلام
چی بگم والا.....
اگه اولین حرفی که زدید همونیه که تو عکس اول نشون دادید... ی مقدار تند بود(برای بزرگتراتون) ولی در کل چیزی نبود که بخوان اینجور واکنش نشون بدن.....Hhh Hh سلام، پیام های کامل این ها هستن:
اول به ایشون چیزی ننوشته بودم،ولی شروع به توهین به بنده کردن و پیام حرف هاشون این بود که لیاقت مدرسه مسخرشون ندارم(با اینکه از لحاظ درسی به خصوص تست میتونم بگم بالاترین سطح رو بین دانش آموزای هم پایه داشتم)، قضیه عربی هم یه امتحان بسیار سخت و خارج از کتاب بود که یکی از دبیر ها طرح کرده بود و بالاترین نمره از 150 نفر 18 بود! -
@Soniaaa دیگ خدایی با ی پسر 35 ساله بیای ازدواج کنی
واقعا کی یه بچه بیاری؟!
یه بچه بیاره تا وقتی 18 سالش بشه باباش 40 به بالاس سنش
اصن چط میشه
بابای من 50 سالشه الان یه پسر 27 ساله داره
اون طرف بخاد یه پسرو 27 ساله کنه فک کنم 50 الی 60 بشه
اون مامانه هم 40 بشه
اونم سر یه بچه ؟!@30πR
خودمم میگم دیر شده
ولی دختره خیلی خوبیه
من اگه پسر بودم میگرفتمش
️
خیلی همه چیزش با برنامس
خیلی با فکره
خیلی دوستداشتنیه -
Hhh Hh سلام، پیام های کامل این ها هستن:
اول به ایشون چیزی ننوشته بودم،ولی شروع به توهین به بنده کردن و پیام حرف هاشون این بود که لیاقت مدرسه مسخرشون ندارم(با اینکه از لحاظ درسی به خصوص تست میتونم بگم بالاترین سطح رو بین دانش آموزای هم پایه داشتم)، قضیه عربی هم یه امتحان بسیار سخت و خارج از کتاب بود که یکی از دبیر ها طرح کرده بود و بالاترین نمره از 150 نفر 18 بود! -
@Soniaaa
سلام
حالتون چطوره ؟!؟!
خوبم شکر خدا ....
امروز صبح دو تا رانی گذاشته بودم تو یخچال ...
دیدم هیچ کدوم نیست!!! -
@Soniaaa
سلام
حالتون چطوره ؟!؟!
خوبم شکر خدا ....
دیدم هیچ کدوم نیست!!! -
@Soniaaa
سلام
حالتون چطوره ؟!؟!
خوبم شکر خدا ....
دیدم هیچ کدوم نیست!!!@M-Shajarian
سلام خداروشکر خوبم
عه خب من اینو درک نمیکنم
چون عامل غیب شدن خوراکیهای بقیم خودم -
Hhh Hh سلام، پیام های کامل این ها هستن:
@M-Shajarian
وقتی میگیم چوب خدا صدا نداره به روایت دوستمون فرهاد:امروز صبح دو تا رانی گذاشته بودم تو یخچال ...
دیدم هیچ کدوم نیست!!! -
واقعا چه جسارتی دارین با ناظم اینجوری حرف میزنین
ما با اینکه مدرسمون غیردولتیه
موقع برگشت به ناظم خسته نباشید نگیم تا فردا صب تن و بدنمون میلرزه