هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
دلم میخواهد منطق را کنار بگذارم ولی نمی گذارند...
-
جدیدا بحثهایی تو الاخونه میبینم که حتی یه کلمه هم نمیتونم نظر بدم :)))
چرا همه از همه چی خبر دارن ؟!
چرا من هیچی نمیدونم ! -
@M-Shajarian بله، یه نفر هم یه نفره، ولی نمیشه بخاطر یک نفر، هزار نفر، یک میلیون نفر، یا حتی یک میلیارد نفر خارجی منافع فقط نه، بلکه جان مردمت رو به خطر بندازی! به هر حال همه به فکر خودشون هستن!؟
-
@سینا-بیات
بله من صرفا طرف هیچ کدوم نیستم
اوکراینی ها هم کار ناشایستی انجام میدن در صورتی که خبرتون صحت داشته باشه
من کلا به جاشون بودم
هیچ وقت برای تسخیر یه منطقه دست به چنین کاری نمیزدم....@M-Shajarian بحث گرفتن یه منطقه هم نبود، حتی بهانه های آقای پوتین هم برای گرفتن اوکراین غیر منطقی بود(البته همه واقعا قصد و نیت واقعی رو میدونستن و واقعا حمله به حق بود)، بحث اصلی این بود که یه توازن قدرتی در جهان باید وجود داشته باشه، مثلا در سال 1991 که شوروی تجزیه شد(اوکراین و روسیه قبلا در یه سرزمین بودن) قدرت مطلق جهان شد امریکا و هر غلطی که دوست داشت میکرد، ولی چین و روسیه قدرت رو از غرب دارن میگیرن و آمریکا میخواد همچنان ابر قدرت بمونه و دست به افزایش ناتو میزنه که روسیه و چین دارن جلوش رو میگیرن
-
بیست دو تا بیشرف دنبال توپ
دهنا وصله که قلاب پول
پیرهن آبی پژمان قرمز شد
استقلالیا کجاست وجدانتون -
@M-Shajarian بحث گرفتن یه منطقه هم نبود، حتی بهانه های آقای پوتین هم برای گرفتن اوکراین غیر منطقی بود(البته همه واقعا قصد و نیت واقعی رو میدونستن و واقعا حمله به حق بود)، بحث اصلی این بود که یه توازن قدرتی در جهان باید وجود داشته باشه، مثلا در سال 1991 که شوروی تجزیه شد(اوکراین و روسیه قبلا در یه سرزمین بودن) قدرت مطلق جهان شد امریکا و هر غلطی که دوست داشت میکرد، ولی چین و روسیه قدرت رو از غرب دارن میگیرن و آمریکا میخواد همچنان ابر قدرت بمونه و دست به افزایش ناتو میزنه که روسیه و چین دارن جلوش رو میگیرن
@سینا-بیات بهانه آقای پوتین نئونازی ها وکمک به یک سری از اوکراینی ها بود که دولت اوکراین بر علیهشون بودن، و خب معلومه این ها ضایع هستن، چون هیچ کس حاضر نمیشه برای اون چند صد هزار نفر(نسبت به جمعیت روسیه هیچ بودن) موقعیت سیاسی اقتصادیش رو به خطر بندازه
-
@M-Shajarian بحث گرفتن یه منطقه هم نبود، حتی بهانه های آقای پوتین هم برای گرفتن اوکراین غیر منطقی بود(البته همه واقعا قصد و نیت واقعی رو میدونستن و واقعا حمله به حق بود)، بحث اصلی این بود که یه توازن قدرتی در جهان باید وجود داشته باشه، مثلا در سال 1991 که شوروی تجزیه شد(اوکراین و روسیه قبلا در یه سرزمین بودن) قدرت مطلق جهان شد امریکا و هر غلطی که دوست داشت میکرد، ولی چین و روسیه قدرت رو از غرب دارن میگیرن و آمریکا میخواد همچنان ابر قدرت بمونه و دست به افزایش ناتو میزنه که روسیه و چین دارن جلوش رو میگیرن
-
-
@سینا-بیات
بله بله
منظورتون اینه باید با از بین بردن چند نفر کم ، به بقای میلیون ها انسان کمک کرد....@M-Shajarian نه، منظورم این بود که هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمی گیره، یعنی باید به فکر خودت باشی، حتی شده باید دو برابر جممعیتت آدم بکشی تا مردمت رو به خطر نندازی، انسانیت خیلی در سیاست جانداره، اگر جاداشت، وضع دنیا از الان بدتر میشد(چون همیشه کسانی هستن که نفهمن انسانیت چیه)
-
درموردش کتاب بخون... روزنامه بخون ... مجله ...اخبارو دنبال کن ... خودمم همینم چون فکر و ذهنم همش روی کنکوره ولی شما آزادتره وقتتون میتونین من بعد روش کار کنید